Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Agenda > Esmorzars Label Lab. Value gap. Desequilibri en el mercat digital?
TRANSFORMACIÓ DIGITAL
30-11-2018 / SESSIÓ:

Esmorzars Label Lab. Value gap. Desequilibri en el mercat digital?

Us convidem a participar a una nova sessió dels Esmorzars  Label Lab, organitzats per l’Associació de Productors Editors Fonogràfics i Videogràfics de Catalunya (APECAT) amb la col·laboració del Departament de Cultura i del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE). Els esmorzars es duen a terme el darrer dijous de cada mes, amb la finalitat d’impulsar la reflexió, la informació i el debat al voltant de temes d’actualitat del sector de la producció i l’edició musical.

 

La primera sessió dels Esmorzars Label Lab arrencava amb l’anàlisi de la bretxa de valor(value gap) per part d’Antonio Guisasola. Això passava el 2016 i, en aquell moment, la Comissió Europea preparava la seva pròpia normativa d’harmonització sobre la propietat intel·lectual i ja es comentava la necessitat d’afrontar els desequilibris en el repartiment de beneficis en el mercat digital de continguts.

 

Després dels debats intensos que han durat anys, ha vist la llum el text final de la Directiva europea sobre drets d’autor al mercat únic digital, i les opinions dicotòmiques sobre els seus efectes han complicat els posicionaments.

 

Ara volem reprendre la qüestió de la bretxa de valor i reflexionar sobre si les solucions aportades pel text que proposa el Parlament Europeu són vàlides per donar solució a la bretxa de valor.

 

Com sempre, obrirem el debat i la participació de les persones assistents després de l’exposició de les circumstàncies i els motius que ens han portat on som i que han construït la Directiva tal com és, però també volem afrontar com es preveu que s’organitzin els agents actuals i els que puguin ser necessaris per al compliment de la nova normativa quan entri en vigor.

 

Programa

 

 

09.00 - 09.15 h    Registre i inscripcions 

 

09.15 - 10.40 h    Value gap. Desequilibri en el mercat digital?

 

10.40 - 11.00 h    Cafè i networking

 

Ponent

 

Antonio Guisasola

President d’AGEDI i de Promusicae

 

Moderador

(Pendent de confirmar)

 

En col·laboració amb

 

  

 

SESSIÓ

Esmorzars Label Lab. Value gap. Desequilibri en el mercat digital?


En un món que permet l’accés universal a tot el catàleg de música, on la tendència global de la tecnologia ha convertit el producte en servei a canvi d’una tarifa mensual, la comunicació requereix d’una actualització constant

HORARI

30-11-2018. 09:00h-11:00 hores

ESPAI

Sala d'actes del Museu Dr. Melcior Colet
Carrer de Buenos Aires, 56, .
Barcelona 08036.
Veure mapa
Fes clic per tancar el mapa

AFORAMENT

50 places
Fes clic per pre-inscriure't a l'activitatPassatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?