Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Agenda > Videomàrqueting: noves narratives dins del format audiovisual
TRANSFORMACIÓ DIGITAL
SESSIÓ:

Videomàrqueting: noves narratives dins del format audiovisual

20 jul 10:00-12:00   EN LÍNIA   tancada

 

Eines, canals i formats més adients

 

Quan diem que una imatge val més que mil paraules, ens referim bàsicament al fet que les persones tendim a aprendre o a recordar amb més facilitat a través dels elements visuals. No és cap secret que les xarxes socials que funcionen millor són les que fan una aposta per facilitar als usuaris la capacitat de generar continguts audiovisuals en diferents formats, i que, d’entre tots aquests continguts, els que donen més bons resultats en relació amb els objectius són els vídeos.

 

Aquesta sessió està plantejada per dotar totes les empreses que el facin de prou informació per elaborar una estratègia de marca pensada per oferir continguts enfocats des del videomàrqueting. Parlarem de tipologies de continguts, formats, canals i eines que tenim per optimitzar al màxim els recursos disponibles. La teoria anirà acompanyada de casos reals (bones pràctiques) i d’exercicis pràctics perquè els alumnes desenvolupin les seves habilitats a través d’accions concretes.


OBJECTIUS

 

 • Introduir-nos en el videomàrqueting: què és i com ens pot ajudar.
 • Aprendre a elaborar una estratègia per tal d’aconseguir els nostres objectius.
 • Aportar recursos que millorin l’efectivitat dels continguts que generem.
 • Repassar les eines pràctiques de creació i edició de vídeo a les xarxes socials.

 

CONTINGUTS

 

 • Introducció al videomàrqueting. Repassarem el significat del concepte i donarem una ullada a diferents exemples de bona praxis per entendre com pot ajudar el nostre sector.
 1. Què és el videomàrqueting
 2. Com pot beneficiar la teva estratègia de màrqueting
 • Com fer una bona estratègia de videomàrqueting. Veurem quines són les necessitats que tenim i analitzarem com el pla estratègic ens pot ajudar a aconseguir els nostres objectius.
 1. Buyer persona
 2. Estudi d’interessos
 3. Cerca de paraules clau
 4. Elaboració del calendari
 • Tipologies de contingut. Definirem com organitzem els diferents continguts que podem oferir al nostre públic.
 1. Corporatius
 2. Socials
 3. Directes
 4. Formatius
 5. Informatius
 • Vídeos efectius. Parlarem de formats i eines que ens permetin millorar la nostra capacitat per generar continguts.
 1. Posada en escena
 2. Elaboració del guió
 3. CTA
 4. Trucs
 • Videomàrqueting a Instagram. Veurem com aquesta xarxa social ens ofereix diferents possibilitats d’interactuar amb el públic i com en podem treure profit.
 1. Adaptació al format
 2. Definició de continguts
 3. Formats a Instagram: feed, stories, Instagram TV, directes...
 4. Mètriques
 5. Exemples de bones pràctiques
 • Eines d’edició. Presentarem casos pràctics a través d’eines a l’abast de tothom.

 

Sessió adreçada a empreses que no tinguin clar com gestionar la seva comunicació, a equips de màrqueting i comunicació, a festivals i a institucions culturals de tots els àmbits (arts escèniques, música, sector editorial, arts visuals i sector audiovisual i de videojocs).

 

Requisits mínims
Coneixements previs en xarxes socials i creació de continguts.

 

 

FORMADOR

 

 

Daniel Bautista | Oink My God

 

Gestor de comptes i clients a l’agència de màrqueting digital i comunicació Oink My God. Formador i consultor en diferents àrees de màrqueting digital. Té àmplia experiència en clients multidisciplinaris i en processos estratègics per a empreses de diferents formats. En l’àmbit acadèmic, disposa de la titulació de Relacions Públiques i Màrqueting de la Universitat de Gal·les, i d’un postgrau de Direcció i Administració d’Empreses. Ha treballat per a clients del sector públic i privat, entre els quals hi ha diversos ajuntaments o empreses com Unilever, Swarovski, Clarks, Alcon, Fira de Barcelona o Gullón.

 

SESSIÓ

Videomàrqueting: noves narratives dins del format audiovisual


Aquesta formació té l’objectiu de facilitar a les empreses del sector cultural la creació d’una estratègia enfocada en els continguts audiovisuals i la iniciació en la producció de continguts que les ajudin a millorar els objectius plantejats.

HORARI

20-07-2021. 10:00h-12:00 hores

ESPAI

EN LÍNIA

AFORAMENT

100 places

OBSERVACIONS

Aquesta activitat s'impartirà a través de la plataforma gratuïta ZOOM. Les persones inscrites rebran l'enllaç amb la invitació per correu electrònic el dia abans.

En les activitats en línia es considerarà com a "assistides" a totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 30 minuts de la formació i que s’hagin identificat, dins la sessió, amb les seves dades d’usuari SDE. Les persones que s'incorporin més tard es comptabilitzaran com a "no assistides" i no se'ls generarà el justificant d’assistència corresponent.


Procés d'inscripció pendent d'obertura.Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?