Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home

____________

 

 

____________

 

 Web ICEC

_____________________________________

Convocatòries d'Europa Creativa MEDIA 


_______________________________

Per la promoció a l’estranger de projectes professionals

INTERNACIONALITZACIÓ
05-10-16 / Sessió informativa

Les xarxes internacionals en arts escèniques: quines? què fan? per què formar-ne part?

Incentivar la presència dels professionals catalans de les arts escèniques, tant creadors com gestors, a xarxes internacionals de cultura. [+]
MÀRQUETING I COMUNICACIÓ
06-10-16 / Sessió informativa

Matadero Madrid, un centre de creació de referència

Matadero Madrid és un centre de creació contemporània vinculat a la seva ciutat, un espai generalista d'intercanvi d'idees sobre la cultura i els valors de la societat contemporània. [+]
GESTIÓ EMPRESARIAL
13-10-16 / Curs

Curs d’accessibilitat als espais escènics i musicals

Formar en accessibilitat les persones programadores i tècniques dels equipaments escènics i musicals, d’acord amb la Llei 13/2014, de 30 d’octubre, d’accessibilitat, que té per objecte establir les condicions d’accessibilitat necessàries perquè els espais d’ús públic, els edificis, els mitjans de transport, els productes, els serveis i els processos de comunicació garanteixin l’autonomia, la igualtat d’oportunitats i la no-discriminació de les persones amb discapacitat o amb altres dificultats d’interacció amb l’entorn. [+]
DIGITAL MEDIA
19-10-16, 20-10-16, 21-10-16, 22-10-16, 23-10-16 / Curs

ESTRATÈGIES DIGITALS: Finançament, màrqueting i distribució 2.0 (Audiovisual) del 19 al 23 d'octubre

L’Erich Pommer Institut de Potsdam, una entitat alemanya dedicada a la formació per a professionals de l’audiovisual, organitza, en col·laboració amb el Departament de Cultura i a través de l' SDE, la jornada ESTRATÈGIES DIGITALS: Finançament, màrqueting i distribució 2.0, l’objectiu de la qual és obtenir una guia dels nous mitjans: informativa, atractiva i insiradora en la distribució digital, transmèdia per atraure el públic potencial.Inscripcions directament a Erich Pommer Institute. [+]
MÀRQUETING I COMUNICACIÓ
27-10-16, 28-10-16 / Jornada

III Jornades de màrqueting cultural. Connecta amb el teu públic. La participació cultural

És temps de participació cultural, però estem preparats per aprofitar-la adequadament? Proposem un nou format de jornada que té com a finalitat aprofundir i debatre sobre la connexió entre les organitzacions culturals i les persones. [+]
Próximes dates
29-09-16 / ESMORZARS LABEL LAB. La gestió de drets: operador de gestió independent vs. entitat de gestió:
INSCRIPCIONS TANCADES. Després de l’estiu arriba la segona edició dels Esmorzars Label Lab. Unes trobades organitzades pel Departament de Cultura, de la mà del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) i APECAT, que tenen lloc el darrer dijous de cada mes, amb la finalitat d’impulsar la reflexió i el debat de temes d’actualitat del sector de la producció i l'edició musical.
04-10-16 / Taller pràctic de xarxes socials:
INSCRIPCIONS TANCADES. Veurem principalment com funcionen Facebook i Twitter, quines aplicacions ens poden ser útils i com organitzar concursos i promocions. En general, aprendrem a millorar la productivitat alhora que donarem a conèixer el nostre negoci. Objectius Capacitar el participant perquè pugui gestionar la imatge de la seva empresa a les xarxes socials, així com treure'n el màxim profit. Metodologia Treballarem a partir de bones pràctiques en comunicació a les xarxes socials, de manera que els alumnes les puguin aplicar immediatament en la comunicació de les seves empreses.
05-10-16 / Les xarxes internacionals en arts escèniques: quines? què fan? per què formar-ne part?:
Incentivar la presència dels professionals catalans de les arts escèniques, tant creadors com gestors, a xarxes internacionals de cultura.
06-10-16 / Matadero Madrid, un centre de creació de referència:
Matadero Madrid és un centre de creació contemporània vinculat a la seva ciutat, un espai generalista d'intercanvi d'idees sobre la cultura i els valors de la societat contemporània.
13-10-16 / Curs d’accessibilitat als espais escènics i musicals:
Formar en accessibilitat les persones programadores i tècniques dels equipaments escènics i musicals, d’acord amb la Llei 13/2014, de 30 d’octubre, d’accessibilitat, que té per objecte establir les condicions d’accessibilitat necessàries perquè els espais d’ús públic, els edificis, els mitjans de transport, els productes, els serveis i els processos de comunicació garanteixin l’autonomia, la igualtat d’oportunitats i la no-discriminació de les persones amb discapacitat o amb altres dificultats d’interacció amb l’entorn.
19-10-16, 20-10-16, 21-10-16, 22-10-16, 23-10-16 / ESTRATÈGIES DIGITALS: Finançament, màrqueting i distribució 2.0 (Audiovisual) del 19 al 23 d'octubre:
L’Erich Pommer Institut de Potsdam, una entitat alemanya dedicada a la formació per a professionals de l’audiovisual, organitza, en col·laboració amb el Departament de Cultura i a través de l' SDE, la jornada ESTRATÈGIES DIGITALS: Finançament, màrqueting i distribució 2.0, l’objectiu de la qual és obtenir una guia dels nous mitjans: informativa, atractiva i insiradora en la distribució digital, transmèdia per atraure el públic potencial.Inscripcions directament a Erich Pommer Institute.
27-10-16, 28-10-16 / III Jornades de màrqueting cultural. Connecta amb el teu públic. La participació cultural:
És temps de participació cultural, però estem preparats per aprofitar-la adequadament? Proposem un nou format de jornada que té com a finalitat aprofundir i debatre sobre la connexió entre les organitzacions culturals i les persones.
08-11-16 / Curs de Gestió Musical:
El Taller de Músics ofereix la segona edició del Curs Pràctic de Gestió Musical, en el qual s’inclou una visió pràctica, completa i exhaustiva de tots els factors que intervenen en la gestió musical. Els assistents podran aprendre les bases teòriques però també adquirir els coneixements pràctics que compartiran amb els experts en cada matèria.
09-11-16 / Taller Storytelling:
La teva empresa té una història per explicar. Descobreix-la amb una cirurgia narrativa. Connecta amb el teu usuari mitjançant el relat de marca (storytelling).
21-11-16 / Habilitats de comunicació: com presentar amb èxit :
Parlar no sempre és comunicar; parlar és transmetre una informació mentre que comunicar és, a més a més, persuadir. El taller busca desenvolupar les nostres habilitats de comunicació per fer presentacions més persuasives i amb més impacte.

[VEURE TOTA L'AGENDA]
 
 
 
 
 
El  MID 2016 obre inscripcions! Presenta la teva startup creativa fins al 30/09. Si ets un emprenedor amb un perfil creatiu i tens una start-up innovadora en què el disseny és un factor clau, presenta el teu projecte! El MID t’ajuda a promoure la teva proposta empresarial i a accelerar el seu creixement.
_________________

 

________________________________

_________________________________________

 

________________________________

 

 

 

 

 

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?