Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Mòdul Videojocs | Què fa un publisher i què podries fer tu per posar el teu joc al mercat?

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
GESTIÓ EMPRESARIAL

SESSIÓ

Mòdul Videojocs | Què fa un publisher i què podries fer tu per posar el teu joc al mercat?

25 feb 2022 12:00-14:00   EN LÍNIA

L'Institut Català de le Empreses Culturals i la Direcció General d'Innovació i Cultura Digital organitzen, de la mà del Servei de Desenvolupament Empresarial, un mòdul formatiu de tres sessions que tractaran, amb diferents mirades, quina és la relació del publishers o editors en la indústria del videojoc. 

 

1. Com escull un publisher els títols del seu catàleg? (11/02/22)

2. Com trobo el publisher ideal per al meu joc? (18/02/22)

3. Què fa un publisher i què podries fer tu per posar el teu joc al mercat? (25/02/22)
 

Els editors o publishers no solament publiquen i comercialitzen els productes creats pels desenvolupadors en un mercat global, sinó que també els ajuden a finançar els seus projectes i estudis. Conèixer l’ecosistema d’editors —les seves possibilitats, interessos i funcionament— proporciona als estudis un avantatge competitiu a l’hora d’afrontar la viabilitat i el creixement com a empresa, i també l’explotació del negoci.

 

En aquestes tres sessions, que es complenten, diversos ponents amb experiència en diferents aspectes de l’edició de videojocs oferiran als desenvolupadors informació i punts de vista variats i útils perquè puguin arribar al mercat amb les màximes possibilitats. 

 

3. Què fa un publisher i què podries fer tu per posar el teu joc al mercat?  

 

Entendre quins aspectes són essencials i com aplicar-los perquè el teu videojoc arribi a les plataformes amb possibilitats reals de ser descobert pels jugadors i recuperar la inversió. 

 

Pablo de la Nuez, director general de Raiser Games i  directiu de Webedia España, conduït per Ivan Lobo de Associació de Desenvolupadors i Editors de Videojocs de Catalunya (DeviCAT), ens parlarà de com aplicar els coneixements i els recursos necessaris per publicar un videojoc amb èxit; que sigui visible i pugui competir al mercat. Quines són les claus per dur a terme una producció realista i sostenible; com creem i mantenim l’audiència, i com generem visibilitat per al nostre joc; els punts essencials per crear una estratègia comercial guanyadora; la gestió de les plataformes per treure el màxim profit de les botigues; els processos sense els quals és impossible publicar, però dels quals ningú te’n parla; i, finalment, què passa després d’haver llançat el joc.

 

 Formulari d’inscripció AQUÍ

 

Ponent  

Pablo de la Nuez

Actualment director general de Raiser Games i membre de l’equip directiu de Webedia España, és un emprenedor i executiu dels videojocs amb més de 22 anys d’experiència en la direcció d’empreses, la producció i la publicació de videojocs. Té més de 200 jocs publicats a totes les plataformes, dels quals 12 són número 1 de vendes i 62, número 10. Avalat per 33 premis nacionals i internacionals, ha estat soci fundador d’FX Interactive, i membre de l’equip directiu de Dinamic Multimedia i PlayGiga, adquirida per Facebook. A més, col·labora amb estudis de desenvolupament i amb fons d’inversió, i és professor i conferenciant habitual en el sector dels videojocs.

Moderador  
Iván Fernández Lobo
Fa més de 15 anys que Iván facilita i desenvolupa relacions estratègiques entre companyies de videojocs, tecnologia i mitjans d'arreu del món. A més, és impulsor d’iniciatives clau per al desenvolupament del sector a Catalunya i a l'Estat espanyol, com ara l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Interactives i el congrés internacional Gamelab Live de Barcelona.

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?