Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Mòdul de Videojocs | Recomanacions a l’hora de desenvolupar campanyes de micromecenatge per als vostres videojocs

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
CREATIVITAT I INNOVACIÓ

SESSIÓ

Mòdul de Videojocs | Recomanacions a l’hora de desenvolupar campanyes de micromecenatge per als vostres videojocs

27 oct 2023 10:00-12:30   En línia

La Direcció General d'Innovació i Cultura Digital en col·laboració amb el Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) presenta un mòdul formatiu sobre videojocs. El mòdul constarà de tres sessions on es treballaran diversos processos i reptes a l’hora de desenvolupar, finançar i distribuir videojocs per a petites productores.

 

1. Del 1r al 2n videojoc o com passar de 5 a 10 treballadors en una empresa de videojocs (29/09/23)

2. Consells per a un bon posicionament del vostre videojoc a les plataformes de distribució (11/10/23)

3. Recomanacions a l’hora de desenvolupar campanyes de micromecenatge per als vostres videojocs (27/10/23)

 

 

 

3. Recomanacions a l’hora de desenvolupar campanyes de micromecenatge per als vostres videojocs (27/10/23)

 

Les plataformes de micromecenatge estan experimentant un moment dolç en relació amb el finançament de projectes de videojocs. Seguint el rastre de casos d'èxit, alguns dels quals són ben recents, centrarem la formació en com crear una bona campanya de micromecenatge i identificarem les bones pràctiques que convindria aplicar en el disseny de qualsevol campanya d'aquest tipus.

 

Sessió adreçada a professionals del sector i petites empreses de desenvolupament de videojocs.

 

 
 Formulari d’inscripció *AQUÍ*

 

 

PONENTS

                                         

Irina Moreno, Chibig. Després d'estudiar Publicitat i Relacions Públiques, i especialitzar-se amb un màster enfocat al desenvolupament independent de videojocs, Irina Moreno va tenir l'oportunitat de participar en múltiples projectes al llarg dels anys dins del sector des de diferents perspectives: organització i gestió d'esdeveniments, publishing i, ara, desenvolupament al costat de l'equip de Chibig.

 

Marc Ripoll, fundador i director a The Game Forger, empresa ubicada a Barcelona i dedicada a la creació d'aplicacions en realitat virtual i jocs de taula amb miniatures. Dissenyador 3D desde l'any 2003, especialitzat en el camp del videojocs i la creació d'entorns interactius. Docent i conferenciant en universitats nacionals i internacionals, com la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya) o el Tecnológico de Monterrey, entre d'altres.

Mauricio García, director y fundador del estudio The Game Kitchen, donde comenzó como programador y finalmente produjo Blasphemous (uno de los juegos indie españoles más conocidos internacionalmente, y con una secuela recién estrenada). Actualmente dirige la producción de varios títulos en el estudio, y un proyecto de incubación y publishing llamado Billete Cohete, además de ser el Presidente de DEV, (Asociación Española de Empresas Productoras y Desarrolladoras de Videojuegos y Software de Entretenimiento).

 

MODERADOR

                                   Óscar Sahun. El 2011 va reorientar la seva carrera d'enginyer industrial estudiant un màster en disseny i desenvolupament de videojocs on es va especialitzar en art 3D i game design. Cofundador de Blowing Minds, estudi indie especialitzat en jocs educatius on va exercir de game designer i productor.
Des del 2017 dirigeix el programa d'incubació GameBCN, on també fa de mentor de producció dels equips. També és cofundador i mentor de producció en el programa Indie Game Incubator (iGi) del Japó, així com coordinador i mentor al F2P Campus, a Vitoria-Gasteiz.

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?