Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Doble sessió: quina és la millor forma jurídica en el meu cas? / Actuaré a l'estranger: quines obligacions fiscals tinc?

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Material sessió

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

Doble sessió: quina és la millor forma jurídica en el meu cas? / Actuaré a l?estranger: quines obligacions fiscals tinc?

JURÍDIC I FISCAL

SEMINARIS

Doble sessió: quina és la millor forma jurídica en el meu cas? / Actuaré a l'estranger: quines obligacions fiscals tinc?

13 oct 2015 11:30-14:00   Sala d'actes de l'Arts Santa Mònica

L’OBJECTIU D’AQUESTA DOBLE SESSIÓ és analitzar les diferents formes d’organització empresarial que cal adoptar segons el perfil dels diferents professionals, tenint en compte els avantatges i els desavantatges que pot comportar l’adopció d’aquestes figures i la seva idoneïtat en relació amb l’expectativa de generació d’ingressos anuals d’un professional.

 

Així mateix, es tractaran les pràctiques habituals en el marc de la contractació quan es treballa a l’estranger, fent especial referència a la determinació de la naturalesa del rendiment obtingut fora d’Espanya, l’anàlisi de la seva subjecció a tributació, tant a l’estranger com a Espanya, així com el compliment dels requisits formals.

 

SESSIÓ ADREÇADA a professionals del sector cultural en general.

 

En concret, s’analitzaran:

 

  • La figura de l’autònom: condicions i requisits.
  • Les característiques de les diferents figures mercantils: societats de responsabilitat limitada, societats anònimes, cooperatives, societats civils particulars, associacions, etc.
  • La visió pràctica d’aquestes estructures.
  • La residència fiscal a Espanya.
  • La naturalesa del rendiment generat i obtingut a l’estranger.
  •  L’eventual subjecció del rendiment obtingut a l’estranger.
  • La importància del conveni per evitar la doble imposició i l’aplicació dels beneficis corresponents.
  • La integració del rendiment obtingut a l’estranger en la declaració-autoliquidació de l’IRPF/IS i l’aplicació dels beneficis continguts en el conveni per evitar la doble imposició: l’aplicació de la deducció per doble imposició internacional.
  • El compliment de requisits formals.

 

Ponents

Xavier Aixelà, KPMG Abogados. Llicenciat en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en fiscalitat per la Universitat Autònoma de Barcelona, Xavier Aixelà té una experiència professional de més de 15 anys en la prestació de serveis d’assessorament jurídic i tributari, tant en l’àmbit nacional com internacional, a grans patrimonis i clients privats. La seva experiència també s’ha desenvolupat en processos de reorganització empresarial, processos successoris i assessorament general a empreses familiars. També és un reconegut professional (Best Lawyer2014) en matèria d’assessorament a artistes i esportistes, clubs, entitats esportives, així com qualsevol altre operador que interactua en el món de l’esport i l’espectacle.

 

Javier Fusté, KPMG Abogados. Llicenciat en dret i administració i direcció d’empreses per la Universitat Pompeu Fabra, màster en assessoria tributària pel Centro de Estudios Financieros i màster en dret esportiu per la Universitat de Lleida - INEFC, Javier Fusté assessora regularment clubs, esportistes, agents i agències de representació i entitats dedicades al món de l’espectacle i l’entreteniment, així com empreses organitzadores d’esdeveniments, discogràfiques i productores audiovisuals. Atesa la seva especialització tributària, és un reconegut expert en qüestions relatives a la planificació, la tributació i la contractació d’artistes i esportistes; la protecció i l’ús correctes dels drets de la propietat intel·lectual, i els aspectes jurídics dels contractes de patrocini o la tributació d’entitats de l’espectacle o esportives.

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?