Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home

____________

 

 

____________

 

 Web ICEC

_____________________________________

Convocatòries d'Europa Creativa MEDIA 


_______________________________

Per la promoció a l’estranger de projectes professionals

MÀRQUETING I COMUNICACIÓ
08-09-16 / Taller

Teatre, comunitat i participació per a programadors municipals

Activitat participativa en que els programadors d'espais escènics compartiran una experiència teatral amb la finalitat de promoure la participació de la comunitat en les programacions. [+]
GESTIÓ EMPRESARIAL
13-10-16 / Curs

Curs d’accessibilitat als espais escènics i musicals

Formar en accessibilitat les persones programadores i tècniques dels equipaments escènics i musicals, d’acord amb la Llei 13/2014, de 30 d’octubre, d’accessibilitat, que té per objecte establir les condicions d’accessibilitat necessàries perquè els espais d’ús públic, els edificis, els mitjans de transport, els productes, els serveis i els processos de comunicació garanteixin l’autonomia, la igualtat d’oportunitats i la no-discriminació de les persones amb discapacitat o amb altres dificultats d’interacció amb l’entorn. [+]
DIGITAL MEDIA
19-10-16, 20-10-16, 21-10-16, 22-10-16, 23-10-16 / Curs

ESTRATÈGIES DIGITALS: Finançament, màrqueting i distribució 2.0 (Audiovisual) del 19 al 23 d'octubre

L’Erich Pommer Institut de Potsdam, una entitat alemanya dedicada a la formació per a professionals de l’audiovisual, organitza, en col·laboració amb el Departament de Cultura i a través de l' SDE, la jornada ESTRATÈGIES DIGITALS: Finançament, màrqueting i distribució 2.0, l’objectiu de la qual és obtenir una guia dels nous mitjans: informativa, atractiva i insiradora en la distribució digital, transmèdia per atraure el públic potencial. [+]
MÀRQUETING I COMUNICACIÓ
02-11-16 / Taller

Habilitats de comunicació: com presentar amb èxit

Parlar no sempre és comunicar; parlar és transmetre una informació mentre que comunicar és, a més a més, persuadir. El taller busca desenvolupar les nostres habilitats de comunicació per fer presentacions més persuasives i amb més impacte. [+]
Próximes dates
08-09-16 / Teatre, comunitat i participació per a programadors municipals:
Activitat participativa en que els programadors d'espais escènics compartiran una experiència teatral amb la finalitat de promoure la participació de la comunitat en les programacions.
04-10-16 / Taller pràctic de xarxes socials:
Veurem principalment com funcionen Facebook i Twitter, quines aplicacions ens poden ser útils i com organitzar concursos i promocions. En general, aprendrem a millorar la productivitat alhora que donarem a conèixer el nostre negoci. Objectius Capacitar el participant perquè pugui gestionar la imatge de la seva empresa a les xarxes socials, així com treure'n el màxim profit. Metodologia Treballarem a partir de bones pràctiques en comunicació a les xarxes socials, de manera que els alumnes les puguin aplicar immediatament en la comunicació de les seves empreses.
13-10-16 / Curs d’accessibilitat als espais escènics i musicals:
Formar en accessibilitat les persones programadores i tècniques dels equipaments escènics i musicals, d’acord amb la Llei 13/2014, de 30 d’octubre, d’accessibilitat, que té per objecte establir les condicions d’accessibilitat necessàries perquè els espais d’ús públic, els edificis, els mitjans de transport, els productes, els serveis i els processos de comunicació garanteixin l’autonomia, la igualtat d’oportunitats i la no-discriminació de les persones amb discapacitat o amb altres dificultats d’interacció amb l’entorn.
19-10-16, 20-10-16, 21-10-16, 22-10-16, 23-10-16 / ESTRATÈGIES DIGITALS: Finançament, màrqueting i distribució 2.0 (Audiovisual) del 19 al 23 d'octubre:
L’Erich Pommer Institut de Potsdam, una entitat alemanya dedicada a la formació per a professionals de l’audiovisual, organitza, en col·laboració amb el Departament de Cultura i a través de l' SDE, la jornada ESTRATÈGIES DIGITALS: Finançament, màrqueting i distribució 2.0, l’objectiu de la qual és obtenir una guia dels nous mitjans: informativa, atractiva i insiradora en la distribució digital, transmèdia per atraure el públic potencial.
02-11-16 / Habilitats de comunicació: com presentar amb èxit :
Parlar no sempre és comunicar; parlar és transmetre una informació mentre que comunicar és, a més a més, persuadir. El taller busca desenvolupar les nostres habilitats de comunicació per fer presentacions més persuasives i amb més impacte.
09-11-16 / Taller Storytelling:
La teva empresa té una història per explicar. Descobreix-la amb una cirurgia narrativa. Connecta amb el teu usuari mitjançant el relat de marca (storytelling).

[VEURE TOTA L'AGENDA]
 
 
_________________

 

________________________________

_________________________________________

 

________________________________

 

 

 

 

 

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?