Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Discord i altres entorns digitals descentralitzats per a les comunitats creatives

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
CREATIVITAT I INNOVACIÓ

SESSIÓ

Discord i altres entorns digitals descentralitzats per a les comunitats creatives

17 nov 2023 10:00-12:30   En línia

La Direcció General d'Innovació i Cultura Digital i l'SDE organitza una sessió introductòria al món dels entorns descentralitzats, prenent Discord i Guzzu com a exemple, i a les possibilitats que aquesta realitat ofereix en la creació de conexions, nodes i comunitats entre professionals del sector creatiu.

 

En pocs anys, Discord ha passat de ser una eina digital per a gamers i els seus gameplays a un vehicle fonamental per entendre les noves comunitats i organitzacions col·lectives. La plataforma és un precursor del que ve, les xarxes socials descentralitzades -abans que arribin amb el codi obert, i l'’oportunitat que els usuaris creïn els seus propis mons digitals i governances-, Discord suposa una alternativa a l'’imperi de Meta o Twitter i crea un espai independent per a qualsevol grup de persones que comparteixin un interès comú i necessitin un espai per debatre o, simplement, comunicar-se.

 

En aquesta formació aprofundirem en l’expansió de Discord com a eina des del sector dels videojocs i farem un repàs de les funcionalitats i possibilitats principals; des dels permisos i rols fins als bots i característiques especials. A més, farem servir un cas pràctic real per dimensionar de forma òptima les possibilitats de l'’eina.
 

 

Sessió destinada a professionals de l’àmbit de la creativitat digital i gestors culturals en general.

 

Serà necessari tenir descarregat DISCORD per participar a la sessió*

 

PLACES LIMITADES

 

 

 

PONENTS

 

Alvaro DelgadoApassionat per la relació entre música, tecnologia i la cultura d'internet, l'Alvaro Delgado, ocupa el càrrec de Community Lead a GUZZU, on és l'encarregat de dissenyar estratègies pel desenvolupament de comunitats digitals".
                                        Frankie Pizá. Divulgador, prescriptor, agent cultural i teòric de les noves comunicacions que treballa en múltiples contextos. Amb una experiència de més de quinze anys en aquest sector, ha treballat en mitjans de comunicació i a la Red Bull Music Academy. En els darrers anys s'ha encarregat de la direcció creativa del Primavera Sound i Vampire Studio. Actualment, és cofundador i director creatiu de GUZZU i del seu estudi creatiu tecnològic Vitamin 3, que està especialitzat en comunitats, projectes digitals, web3 i Intel·ligència artificial.

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?