Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Transformació digital > Taller de WordPress I, II i III
TRANSFORMACIÓ DIGITAL
TALLER:

Taller de WordPress I, II i III

9 oct, 16 oct, 23 oct 09:00-14:00   UPF. Edifici ESCI-Born

Taller pràctic de creació d’un lloc web amb WordPress

 

En l’actualitat, més d’un 60% dels llocs web estan creats amb el gestor de continguts WordPress, una eina que permet que els propietaris dels llocs en puguin gestionar ells mateixos la informació i el disseny. Aquest taller pràctic consta de tres sessions, en les quals veurem el següent:

 

ATENCIÓ: Taller de 15 hores dividit en les següents dates:

 

WordPress I (09.10.20)

En la primera sessió veurem el funcionament bàsic d’un gestor de continguts i aprendrem a crear les pàgines de base de qualsevol lloc web, com són el «qui som», el «què fem», la pàgina de «contacte», etc.

 

WordPress II (16.10.20)

En la segona sessió aprendrem a utilitzar les plantilles de disseny que funcionen amb WordPress i, tot i que tots els alumnes treballaran en la mateixa, el que aprendran ho podran aplicar a qualsevol altra plantilla.

 

WordPress III (23.10.20)

En la tercera sessió, tractarem els connectors (plug-ins) que són imprescindibles per al bon funcionament d’un lloc web. Alguns d’aquests connectorssón el multillengua, els de seguretat, els de comerç electrònic, els de crear múltiples formularis i els d’optimitzar el posicionament natural als cercadors, entre d’altres.

 

Per dur a terme aquest taller no cal disposar d’allotjament web, ja que tothom treballarà en una plataforma de proves i podrà crear el seu lloc web sense cap tipus de cost addicional, però sí que caldrà que els participants vinguin a la sessió amb els seus ordinadors portàtils i un ratolí per moure’s còmodament pel lloc web que van creant a mesura que avança el curs.

 

ADREÇAT A

Professionals de les empreses i les entitats del sector cultural i creatiu responsables del màrqueting i responsables de la comunicació en línia.

 

REQUERIMENTS

És imprescindible portar un ordinador portàtil o una tauleta amb connexió wifi i cable d’alimentació.

 

PAGAMENT

El taller Wordpress I, I i II és de pagament (15 h en tres sessions) i té un preu de 35 €. No es retornarà l’import en cap cas.

 

FORMADORA

 

Montserrat Peñarroya | 3ISIC - Quadrant Alfa

 

Directora de l’Institut Internacional per a la Investigació de la Societat de la Informació i el Coneixement (3ISIC), ha estat sòcia fundadora i directora general de l‘empresa Comercio Digital, SA, que pertany al Grupo Intercom (creadors d‘Infojobs, Softonic, eMagister, etc.). També ha estat CEO de Noticias.com i sòcia fundadora de diverses empreses relacionades amb internet. És professora de Màrqueting Digital i d‘e-Business en màsters i postgraus de diverses universitats: UAB, ESCI-UPF, UB, UdG, UOC, UVic i CETT-UB, i dirigeix el grau en Emprenedoria Digital a La Salle - URL. És experta i facilitadora de coneixements de l’Organització Mundial del Turisme i especialista en la creació de plans estratègics per a la promoció en líniad’empreses i territoris.

 

TALLER

Taller de WordPress I, II i III


En aquest taller veurem com funciona el gestor de continguts més utilitzat pels dissenyadors web per crear llocs web corporatius. Durant els tres dies que dura el curs veurem com s’activa aquest gestor que ja està preinstal·lat en el nostre allotjament web, com es creen les pàgines, com s’instal·la i es configura una plantilla amb disseny professional, com hauria de ser un «qui som», un «què fem», un catàleg de productes, etc., i quines extensions (plugins) cal instal·lar per millorar-ne la rendibilitat i el posicionament.

HORARI

09-10-2020, 16-10-2020, 23-10-2020. 09:00h-14:00 hores

ESPAI

UPF. Edifici ESCI-Born
Passeig de Pujades, 1.
Barcelona 08003.
Veure mapa
Fes clic per tancar el mapa

AFORAMENT

30 places

Procés d'inscripció pendent d'obertura.Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?