Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Mutare 2023 | Cultura és SOStenibilitat

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
SOSTENIBILITAT AMBIENTAL

JORNADA

Mutare 2023 | Cultura és SOStenibilitat

5 jul 2023 09:30-14:00   Casa Rius - Espai de les Arts

L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) col·labora amb la Fundació Carulla en el Mutare 2023, que enguany es vertebra al voltant de la sostenibilitat, entesa amb una mirada àmplia: clima, llengua, territori i cohesió social. El Mutare 2023 consta de dues jornades: 'Cultura és SOStenibilitat' i 'Arts i educació per la SOStenibilitat' i posa el focus en  com podem imaginar i crear un món més sostenible a partir de les arts.

 

La col·laboració de l’ICEC s'acota concretament en la primera de les dues jornades Mutare programades: 'Cultura és SOStenibilitat', adreçada en aquest cas als professionals del sector cultural, i s'emmarca dins el Pla_C*, Cultura pel Clima.  

 

A 'Cultura és SOStenibilitat' es proposaran experiències artístiques que mostren altres maneres d’habitar aquest món i també un espai d’intel·ligència col·lectiva on els participants cocrearan propostes d’acció des de la cultura en relació a diferents reptes de sostenibilitat.  

 

La jornada es celebrarà el 5 de juliol a la Casa Rius - Espai de les Arts (Enric Granados, 97) Podeu consultar el programa i inscriure-us-hi AQUÍ

 

El Pla_C* Cultura pel Clima, el pla de sostenibilitat ambiental de l’ICEC adreçat a les empreses del sector culturals, articulat en 3 eixos estratègics, 16 línies d’actuació i 37 accions que es desplegaran entre el 2022 i el 2024. El pla vol acompanyar la transformació del sector cap a un model més sostenible i promoure la capacitat de la cultura d’inspirar un canvi en la ciutadania. 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?