Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Esmorzars Label Lab.Contractes intel·ligents (Smart contracts)

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Material de la sessió

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
GESTIÓ EMPRESARIAL

SESSIÓ

Esmorzars Label Lab.Contractes intel·ligents (Smart contracts)

26 abr 2018 09:00-11:00   Sala d'actes del Museu Dr. Melcior Colet

 

Què són, com funcionen i què aporten?

 

Us convidem a participar a una nova sessió dels Esmorzars  Label Lab, organitzats per l’Associació de Productors Editors Fonogràfics i Videogràfics de Catalunya (APECAT) amb la col·laboració del Departament de Cultura i del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE). Els esmorzars es duen a terme el darrer dijous de cada mes, amb la finalitat d’impulsar la reflexió, la informació i el debat al voltant de temes d’actualitat del sector de la producció i l’edició musical.

 

Últimament tothom en parla, però què és un contracte intel·ligent (smart contract)? D’entrada, exposarem com es defineixen, què els caracteritza, quins valors aporten en les transaccions i com es validen els acords que recullen. Explicarem, així mateix, la seguretat que ofereixen, quina és la seva relació amb els contractes tradicionals o la legislació vigent, i quines garanties ofereix utilitzar-los. I, per acabar, tractarem algunes de les necessitats de la interfície d’usuari i la possible aplicació pràctica en la gestió dels drets de propietat intel·lectual. 

 

 

 

Programa

 

09.00 - 09.15 h   Registre,  inscripcions i cafè de benvinguda
09.15 - 10.30 h     

Contractes intel·ligents (Smart contractsQuè són, com funcionen i què aporten?

 

Ponent

   

 

 

 

 

 

Montse Guàrdia, directora de Reptes i Serveis Digitals, Transformació Digital i Innovació a Banc Sabadell.

 

La seva experiència de més de 20 anys treballant a l’entorn de les noves tecnologies li ha permès participar activament en la transformació digital de nombroses empreses i entitats internacionals. Ha desenvolupat solucions tecnològiques de programari estratègic per a multinacionals com Techship o Schlumberger, a més de col·laborar en la transformació digital de diversos esdeveniments esportius internacionals (Jocs Panamericans 2007 o FIFA World Cup 2002) a través d’empreses com Atos.

Aporta una perspectiva global del procés de transformació digital centrant-se en la seva visió i experiència en el sector de la banca

 

 

Modera

   

 

 

 

                   

     

Jordi Puy

Té més de 20 anys d'experiència al món de la gestió cultural i el sector de la música. És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, i amb estudis de Propietat Intel·lectual per la Universitat d'Estocolm i formació en gestió cultural en la Birkbeck University. En Jordi ha viscut a Londres durant més de 7 anys, on va dirigir l'oficina d'exportació Catalan! Arts per a Regne Unit i Irlanda, treballant en la creació i implementació d'estratègies d'exportació musicals i artístiques per empreses culturals catalanes. 

 

 

 

10.300 - 11.00 h 

 

Cafè de networking

 

 

 

En col·laboració amb

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?