Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Agenda > Fes servir WhatsApp com a eina de màrqueting
TRANSFORMACIÓ DIGITAL
SESSIÓ:

Fes servir WhatsApp com a eina de màrqueting

6 jul 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada

 

Descobreix una manera directa i immediata d’estar en contacte amb el teu públic

 

WhatsApp és una eina de comunicació digital que està present en el 98 % dels telèfons intel·ligents a casa nostra. Això vol dir que un 98 % del públic a qui t’adreces té WhatsApp. Desaprofitaràs aquesta eina que et fa tan fàcil arribar al teu públic objectiu? A més, en un moment com l'actual, en què el contacte amb el nostre públic està totalment alterat per forces majors, WhatsApp és una fantàstica eina per mantenir aquest contacte i arribar a nous públics. Ens dona immediatesa i comoditat, i ofereix la possibilitat que el nostre públic objectiu pugui entrar en conversa directa amb nosaltres. Però cal fer-ho bé, si no, se'ns pot girar en contra.

 

En aquesta sessió t'explicarem com fer màrqueting a través de WhatsApp i obrir noves vies de comunicació directa. Aprendràs, entre altres coses, a fer servir WhatsApp com a eina d’atenció al públic i a fer llistes de difusió per enviar missatges massius. També t’explicarem com complir la llei de protecció de dades i aprendràs com han de ser els teus textos, imatges, vídeos, etc., quan et comuniquis via WhatsApp amb el teu públic.

 

CONTINGUTS

 

 • Dades i context
 • Eina de fidelització
 • Atenció al client
 • Llistes de difusió
 • Passos per fer una campanya de màrqueting
 • Limitacions
 • Els missatges destacats: com els utilitzem per a màrqueting
 • Com fem arxiu a WhatsApp
 • Els estats
 • Formats: text, imatges, vídeo, àudio i documents
 • WhatsApp web

 

Sessió adreçada a professionals i empreses del sector cultural i creatiu.


Requisits mínims
No cal tenir instal·lat WhatsApp Business. Si es té instal·lat, es podrà practicar en directe, amb l’assessorament de la docent, tot el que s’expliqui.
 

 

 

FORMADORA

Sílvia Llombart

 

Periodista especialitzada en internet des del 1997. Actualment treballa com a professora associada a la Universitat Pompeu Fabra. També imparteix classes de comunicació digital al Col·legi de Periodistes, al Col·legi de Bibliotecaris-Documentalistes, a Barcelona Activa, a diferents departaments de la Generalitat de Catalunya i en altres institucions, mitjans de comunicació i empreses. Paral·lelament, fa tasques de consultoria i assessoria en comunicació.

 

 

SESSIÓ

Fes servir WhatsApp com a eina de màrqueting


WhatsApp és una gran eina per estar en contacte amb el nostre públic i arribar a més persones. Ens dona immediatesa i comoditat, i ofereix la possibilitat que el nostre públic objectiu pugui entrar en conversa directa amb nosaltres. Però cal fer-ho bé, si no, se'ns pot girar en contra. En aquesta formació t'explicarem com pots fer màrqueting a través de WhatsApp i obrir noves vies de comunicació directa.

HORARI

06-07-2021. 10:00h-13:00 hores

ESPAI

EN LÍNIA

AFORAMENT

100 places

OBSERVACIONS

Aquesta activitat s'impartirà a través de la plataforma gratuïta ZOOM. Les persones inscrites rebran l'enllaç amb la invitació per correu electrònic el dia abans.

En les activitats en línia es considerarà com a "assistides" a totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 30 minuts de la formació i que s’hagin identificat, dins la sessió, amb les seves dades d’usuari SDE. Les persones que s'incorporin més tard es comptabilitzaran com a "no assistides" i no se'ls generarà el justificant d’assistència corresponent.


Procés d'inscripció pendent d'obertura.Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?