Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Agenda > Planificar continguts per guanyar temps i coherència en el relat
TRANSFORMACIÓ DIGITAL
SESSIÓ:

Planificar continguts per guanyar temps i coherència en el relat

14 mar 10:00-12:30   Online   tancada

Estableix la teva estratègia a les xarxes per estalviar temps

Has tingut mai la sensació de no saber què posar a les xarxes socials? De deixar dies en blanc per manca de continguts? De publicar qualsevol cosa per no tenir tan abandonades les xarxes? Publicar a les xarxes socials sense estratègia ens porta a aquestes situacions. Una bona planificació de continguts en xarxes socials ens ajuda a tenir un discurs coherent, que ens porti als objectius marcats, a tenir la constància que demanen els algorismes de les xarxes, i a sobre ens fa estalviar temps! En aquest curs t’explicarem com fer-ho. En aquest taller aprendrem a planificar un calendari de continguts en xarxes socials. Veurem quins paràmetres hem de tenir en compte, i treballarem sobre una plantilla que la formadora lliurarà de manera digital a totes les persones assistents al curs i que a partir d’aquell moment servirà de base cada mes per fer la planificació. Aprendrem trucs per simplificar-nos la feina, tipus de continguts que ens facilitaran tenir publicacions fresques i amb constància i veurem quines eines ens ajudaran a programar els continguts per no haver d’estar-hi a sobre cada dia.

 

CONTINGUTS

  • Per què és important planificar els continguts.
  • Com hem de fer la planificació.
  • Paràmetres que cal tenir en compte.
  • Treballem amb objectius a cada xarxa social.
  • Tipus de continguts.
  • La plantilla: comencem a planificar el mes vinent.
  • Com m’organitzo? Com arxivo?
  • Puc programar les meves publicacions?

 

Sessió adreçada a professionals i empreses del sector cultural i creatiu.

 

FORMADORA

Sílvia Llombart Monner | La Sembra

 

Periodista i formadora. És consultora en comunicació digital i docent en universitats, col·legis professionals, empreses i institucions. Sòcia fundadora de la cooperativa La Sembra, Agència de Comunicació Social.

 

 

SESSIÓ

Planificar continguts per guanyar temps i coherència en el relat


Has tingut mai la sensació de no saber què posar a les xarxes socials? De deixar dies en blanc per manca de continguts? De publicar qualsevol cosa per no tenir tan abandonades les xarxes? Publicar a les xarxes socials sense estratègia ens porta a aquestes situacions. Una bona planificació de continguts en xarxes socials ens ajuda a tenir un discurs coherent, que ens porti als objectius marcats, a tenir la constància que demanen els algorismes de les xarxes, i a sobre ens fa estalviar temps! En aquest curs t’explicarem com fer-ho.

HORARI

14-03-2023. 10:00h-12:30 hores

ESPAI

Online

AFORAMENT

150 places

Procés d'inscripció pendent d'obertura.Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?