Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Descobreix SONAR+D i SONAR Festival

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
COL·LABORACIONS EXTERNES

FESTIVALS

Descobreix SONAR+D i SONAR Festival

13 jun 2018, 14 jun 2018, 15 jun 2018, 16 jun 2018 --:-----:--   Fira Montjuïc

 

L'SDE Sónar+D volen convidar-te a viure una experiència única i enriquidora oferint-te l'oportunitat d'assistir al congrés de cultura i innovació més experimental d'Europa, que et permetrà conèixer de primera mà projectes i activitats que estan dissenyant el futur, generar oportunitats de networking professional, a més de conèixer professionals clau de l'ecosistema creatiu. També podràs gaudir de tots els concerts de la celebració dels 25 anys del Sónar aquest 2018.

 

El Sónar+D ha creat el programa de Comunitats+D en el qual s’ofereix un descompte del 15% sobre el preu final en la teva Acreditació Professional (completa o de dia) que et donarà accés a totes les activitats del Sónar+D i a tots els concerts del Sónar Festival amb accés a àrees VIP (acreditacions assignades por ordre de sol·licitud)  del 13 al 16 de juny del 2018*.

 

Els beneficis de l’acreditació són:

 

1. Accés a totes les activitats de Sónar+D, inclosa la programació del Networking Day, a àrees exclusives de Sónar+D, com ara el Networking Bar i les activitats que s'hi celebren.

 

2. Accés prioritari a les conferències i workshops de Sónar+D.

 

3. Check-in online per evitar esperes i accessos ràpids.

 

4. Wifi i servei de guarda-roba gratuïts.

 

5. Accés exclusiu a tots els concerts de Sónar de Dia i Sónar de Nit, i a les Àrees VIP (zones a l'ombra, chill-out, bars amb menjar i begudes).

 

6. Accés especial a una vista privilegiada dels shows a les Àrees VIP de SonarClub i SonarPub, sumat a una passarel·la que uneix ambdues Àrees VIP** i autobús gratuït entre els recintes de Sónar de Dia i Sónar de Nit**

 

Sol·licita la teva acreditació a  sde.icec@gencat.cat esmentant “SONAR18” a l'assumpte de l'email.

 

Trobaràs tots els beneficis que inclou la Acreditació Professional aquí

Promoció vàlida fins al 15 de maig.

 

Al Sónar+D coneixeràs de primer mà projectes trencadors i activitats que estan definint el futur; coneixeràs professionals clau de l’ecosistema creatiu internacional a través de les diferents activitats de networking i, per acabar, podràs gaudir de tots els concerts de la celebració dels 25 anys del Sónar aquest 2018.

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?