El Departament de Cultura, a través de l'SDEcol·labora amb l'esdeveniment Learn Do Share Barcelona que se celebrarà els dies 26 i 27 de juny al Disseny Hub de Barcelona, i que vol reunir en un mateix espai a professionals del cinema, els videojocs, l'enginyeria de software, l'educació, la televisió, el disseny, el sector social, l'ecologia, l'urbanisme, o l'hacktivisme... Una barreja de talent creatiu de totes les formes i colors per fomentar la pol·linització creuada, impulsar la innovació  i trobar respostes sobre el futur de la creació i producció de continguts en el món digital 

 

Learn Do Share és un esdeveniment que va néixer fa 7 anys a Nova York i que se celebra ja a 14 ciutats de tot el món.  Està dirigit a activar la creativitat des de tots els punts de vista, i a crear ponts entre professionals de diferents disciplines per a tirar endavant projectes on es trobin la cultura i la tecnologia.

 

El primer dia de Learn Do Share Barcelona consistirà en un laboratori de disseny col·laboratiu, Think Do Lab, que tindrà un màxim de 40 participants. Un experiment de creació multidisciplinar al voltant d’una qüestió concreta, que hauran de resoldre entre tots els participants.

 

La segona jornada, el Public Day, és oberta i gratuïta i  comptarà amb creadors internacionals i locals, presentant projectes multidisciplinars en fase de desenvolupament o prototipatge, que es compartiran i testejaran en tallers i exposicions.

 

INFORMACIÓ

 

Lloc: Disseny Hub. Plaça de les Glòries 37, Barcelona.

(Accés i inscripcions entrada pel Carrer Àvila)

Preu: Les dues jornades són gratuïtes.

 

 

Registra’t ara a

http://www.learndoshare.net/barcelona/frontpage/com-puc-participar/

 

 

Més informació al web oficial: http://www.learndoshare.net/barcelona

Facebook:www.facebook.com/learndoshare.bcn

Twitter:@learndoshare

 

 

 

. .