Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Agenda > Els Nfts: què són i aplicacions pel sector cultural (part 2 - pràctica)
TRANSFORMACIÓ DIGITAL
TALLER:

Els Nfts: què són i aplicacions pel sector cultural (part 2 - pràctica)

6 jun 10:00-14:00   Presencial   tancada

Després d’una primera sessió teòrica entrarem a crear un NFT

La millor manera d’entrar a la web 3.0 és experimentant. En aquesta sessió pràctica crearem un NFT a partir d’una imatge. Veurem quina informació ha d’incloure, tipus de contractes intel·ligents (smarts contracts) i com afegir-los. Per comercialitzar els nostres NFT, cal conèixer en quins entorns es troba la nostra comunitat. Veurem diversos mercats on comercialitzar i les particularitats de cadascun. Practicarem amb eines per fer un seguiment de la traçabilitat dels nostres NFT. Veurem on s’emmagatzemen els fitxers i les imatges i descarregarem en directe el nostre POAP de participació en el curs.

 

OBJECTIUS

  • Aprendre a crear un NFT.
  • Crear i descarregar un POAP.

 

CONTINGUTS

  • Decisions prèvies a la creació del NFT.
  • Creació i publicació a una cadena de blocs de test.
  • Com veure la traçabilitat del nostre NFT.
  • Què és un POAP?
  • Com es crea un POAP?
  • Descarreguem un POAP de participació en el curs.

 

Sessió adreçada a professionals del sector cultural i creatiu.

 

Requisits mínims:

  • Tenir una cartera digital per a la Blockchain Etherium.
  • Treballem amb l’ordinador. És aconsellable que cadascú porti el seu per fer les pràctiques.

 

 

FORMADORA

 

Santi Garcia Sirera

 

Enginyer industrial MBA especialitzat en tecnologia de cadena de blocs (blockchain). Participació en la posada en marxa de diferents projectes internacionals en format DAO, com Vigir en la cadena EOS i Token Engineering Commons i giveth.io en cadenes EVM, així com en la posada en marxa de col·leccions a WAX. Formador especialitzat en tecnologia cadena de blocs.

 

Mònica Urrútia Azcón

 

Especialitzada en tendències digitals, creació de continguts audiovisuals i comunicació en xarxes. Formació i consultoria en estratègia i comunicació en xarxes socials des del 2009. Formadora per a la DG de Comunicació i altres departaments de la Generalitat de Catalunya, per a diversos programes de Barcelona Activa, per a la Diputació de Barcelona i per a ajuntaments. Fa classes magistrals en universitats i escoles professionals. En l’àmbit privat, col·labora amb pimes a crear plans d’estratègia digital per introduir-se a la web 3.0 i plans de comunicació per a xarxes socials.
   

TALLER

Els Nfts: què són i aplicacions pel sector cultural (part 2 - pràctica)


En aquesta sessió pràctica crearem un NFT a partir d’una imatge. Veurem quina informació ha d’incloure, tipus de contractes intel·ligents (smarts contracts) i com afegir-los. Per comercialitzar els nostres NFT, cal conèixer en quins entorns es troba la nostra comunitat. Veurem diversos mercats on comercialitzar i les particularitats de cadascun. Practicarem amb eines per fer un seguiment de la traçabilitat dels nostres NFT. Veurem on s’emmagatzemen els fitxers i les imatges i descarregarem en directe el nostre POAP de participació en el curs.

HORARI

06-06-2023. 10:00h-14:00 hores

ESPAI

Presencial

AFORAMENT

25 places

Procés d'inscripció pendent d'obertura.Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?