Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Mòdul Videojocs | Com trobo el publisher ideal per al meu joc?

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Material sessió

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
GESTIÓ EMPRESARIAL

SESSIÓ

Mòdul Videojocs | Com trobo el publisher ideal per al meu joc?

18 feb 2022 12:00-14:00   EN LÍNIA

L'Institut Català de le Empreses Culturals i la Direcció General d'Innovació i Cultura Digital organitzen, de la mà del Servei de Desenvolupament Empresarial, un mòdul formatiu de tres sessions que tractaran, amb diferents mirades, quina és la relació del publishers o editors en la indústria del videojoc. 

 

1. Com escull un publisher els títols del seu catàleg? (11/02/22)

2. Com trobo el publisher ideal per al meu joc? (18/02/22)

3. Què fa un publisher i què podries fer tu per posar el teu joc al mercat? (25/02/22)
 

Els editors o publishers no solament publiquen i comercialitzen els productes creats pels desenvolupadors en un mercat global, sinó que també els ajuden a finançar els seus projectes i estudis. Conèixer l’ecosistema d’editors —les seves possibilitats, interessos i funcionament— proporciona als estudis un avantatge competitiu a l’hora d’afrontar la viabilitat i el creixement com a empresa, i també l’explotació del negoci.

 

En aquestes tres sessions, que es complementen, diversos ponents amb experiència en diferents aspectes de l’edició de videojocs oferiran als desenvolupadors informació i punts de vista variats i útils perquè puguin arribar al mercat amb les màximes possibilitats. 

 

2. Com trobo el publisher ideal per al meu joc? 

 

O com obtenir una visió general de l’àmbit de l’edició i de les diferents fases en què un editor guia un jugador independent perquè tingui èxit.

 

Térence Mosca, cap d’operacions i director editorial de Tequila Works, conduït per Ivan Lobo de Associació de Desenvolupadors i Editors de Videojocs de Catalunya (DeviCAT), ens parlarà sobre els diferents aspectes de la creació i la construcció d’una relació amb la figura de l’editor: des del panorama editorial de jocs independents, les especificitats de cada editor i les diverses maneres de presentar un projecte (quan, amb quin material, com), fins a qüestions com què cal esperar d’un editor, la fase de negociació amb els punts clau que cal tenir en compte i, finalment, la gestió de la relació fins al dia del llançament.

 

 Formulari d’inscripció AQUÍ

 

Ponent  

Térence Mosca

Cap d’operacions (COO) i director editorial de Tequila Works, treballa en el sector dels videojocs des de fa 23 anys, en col·laboració amb estudis independents d’arreu d’Europa i per a grans corporacions com Ubisoft i Disney.
Aquí és clar que hi falta una bona foto; és que acostumo a quedar-me amagat. Deixa’m que en faci una de nova.

Moderador  
Iván Fernández Lobo
Fa més de 15 anys que Iván facilita i desenvolupa relacions estratègiques entre companyies de videojocs, tecnologia i mitjans d'arreu del món. A més, és impulsor d’iniciatives clau per al desenvolupament del sector a Catalunya i a l'Estat espanyol, com ara l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Interactives i el congrés internacional Gamelab Live de Barcelona.

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?