Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Mòdul de Videojocs | Del 1r al 2n videojoc o com passar de 5 a 10 treballadors en una empresa de videojocs

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
CREATIVITAT I INNOVACIÓ

SESSIÓ

Mòdul de Videojocs | Del 1r al 2n videojoc o com passar de 5 a 10 treballadors en una empresa de videojocs

29 set 2023 10:00-12:30   En línia

La Direcció General d’Innovació i Cultura Digital, en col·laboració amb el Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE), presenta un mòdul formatiu sobre videojocs. El mòdul constarà de tres sessions on es treballaran diversos processos i reptes a l’hora de desenvolupar, finançar i distribuir videojocs per a petites productores.

 

1. Del 1r al 2n videojoc o com passar de 5 a 10 treballadors en una empresa de videojocs (29/09/23)

2. Consells per a un bon posicionament del vostre videojoc a les plataformes de distribució (11/10/23)

3. Recomanacions a l’hora de desenvolupar campanyes de micromecenatge per als vostres videojocs (27/10/23)

 

 

1. Del 1r al 2n videojoc o com passar de 5 a 10 treballadors en una empresa de videojocs

 

Un dels reptes compartits pels estudis i les empreses de desenvolupament de videojocs petites és la dificultat per fer un salt en la dimensió del projecte un cop han assolit les primeres fites. Escalar al pas següent un cop s’han aconseguit clients i facturació no és fàcil: fer créixer la plantilla, com diversificar la feina per assumir o decidir entre acceptar més encàrrecs o desenvolupar projectes propis en paral·lel són alguns dels reptes per als projectes en creixement.

 

A la sessió repassarem les experiències pròpies dels ponents i algunes recomanacions sobre què fer (i què no fer) en aquests processos.

 

Sessió adreçada a professionals del sector i petites empreses de desenvolupament de videojocs.

 

 
 Formulari d’inscripció *AQUÍ*

 

 

PONENTS

                            

David León, Lince Works. Co-fundador i director de joc a Lince Works, on durant gairebé 10 anys va desenvolupar jocs com Aragami, fent créixer un equip de tres estudiants fins a més de 20 professionals.

 

Jangmi Baek, Melbot Studios. Co-fundadora i Business Developer a Melbot Studios. Més de 16 anys d'experiència en negocis internacionals, havent dissenyat l'estratègia empresarial en desenes d'empreses de Forbes 500.
Daniel del Amor, Petoons. Director creatiu i co-fundador a Petoons Studio. Ha dirigit "Curse of the Sea Rats", "My Friend Peppa Pig", "PJ Masks: Heroes of the Night", "Bratz: Flaunt Your Fashion" i altres jocs de PC i consola. També exerceix de professor a la universitat ENTI-UB.

 

MODERADOR

                                   Óscar Sahun. El 2011 va reorientar la seva carrera d'enginyer industrial estudiant un màster en disseny i desenvolupament de videojocs on es va especialitzar en art 3D i game design. Cofundador de Blowing Minds, estudi indie especialitzat en jocs educatius on va exercir de game designer i productor.
Des del 2017 dirigeix el programa d'incubació GameBCN, on també fa de mentor de producció dels equips. També és cofundador i mentor de producció en el programa Indie Game Incubator (iGi) del Japó, així com coordinador i mentor al F2P Campus, a Vitoria-Gasteiz.

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?