Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Esmorzars Label Lab: De Gutenberg a Zuckerberg. Les oportunitats de la tecnologia en la gestió de drets de propietat intel·lectual.

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
TRANSFORMACIÓ DIGITAL

SESSIÓ

Esmorzars Label Lab: De Gutenberg a Zuckerberg. Les oportunitats de la tecnologia en la gestió de drets de propietat intel·lectual.

26 oct 2017 09:00-11:00   Sala d'actes del Museu Dr. Melcior Colet

Com pot millorar la tecnologia la gestió de drets? On es poden captar ingressos fugats? Quines dades podríem tenir a la nostra disposició? Pot la tecnologia informar de qui, què, quan, com i on? Quin recorregut de millora té el sistema actual?

 

És una obvietat que la tecnologia ha adquirit una gran importància pràctica en els assumptes polítics, empresarials i socials, i que les novetats tecnològiques també impacten en la producció, la distribució i el consum de continguts musicals i audiovisuals.

 

En aquesta sessió volem posar el focus en les tecnologies que poden millorar la gestió dels drets de propietat intel·lectual.

 

Quins sistemes hi ha per captar la informació d’ús? És possible saber què sona a cada local o establiment? La televisió o la ràdio? Quines dades són rellevants per gestionar els cobraments corresponents? Com s’obtenen unes mínimes garanties? És viable fer desaparèixer els barems? 

 

Aquestes i altres reflexions són les propostes que ens porta l’esmorzar d’octubre.

 

El nostre objectiu és fer esment de les tendències o els desenvolupaments que venen a millorar la nostra eficàcia empresarial i l’eficiència interna i externa de les nostres organitzacions per afrontar els canvis legislatius i culturals de la gestió de drets. De la mateixa manera, també volem conèixer les tendències de les noves empreses que fan ús de tecnologia per a la gestió de drets de propietat intel·lectual i reconèixer les possibilitats de millora de la recaptació.

 

Sessió adreçada a professionals del sector musical.

Aforament limitat segons ordre d’inscripció.

Només s’admet la inscripció d’una persona per empresa o entitat (si s’escau).

 

 

PROGRAMA

 

09.00 - 09.15 h    Registre i inscripcions

 

09.15 - 09.30 h   Obertura de la sessió a càrrec d’Edgar Garcia, director de l’Àrea de Desenvolupament Empresarial de l’ICEC, i d’Eva Faustino, gerent de l’APECAT. 

 

09.30 - 10.30 h    DE GUTENBERG A ZUCKERBERG- LES OPORTUNITATS DE LA TECNOLOGIA EN LA GESTIÓ DE DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL. 

 

 

 

PONENTS

 

 

Ponent

Stassy Velinova

Gestora de comunicacions i clients a BMAT Licensing, SL

«Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards»,

about Use Your Illusion by Guns N’ Roses.

 

BMAT Licensing, SL, va començar el 2005 quan un grup d’enginyers apassionats per la música va decidir escindir-se de la Universitat Pompeu Fabra i crear una empresa.

 

La companyia va començar amb una idea —indexar tota la música del món—, una missió —millorar l’ecosistema musical—, un client —YAMAHA— i un equip d’experts en tecnologia d’àudio amb ganes d’aprendre a construir un negoci reeixit.

 

Després d’un parell d’anys de flirteig amb una àmplia cartera de tecnologies, BMAT va decidir centrar-se en els serveis de monitoratge de música i construir un servei que pogués fer un seguiment de qualsevol comunicació pública de música.

 

Des de llavors, la companyia ha crescut i dona servei a 80 organitzacions de gestió col·lectiva i 600 discogràfiques i editors. Avui la seva plataforma de seguiment ofereix 26 milions d’identificacions mensuals i revisa anualment 30 milions de transaccions digitals.

 

 

 

Entrevistador

Marcos Cuevas

Cofundador i cap d’operacions de Beeping LLC

 

 

 

 

Conductora de la sessió

Eva Faustino

Gerent de l’Associació de Productors i Editors Fonogràfics i Videogràfics Catalans (APECAT). Advocada especialista en propietat intel·lectual. Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Màster en Mediació i postgrau de Transformació Digital de les Organitzacions per la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra (UPF-BSM). Docent en diversos màsters i formacions especialitzades.

 

En col·laboració amb

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?