01.07.2015 / SEMINARIS:

PRÉSTECS PARTICIPATIUS PER A EMPRENEDORS DIGITALS DEL SECTOR CULTURAL

 

 

El Departament de Cultura, a través de l'SDE, col·labora, un any més, amb Bizbarcelona que s'ha convertit en la cita ineludible dels emprenedors i de les empreses que volen fer créixer el seu negoci i dels inversors que busquen nous negocis amb potencial d'èxit.

 

Objectiu

  • Presentació d'una nova línia de finançament: préstecs participatius adreçats a emprenedors culturals digitals amb un projecte empresarial relacionat amb el desenvolupament d'aplicacions, videojocs i/o plataformes de consum o distribució de béns, productes i serveis en línia.
  • Presentació de 4 casos concrets d'empreses que s'hagin acollit a aquesta línia, que explicaran el seu projecte: l'experiència en la recerca de finançament i la trajectòria del projecte en concret. 

HORARI i ESPAI

Dimecres 1 de juliol, de 17:00h-18:00 hores 

Fira de Barcelona. Palau 1. Zona bizempren. Av. Reina Maria Cristina. Barcelona 08004.


 

Si hi esteu interessats, disposem de codis d'inscripció gratuïts per assistir a aquesta sessió i a totes les activitats del bizbarcelona per a les 50 primeres sol·licituds! 

Per a la resta, us enviarem un codi de descompte (30%) perquè us pugueu registrar al bizbarcelona

17h - 17:05h. Presentació dels préstecs participatius, a càrrec d'Edgar Garcia, director de l'Àrea de Desenvolupament Empresarial de l'ICEC.

17:05h - 17:15h.  Martina Torrades, cofundadora de THE SPANISH BOOKSTAGE, editora i agent literària.

The Spanish Bookstage és la primera plataforma que connecta en temps real els professionals dels drets d'autor de llibres en llengua espanyola i catalana amb la resta del món.

17:15h - 17:25h.  Miquel Tolosa Mas, fundador i CEO de MONKINGME.COM

MonkingMe.com és La nova plataforma de música per escoltar, descarregar i compartir lliurement i legalment, que permet, al mateix temps, pagar els artistes.

17:25h - 17:35h.  Gerard  Fernández, cofundador i  CEO d'OMNIDRONE.

OMNIDRONE  és una empresa de desenvolupament de videojocs per a mòbils.

17:35h - 17:45h.  Sergio Manzanera, cofundador i responsable d'Enginyeria informàtica de WHAKOOM.

Whakoom és un servei al núvol,  innovador i pioner, per catalogar col·leccions de còmics de manera col·laborativa. És un punt de trobada entre lectors, autors, botigues i editorials, que fomenta la lectura de còmics. 

17:45h - 18:00h. Debat

 

Amb la col·laboració de 
 
 

 

. .