Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Agenda > ACTIVITAT AJORNADA. PENDENT DE NOVA DATA - Noves Narratives | Transmèdia
CREATIVITAT I INNOVACIÓ
TALLER:

ACTIVITAT AJORNADA. PENDENT DE NOVA DATA - Noves Narratives | Transmèdia

15 abr 10:00-14:00   Arts Santa Mònica

L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), per mitjà del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE), organitza, un mòdul sobre noves narratives que vol oferir diferents dinàmiques de promoció i innovació per a les empreses culturals. El mòdul s’articula en tres sessions autònomes al voltant del relat de marca o storytelling, el contingut transmèdia i la gamificació, respectivament.

 

 

TALLER DE CONTINGUT TRANSMÈDIA

De l’storytelling a l’storydoing per activar els nostres públics i canals de comunicació

 

El relat de marca o storytelling és un concepte de moda, però perquè tingui èxit requereix una estratègia i un pla d’activació que sigui coherent per connectar amb els nostres públics. En aquesta jornada de 4 hores treballarem de manera pràctica eines i conceptes per poder activar estratègies que ens permetin ser rellevants, transversals i eficaços en les nostres accions de comunicació. Veurem, també, casos pràctics que ens permetran entendre els beneficis d’aplicar una visió transmèdia a la nostra comunicació i màrqueting.

 

CONTINGUT

 

  • Start with Why: propòsit de marca, valors, arquetips i rols.
  • De l’storytelling a l’storyliving passant per l’storydoing i el selling.
  • Transmedia Toolkit i eines per definir les nostres estratègies de continguts.
  • Consumer & Content Journey, una versió ampliada de l’embut (funnel) de compra.
  • Estratègies OSEP: mitjans propis, guanyats, compartits i pagats.
  • Creació d’ecosistemes transmèdia: think big, start small, scale fast (‘pensa en gran, comença en petit, escala ràpid’).
  • Tecnologia al servei de les idees.
  • Real time mk, mesurament i KPI, i test & learn.

 

 

PAGAMENT

El taller és de pagament. El preu és de 15 € en total. No es retornarà l‘import en cap cas.

 

 

David Pueyo | Arena Media Barcelona

 

Professor de Complot Escuela de Creatividad. Client Transformation & Strategy Director a Arena Media Barcelona. Curiós, explorador i seguidor de la tesi que assegura que sempre hi ha una solució per complicat que sembli. Crec en la publicitat, en les grans històries, i també en el fet que tot està connectat. Potser per això admiro i estudio tot el que està relacionat amb Pixar. Tinc un càrrec llarg a Arena Media Barcelona (director de mesa estratègica Barcelona i projectes transmèdia), un d’aquests que costa que càpiguen a les targetes de visita i que necessiten explicació per a la família: «¿Fill, però això de la mesa…?». Sempre he pensat que, més que els títols, el que importa de veritat són els fets i les persones. La resta són etiquetes. Aquí us en deixo unes quantes més per completar la bio: #lleida #uab #1minutet #contrapunto #team #estrategia #brandedcontent #storyselling #testandlearn #cinergia #makeithappen. #aprendreicompartir #stolenmanifesto #toinfinityandbeyond #pixiruxos #dormirésdecovards #notétempsnidafaitarse #aaquestmillorcomprarliunvestitqueconvidarloadinar

 

 

 

TALLER

ACTIVITAT AJORNADA. PENDENT DE NOVA DATA - Noves Narratives | Transmèdia


El relat de marca o storytelling és un concepte de moda, però perquè tingui èxit requereix una estratègia i un pla d’activació que sigui coherent per connectar amb els nostres públics. A partir dels beneficis d’aplicar una visió transmèdia a la nostra comunicació i màrqueting treballarem de manera pràctica eines i conceptes per poder activar estratègies que ens permetin ser rellevants, transversals i eficaços en les nostres accions de comunicació.

HORARI

15-04-2020. 10:00h-14:00 hores

ESPAI

Arts Santa Mònica
La Rambla, 7.
Barcelona 08002.
Veure mapa
Fes clic per tancar el mapa

AFORAMENT

30 places

Procés d'inscripció pendent d'obertura.Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?