Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Agenda > Aprèn a planificar el teu calendari de continguts a les xarxes socials
TRANSFORMACIÓ DIGITAL
SESSIÓ:

Aprèn a planificar el teu calendari de continguts a les xarxes socials

15 jun 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada

 

Descobreix la manera de tenir les teves xarxes actualitzades i amb contingut de qualitat

 

Has tingut mai la sensació de no saber què posar a les xarxes socials? De deixar dies en blanc per manca de continguts? De publicar qualsevol cosa per no tenir tan abandonades les xarxes? Publicar a les xarxes socials sense estratègia ens porta a aquestes situacions. Una bona planificació de continguts en xarxes socials ens ajuda a tenir un discurs coherent, que ens porti als objectius marcats, a tenir la constància que demanen els algorismes de les xarxes i, damunt, ens fa estalviar temps!

 

En aquesta sessió t’explicarem com fer-ho. Aprendrem a planificar un calendari de continguts en xarxes socials. Veurem quins paràmetres hem de tenir en compte i treballarem sobre una plantilla que la formadora lliurarà en format digital a totes les persones assistents a la sessió i que a partir d’aquell moment servirà com a base cada mes per fer la planificació. Aprendrem trucs per simplificar-nos la feina, tipus de continguts que ens facilitaran tenir publicacions fresques i amb constància, i veurem quines eines ens ajudaran a programar els continguts per no haver-ne d’estar pendents cada dia.

 

CONTINGUTS

 

  • Per què és important planificar els continguts.
  • Com hem de fer la planificació.
  • Paràmetres que cal tenir en compte.
  • Treballem amb objectius en cada xarxa social.
  • Tipus de continguts.
  • La plantilla: comencem a planificar el mes vinent.
  • Com m’organitzo? Com arxivo?
  • Puc programar les meves publicacions?

 

 

Sessió adreçada a professionals i empreses del sector cultural i creatiu.

 

 

FORMADORA

Sílvia Llombart

 

Periodista especialitzada en internet des del 1997. Actualment treballa com a professora associada a la Universitat Pompeu Fabra. També imparteix classes de comunicació digital al Col·legi de Periodistes, al Col·legi de Bibliotecaris-Documentalistes, a Barcelona Activa, a diferents departaments de la Generalitat de Catalunya i en altres institucions, mitjans de comunicació i empreses. Paral·lelament, fa tasques de consultoria i assessoria en comunicació.

 

SESSIÓ

Aprèn a planificar el teu calendari de continguts a les xarxes socials


Has tingut mai la sensació de no saber què posar a les xarxes socials? De deixar dies en blanc per manca de continguts? De publicar qualsevol cosa per no tenir tan abandonades les xarxes? Publicar a les xarxes socials sense estratègia ens porta a aquestes situacions. Una bona planificació de continguts en xarxes socials ens ajuda a tenir un discurs coherent, que ens porti als objectius marcats, a tenir la constància que demanen els algorismes de les xarxes i, damunt, ens fa estalviar temps! En aquest curs t’explicarem com fer-ho.

HORARI

15-06-2021. 10:00h-13:00 hores

ESPAI

EN LÍNIA

AFORAMENT

100 places

OBSERVACIONS

Aquesta activitat s'impartirà a través de la plataforma gratuïta ZOOM. Les persones inscrites rebran l'enllaç amb la invitació per correu electrònic el dia abans.

En les activitats en línia es considerarà com a "assistides" a totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 30 minuts de la formació i que s’hagin identificat, dins la sessió, amb les seves dades d’usuari SDE. Les persones que s'incorporin més tard es comptabilitzaran com a "no assistides" i no se'ls generarà el justificant d’assistència corresponent.Procés d'inscripció pendent d'obertura.Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?