Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Agenda > Gestió de crisis a les xarxes socials
TRANSFORMACIÓ DIGITAL
SESSIÓ:

Gestió de crisis a les xarxes socials

1 jun 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada

 

Aprèn a enfrontar-te a una crisi a les xarxes i a comunicar en temps de crisi per la COVID-19

 

Com hem de gestionar una crisi a les xarxes socials? Com hem de gestionar un problema que sorgeixi a les nostres comunicacions a Facebook, Instagram i Twitter? Com ens pot afectar com a marca? En aquesta sessió veurem com cal actuar davant una crisi a les xarxes socials i com podem evitar tenir-ne. Aprendrem a fer previsió de crisis i a definir un pla de treball, veurem amb detall com cal actuar durant una crisi (sigui de la mida que sigui) i descobrirem què cal fer un cop hem aconseguit que la crisi s’acabi.


Igualment, veurem com afecta a les nostres xarxes socials la crisi mundial actual que estem vivint per la COVID-19 i descobrirem com treballar-hi, connectar millor amb el nostre públic en un moment com l’actual i com podem aportar valor en la nostra comunicació per gestionar el moment actual.

 

CONTINGUTS

 

  • Què és una crisi?
  • Claus per a la gestió de crisis en xarxes socials
  1. Anticipació
  2. Comunitat fidel
  3. Monitorar
  4. Analitzar el problema
  5. Com comunicar
  • Després de la crisi
  • I què, la COVID-19?

 

Sessió adreçada a professionals i empreses del sector cultural i creatiu.

 

 

FORMADORA

 

Sílvia Llombart

 

Periodista especialitzada en internet des del 1997. Actualment treballa com a professora associada a la Universitat Pompeu Fabra. També imparteix classes de comunicació digital al Col·legi de Periodistes, al Col·legi de Bibliotecaris-Documentalistes, a Barcelona Activa, a diferents departaments de la Generalitat de Catalunya i en altres institucions, mitjans de comunicació i empreses. Paral·lelament, fa tasques de consultoria i assessoria en comunicació.

 

SESSIÓ

Gestió de crisis a les xarxes socials


Com hem de gestionar una crisi a les xarxes socials? En aquesta sessió veurem com cal actuar davant una crisi a les xarxes socials i com podem evitar tenir-ne. Igualment, veurem com afecta a les nostres xarxes socials la crisi mundial actual i descobrirem com treballar-hi i com podem aportar valor en la nostra comunicació per gestionar el moment actual.

HORARI

01-06-2021. 10:00h-12:00 hores

ESPAI

EN LÍNIA

AFORAMENT

100 places

Procés d'inscripció pendent d'obertura.Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?