Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Agenda > Landing pages: aplicacions i bones pràctiques
TRANSFORMACIÓ DIGITAL
SESSIÓ:

Landing pages: aplicacions i bones pràctiques

30 nov 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada

 

Aquesta sessió pretén ser una eina d’aproximació per a tothom que vulgui aprendre a estructurar de manera òptima una pàgina d’aterratge i aconseguir millorar la taxa de conversió.

 

Comprendrem què és una pàgina d’aterratge, per a què serveix, quins són els beneficis de tenir-la i quins elements són imprescindibles perquè funcioni correctament. També veurem com ha de ser la seva estructura ideal i quines són les bones pràctiques que s’han de seguir i els errors que cal evitar per aconseguir pàgines d’aterratge que funcionin.

 

Un cop hagin quedat clars tots els conceptes, farem un repàs de les eines digitals principals que es poden utilitzar per crear pàgines d’aterratge, tant gratuïtes com de pagament, i acabarem el curs presentant diferents casos d’èxit per analitzar què fa que una pàgina d’aterratge funcioni o no.


OBJECTIUS

 

 • Descobrir per a què serveixen les pàgines d’aterratge.
 • Ser capaços d’estructurar una pàgina d’aterratge amb l’objectiu de convertir.
 • Saber a quines eines recórrer per crear una pàgina d’aterratge.
 • Conèixer els elements imprescindibles que ha de tenir una pàgina d’aterratge

 

CONTINGUTS

 

 • Què és una landing page o pàgina d’aterratge
 • Beneficis d’una pàgina d’aterratge
 • Elements i estructura d’una pàgina d’aterratge optimitzada
 • Bones pràctiques
 • Errors que cal evitar durant la creació d’una pàgina d’aterratge
 • Eines per crear pàgines d’aterratge
 • Exemples de pàgines d’aterratge amb èxit

 

Sessió adreçada a professionals i empreses del sector cultural i creatiu.

 

 

FORMADORA

 

 

Irene García | Oink My God

 

 

 

La Irene García és sòcia cofundadora d’Oink My God, agència de màrqueting digital de Barcelona, i redactora d’un dels blogs de màrqueting digital de parla hispànica més coneguts. Té una extensa trajectòria professional en el món digital, àmbit en el qual treballa des de fa més de vuit anys. Experta en publicitat digital i creació de continguts, ha creat estratègies de màrqueting digital per a grans clients, nacionals i internacionals, i s’ha convertit en una de les veus més expertes del sector. És també formadora de màrqueting digital. Ha format centenars d’alumnes de manera presencial i digital, i ha intervingut en conferències sobre màrqueting digital d’arreu del país.

 

 

SESSIÓ

Landing pages: aplicacions i bones pràctiques


En aquesta sessió farem una introducció a les pàgines d’aterratge (landing pages). Descobrirem què són, per a què serveixen, quins són els elements principals que les formen i quina estructura han de tenir, analitzant casos d’èxit i seguint bones pràctiques.

HORARI

30-11-2021. 10:00h-12:00 hores

ESPAI

EN LÍNIA

AFORAMENT

100 places

OBSERVACIONS

Aquesta activitat s'impartirà a través de la plataforma gratuïta ZOOM. Les persones inscrites rebran l'enllaç amb la invitació per correu electrònic el dia abans.

En les activitats en línia es considerarà com a "assistides" a totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 30 minuts de la formació i que s’hagin identificat, dins la sessió, amb les seves dades d’usuari SDE. Les persones que s'incorporin més tard es comptabilitzaran com a "no assistides" i no se'ls generarà el justificant d’assistència corresponent.


Procés d'inscripció pendent d'obertura.Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?