Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Agenda > Introducció al posicionament orgànic als cercadors SEO
TRANSFORMACIÓ DIGITAL
SESSIÓ:

Introducció al posicionament orgànic als cercadors SEO

9 mai 10:00-12:30   Online   tancada

Aprèn les tècniques que fan servir els professionals del SEO

L’optimització web als cercadors o posicionament orgànic (de l’anglès SEO, search engine optimization) és un conjunt d’accions orientades a millorar la posició del teu web a la llista de resultats de Google, Baidu, Yandex, Naver o d’altres cercadors d’internet.

 Molta gent pensa que el SEO és posar paraules clau als títols del web, també disposar d’URL amigables amb paraules clau, establir un contingut enriquit pels cercadors i també pels usuaris, etc. I és cert, però aquestes són tres variables de més de 200. La tècnica del SEO consisteix a complir tantes variables com puguem, dins dels nostres recursos tècnics, humans i financers.

 Per explicar aquestes variables, utilitzem una metodologia en quatre passos, ideal perquè microempreses i pimes del sector cultural entenguin el SEO, i puguin complir el màxim de criteris d’una manera realista.

 

CONTINGUTS

  • Passos necessaris per arribar a posicionar-se. Les aranyes (spiders): el rastreig i la indexació. Punts bàsics conceptuals i tecnològics, així com les eines d’indexació bàsiques que ajuden en aquesta tasca
  • La importància de la rellevància dels continguts: la densitat i la prominència. Com redactar continguts pensant en el SEO. Aplicació de l’estratègia de paraules clau per idiomes i països, i nuclis semàntics.
  • L’autoritat i els rànquings: entendre el funcionament dels algoritmes dels cercadors i què els diferencia per millorar la importància del teu domini en el temps.
  • Com mantenir el SEO local o internacional al llarg del temps. Planificació i metodologia.

 

Sessió adreçada a professionals i empreses del sector cultural i creatiu.

 

FORMADOR

 

 

 

 

Víctor de Francisco | Reexporta

 

Llicenciat en Ciències Empresarials, especialitat Management Internacional. Màster en Finances i màster en Internet Management per l’Institut Català de Tecnologia (ICT).

És professor de cursos i seminaris de màrqueting digital internacional en més de 20 organismes, com ara cambres de comerç, patronals, universitats, com la Universitat de Barcelona (UB), i l’Escola de Comerç Internacional (ESCI-UPF).

Va ser el primer professional autoritzat per Google a Espanya per impartir els seminaris oficials de Google Ads (2007, AdWords Seminar Leader) i és professional autoritzat des del 2005.

Actualment és codirector del màster en Administració de Negocis Digitals (e-business & e-commerce) de la Universitat de Barcelona (UB).

En l’àmbit empresarial, és el director de REEXPORTA, Agència de Digital Performance Marketing, que duu a terme accions a internet a tot el món des del 2004.

Imparteix més de 50 sessions formatives a l’any.

 

SESSIÓ

Introducció al posicionament orgànic als cercadors SEO


En aquest seminari web s’establiran les bases per a la creació d’una estratègia de posicionament orgànic SEO als cercadors, des del punt de vista d’una empresa cultural que vol fer accions locals o internacionals.

HORARI

09-05-2023. 10:00h-12:30 hores

ESPAI

Online

AFORAMENT

150 places

Procés d'inscripció pendent d'obertura.Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?