Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Agenda > Tècniques i trucs per comunicar eficaçment a les xarxes socials
TRANSFORMACIÓ DIGITAL
SESSIÓ:

Tècniques i trucs per comunicar eficaçment a les xarxes socials

25 mai 10:00-14:00   EN LÍNIA   tancada

 

Aprèn com han de ser les teves publicacions a Facebook, Twitter i Instagram

 

Facebook, Instagram i Twitter són una eina imprescindible per fer arribar missatges al nostre públic. Però, aquests missatges, aconsegueixen els seus objectius? Estan aprofitant totes les possibilitats comunicatives de cada xarxa?

 

En aquesta sessió t’explicarem com fer arribar els teus missatges de manera òptima al teu públic, què has de tenir en compte a l’hora d’escriure i repassarem tot el que cal fer i, sobretot, el que no s’ha de fer, quan comuniquem en aquestes xarxes socials. Entrarem en detall en les tres principals xarxes socials per saber-ne les especificitats de cada una i així optimitzar-hi els nostres missatges. Descobrirem com hem de comunicar a Facebook i quins trucs hem de tenir en compte quan ho fem. Aprendrem a comunicar a Instagram, una xarxa visual però que també té text i... altres coses. I coneixerem com ha de ser el nostre missatge a Twitter i com podem fer servir tot el que ens ofereix aquesta xarxa per comunicar millor.

 

OBERTURA D'INSCRIPCIONS:  12/05 a les 10.00 h

 

CONTINGUTS

 

 • Facebook:
 1. Llenguatge: trucs, consells, errors comuns
 2. Etiquetar, hashtags, mencions...
 3. Inclusió d’enllaços
 4. Elements multimèdia
 • Instagram:
 1. Llenguatge
 2. El hashtag, el rei d’Instagram
 3. La imatge és el llenguatge
 4. Instagram stories: una nova eina dins Instagram
 • Twitter:
 1. Llenguatge: trucs, consells, errors comuns
 2. Retuits, etiquetes, mencions, fils...
 3. Elements multimèdia

 

Sessió adreçada a professionals i empreses del sector cultural i creatiu.

 

 

FORMADORA

 

Sílvia Llombart

 

Periodista especialitzada en internet des del 1997. Actualment treballa com a professora associada a la Universitat Pompeu Fabra. També imparteix classes de comunicació digital al Col·legi de Periodistes, al Col·legi de Bibliotecaris-Documentalistes, a Barcelona Activa, a diferents departaments de la Generalitat de Catalunya i en altres institucions, mitjans de comunicació i empreses. Paral·lelament, fa tasques de consultoria i assessoria en comunicació.

 

SESSIÓ

Tècniques i trucs per comunicar eficaçment a les xarxes socials


Facebook, Instagram i Twitter són una eina imprescindible per fer arribar missatges al nostre públic. En aquest curs t'explicarem com pots fer arribar els teus missatges de manera òptima al teu públic, què has de tenir en compte a l'hora d'escriure i repassarem tot allò que cal fer i, sobretot, què no s'ha de fer quan comuniquem en aquestes xarxes socials.

HORARI

25-05-2021. 10:00h-14:00 hores

ESPAI

EN LÍNIA

AFORAMENT

100 places

OBSERVACIONS

Aquesta activitat s'impartirà a través de la plataforma gratuïta ZOOM. Les persones inscrites rebran l'enllaç amb la invitació per correu electrònic el dia abans.

En les activitats en línia es considerarà com a "assistides" a totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 30 minuts de la formació i que s’hagin identificat, dins la sessió, amb les seves dades d’usuari SDE. Les persones que s'incorporin més tard es comptabilitzaran com a "no assistides" i no se'ls generarà el justificant d’assistència corresponent.

OBERTURA D'INSCRIPCIONS: 12/05 a les 10.00 h

Procés d'inscripció pendent d'obertura.Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?