Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Trobades d'innovació i música: Music Talks. 1 | La intel·ligència artificial i la música

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
CREATIVITAT I INNOVACIÓ

SESSIÓ

Trobades d'innovació i música: Music Talks. 1 | La intel·ligència artificial i la música

21 feb 2024 17:30-19:30   JOK

El Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) en col·laboració amb l'Associació de Productors i Editors Fonogràfics i Videogràfics Catalans (APECAT) i la Fundació Barcelona Music Lab (BMLab) organitzen uns espais de trobada adreçats al sector de la música i àmbits col·laboradors, per tal d’aportar una nova mirada a temes claus del sector que marcaran les tendències dels anys vinents.

 

Proposem una sèrie de converses* entre experts de diferents àmbits, en un marc que estableixi un punt de trobada per a agents del sector de la indústria musical i altres que li són afins. En aquest sentit, una persona referent de la indústria musical catalana suggereix tractar una determinada temàtica acompanyada per una persona de referència internacional especialista en aquell àmbit.

 

 

 

La intel·ligència artificial i la música

 

 

 

Xavier Serra, fundador i director del Grup de Recerca en Tecnologia Musical (MTG) de la UPF, i Elio Quinton, científic, enginyer i assessor amb experiència en intel·ligència artificial (IA), debaten sobre l'impacte actual i les futures possibilitats de la IA en la indústria de la música. A través d'una conversa informal, analitzaran la situació actual de l'ús de la IA tant en l'àmbit industrial com de recerca, explorant els reptes i les oportunitats futures que els avanços actuals poden presentar a tot el sector musical

 

* Places limitades, segons ordre d'inscripció. Sessió en anglès.

 

PLACES EXHAURIDES

 

 

PROGRAMA

 

17.30 – 17.40h. Benvinguda
 
17.40 – 18.30h.  Xavier Serra  i Elio Quinton en conversa
 
18.30 – 18.45h. Q&A

 

18.45 – 19.30h. Networking

 

 

 

 

 

Xavier Serra

Catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra i Director del Grup de Recerca en Tecnologia Musical (MTG). Després d'una formació acadèmica multidisciplinària, va obtenir el doctorat a la Universitat de Stanford, EEUU. Els seus interessos de recerca inclouen l'anàlisi, descripció i síntesi computacional del so i la música, amb un equilibri entre recerca bàsica i aplicada i una perspectiva que abasta disciplines tant científiques/tecnològiques com humanístiques/artístiques. Actualment, aquestes recerques es centren en el desenvolupament de metodologies d'Intel·ligència Artificial aplicables a tota la cadena de valor de la música, des de la seva creació i producció fins a la seva distribució i recepció. El Dr. Serra és reconegut internacionalment com un dels principals investigadors en el camp de la Tecnologia Musical.

 

Elio Quinton

Científic, enginyer i líder amb experiència en intel·ligència artificial (IA), enginyeria de programari, processament de senyals d’àudio digitals, música, tecnologia musical i indústria de la música.
Actualment, és vicepresident d’Intel·ligència Artificial a Universal Music Group (UMG), on exerceix el lideratge en estratègia, tecnologia i ciència. Va fundar i dirigir el Music & Audio Machine Learning Lab (MAML) d’UMG, el primer grup d’R+D sobre aprenentatge automàtic de la indústria de la música gravada. El MAML desenvolupa tecnologia punta per donar suport als artistes i potenciar-los arreu del món.
Format com a científic, enginyer i músic, Elio posseeix un doctorat en Aprenentatge Automàtic i Processament de Senyals d’Àudio Digitals pel Center for Digital Music, líder mundial del sector; un màster en Física; un màster en Tecnologia Musical, i un títol en Interpretació Musical Comercial pel BIMM de Londres.

 

 

 

 
 
En col·laboració amb 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?