Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Taller d'usabilitat - Com millorar la conversió del teu lloc web

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
+ DIGITAL

TALLER

Taller d'usabilitat - Com millorar la conversió del teu lloc web

10 des 2019 09:00-14:00   UPF. Edifici ESCI-Born

Normes bàsiques d'usabilitat web

 

En aquesta sessió veurem les claus per al bon funcionament d’un lloc web: com aconseguir que les visites es converteixin en clients, com transmetre confiança i aconseguir que sol·licitin més informació sobre algun producte o servei, com persuadir els usuaris perquè duguin a terme una transacció, com crear un bon embut de conversió i millorar-ne les ràtios que monitoren el pas dels usuaris pel nostre lloc web, etc. En definitiva, tot el que cal saber sobre un lloc web un cop tenim els usuaris dins.

 

OBJECTIUS

 

Capacitar les persones assistents perquè entenguin les normes bàsiques d’usabilitat Web, i sigui capaç d’aplicar-les al seu lloc de manera que els usuaris arribin a l’objectiu que es proposa el lloc Web, millorant la imatge de marca i incrementant les vendes.

 

Taller adreçat a professionals de les empreses i entitats del sector cultural i creatiu i responsables de la comunicació online. 

 

PAGAMENT

 

El taller és de pagament. El preu és de 15 €. No es retornarà l'import en cap cas.

 

 

  1. REQUISITS

     

  2. Es tracta d'un taller pràctic així que els participants hauran d'assistir amb els seus ordinadors portàtils. En algun moment de la sessió, s'entrarà al Google Analytics, és per tant convenient que els participants coneguin el login i la paraula de pas del seu compte de Google Analytics.

 

CONTINGUTS

 

  1. 1. Què és la usabilitat: veurem què és exactament la usabilitat, per a què serveix i de quines eines disposem per a utilitzar aquesta tècnica.
  2.  
  3. 2. Les normes bàsiques: veurem quines fonts són les més adequades per a un lloc web, com ha de ser el disseny perquè realment sigui efectiu, com hem de persuadir als usuaris perquè facin el que volem que facin i com hem de transmetre confiança, entre altres coses.
  4.  
  5. 3. Arquitectura de la informació: veurem com crear estructures d'informació dins del nostre lloc web de manera que de forma intuïtiva els usuaris trobin el que cerquen i acabin fent el que és l'objectiu del lloc web.
  6.  
  7. 4. Bones pràctiques: veurem alguns exemples que ens serviran d'inspiració.
  8.  
  9. 5. Alguns errors: veurem alguns errors que a vegades es cometen per millorar l'estètica d'un lloc web, sense adonar-se que s'està perjudicant l'experiència d'ús i per tant empitjorant els resultats.
  10.  
  11. 6. Google Analytics per a la usabilitat: veurem com aquesta eina ens pot ajudar a millorar la usabilitat del nostre lloc web i per tant com podem millorar-ne la conversió.
  12.  

  13.  

FORMADOR

Montserrat Peñarroya  @montsepenarroya   

 

La Montserrat és la Directora del Grau en Digital Business de La Salle - Universitat Ramon Llull. Al llarg de la seva carrera ha estat socia fundadora de diverses empreses relacionades amb internet entre les que es troben SoloStocks.com (part del Grup Intercom, creadors d'Infojobs, Softonic i eMagister entre altres), Alt64.com (empresa especialitzada en usabilitat amb Eyetracking) , Quadrant Alfa i l'institut de recerca 3ISIC. És experta en Marketing Digital Turístic per a la Organització Mundial de Turisme, organisme que pertany a les Nacions Unides, i és professora de Marketing Digital a diverses universitats catalanes entre la que destaca la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya on la Montserrat va crear el Màster en Marketing Digital i Xarxes Socials que s'imparteix 100% online.

 

 

 

 

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?