Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Mòdul Videojocs | Com escull un publisher els títols del seu catàleg?

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Material sessió

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
GESTIÓ EMPRESARIAL

SESSIÓ

Mòdul Videojocs | Com escull un publisher els títols del seu catàleg?

11 feb 2022 12:00-14:00   EN LÍNIA

L'Institut Català de les Empreses Culturals i la Direcció General d'Innovació i Cultura Digital organitzen, de la mà del Servei de Desenvolupament Empresarial, un mòdul formatiu de tres sessions que tractaran, amb diferents mirades, quina és la relació del publishers o editors en la indústria del videojoc. 

 

1. Com escull un publisher els títols del seu catàleg? ? (11/02/22)

2. Com trobo el publisher ideal per al meu joc? (18/02/22)

3. Què fa un publisher i què podries fer tu per posar el teu joc al mercat? (25/02/22)
 

Els editors o publishers no solament publiquen i comercialitzen els productes creats pels desenvolupadors en un mercat global, sinó que també els ajuden a finançar els seus projectes i estudis. Conèixer l’ecosistema d’editors —les seves possibilitats, interessos i funcionament— proporciona als estudis un avantatge competitiu a l’hora d’afrontar la viabilitat i el creixement com a empresa, i també l’explotació del negoci.

 

En aquestes tres sessions, que es complementen, diversos ponents amb experiència en diferents aspectes de l’edició de videojocs oferiran als desenvolupadors informació i punts de vista variats i útils perquè puguin arribar al mercat amb les màximes possibilitats. 

 

1. Com escull un publisher els títols del seu catàleg?

 

I encara una pregunta més: com puc triar el projecte ideal o el posicionament més avantatjós per al projecte que ja estic desenvolupant?

 

Eduardo Aparicio, cofundador de Prismatika, conduït per Ivan Lobo de Associació de Desenvolupadors i Editors de Videojocs de Catalunya (DeviCAT), ens parlarà sobre quin és el procés d’avaluació de jocs des de la perspectiva d’un editor o publisher de jocs indie o independents (per a PC i consoles).

 
 Formulari d’inscripció AQUÍ

 

Ponent  

Eduardo Aparicio

Cofundador de PRISMATIKA, una publicadora  de videojocs que es proposa crear seqüeles ambicioses de jocs independents d’èxit per introduir-los en mercats més amplis. Anteriorment, Eduardo va ser el vicepresident de Desenvolupament d’Empresa i Publicació de Humble Bundle (EUA), on va treballar durant gairebé una dècada. Va ser a Humble Bundle on va llançar amb èxit iniciatives ambicioses com la subscripció Humble Monthly (ara, Humble Choice) i la publicadora de jocs independents anomenada Humble Games, que ha tret al mercat jocs inoblidables com Slay the Spire, A Hat in Time, Temtem i molts més.

Moderador  
Iván Fernández Lobo
Fa més de 15 anys que Iván facilita i desenvolupa relacions estratègiques entre companyies de videojocs, tecnologia i mitjans d'arreu del món. A més, és impulsor d’iniciatives clau per al desenvolupament del sector a Catalunya i a l'Estat espanyol, com ara l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Interactives i el congrés internacional Gamelab Live de Barcelona.

 

 
Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?