Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home

____________

 

 

____________

 

 Web ICEC

_____________________________________

Convocatòries d'Europa Creativa MEDIA 


_______________________________

Per la promoció a l’estranger de projectes professionals

MÀRQUETING I COMUNICACIÓ
25-10-16 / Taller

El videomàrqueting. Taller pràctic de Youtube

INSCRIPCIONS TANCADES. Taller pràctic en què es donaran les bases perquè els participants puguin aprofitar al màxim el potencial de YouTube com a eina de màrqueting per a la promoció de l'empresa, i també del producte o el projecte cultural. [+]
MÀRQUETING I COMUNICACIÓ
27-10-16, 28-10-16 / Jornada

III Jornades de màrqueting cultural. Connecta amb el teu públic. La participació cultural

És temps de participació cultural, però estem preparats per aprofitar-la adequadament? Proposem un nou format de jornada que té com a finalitat aprofundir i debatre sobre la connexió entre les organitzacions culturals i les persones. [+]
DIGITAL MUSIC 2.0
27-10-16 / Jornada

La transformació digital i la indústria musical. Estic realment adaptat a la realitat digital? El que oblidem de la realitat digital i el que es podria millorar.

Tercera edició dels Esmorzars Label Lab. Unes trobades organitzades pel Departament de Cultura, de la mà del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) i APECAT, que tenen lloc el darrer dijous de cada mes, amb la finalitat d’impulsar la reflexió i el debat de temes d’actualitat del sector de la producció i l'edició musical. La tercera edició dels Esmorzars tindrà lloc el dijous 27 d’octubre. [+]
Próximes dates
25-10-16 / El videomàrqueting. Taller pràctic de Youtube:
INSCRIPCIONS TANCADES. Taller pràctic en què es donaran les bases perquè els participants puguin aprofitar al màxim el potencial de YouTube com a eina de màrqueting per a la promoció de l'empresa, i també del producte o el projecte cultural.
27-10-16, 28-10-16 / III Jornades de màrqueting cultural. Connecta amb el teu públic. La participació cultural:
És temps de participació cultural, però estem preparats per aprofitar-la adequadament? Proposem un nou format de jornada que té com a finalitat aprofundir i debatre sobre la connexió entre les organitzacions culturals i les persones.
27-10-16 / La transformació digital i la indústria musical. Estic realment adaptat a la realitat digital? El que oblidem de la realitat digital i el que es podria millorar.:
Tercera edició dels Esmorzars Label Lab. Unes trobades organitzades pel Departament de Cultura, de la mà del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) i APECAT, que tenen lloc el darrer dijous de cada mes, amb la finalitat d’impulsar la reflexió i el debat de temes d’actualitat del sector de la producció i l'edició musical. La tercera edició dels Esmorzars tindrà lloc el dijous 27 d’octubre.
08-11-16, 18-04-17 / Curs de Gestió Musical:
El Taller de Músics ofereix la segona edició del Curs Pràctic de Gestió Musical, en el qual s’inclou una visió pràctica, completa i exhaustiva de tots els factors que intervenen en la gestió musical. Els assistents podran aprendre les bases teòriques però també adquirir els coneixements pràctics que compartiran amb els experts en cada matèria.
09-11-16 / Taller Storytelling:
La teva empresa té una història per explicar. Descobreix-la amb una cirurgia narrativa. Connecta amb el teu usuari mitjançant el relat de marca (storytelling).
16-11-16 / Habilitats de comunicació: com presentar amb èxit :
Parlar no sempre és comunicar; parlar és transmetre una informació mentre que comunicar és, a més a més, persuadir. El taller busca desenvolupar les nostres habilitats de comunicació per fer presentacions més persuasives i amb més impacte.

[VEURE TOTA L'AGENDA]
 
 
_________________

 

________________________________

_________________________________________

 

________________________________

 

 

 

 

 

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?