Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Producció, distribució i exhibició de cinema independent.20/11/15

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
GESTIÓ EMPRESARIAL

FESTIVALS

Producció, distribució i exhibició de cinema independent.20/11/15

20 nov 2015 09:15-14:00   Teatre CCCB

 

Un any més, el Departament de Cultura de la mà de l'SDE col·labora amb l'Alternativa Professionals, en l'organització de les jornades professionals dins el marc del 22è Festival de Cinema Independent de Barcelona, l'Alternativa.

 

L'Alternativa Professionals torna a reunir professionals del cinema independent per convidar-los a una jornada per conèixer algunes formes de producció i distribució col·laboratives.

 

Indica que t'has assabentat de la jornada per l'SDE

 

 

9.15 - 9.30 h  Inscripcions

9.30 - 9.45 h  Presentació institucional a càrrec de Jordi Sellas, director general de Creació i Empreses Culturals, i de Cristina Riera, coordinadora de l'Alternativa.

 

9.45 - 11.00 h Producció i distribució

 

 

Daniel Saltzwedel és un dels productors de Ma.ja.de. Filmproduktion, amb seu a Leipzig i Berlín. També representa Deckert Distribution a festivals i mercats.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Xavier Artigas és director de cinema i fundador de la productora Metromuster. Ha codirigit Ciutat morta i ha dirigit No-res, entre d'altres.

 

 

 

 

 

 

 

 

David Epiney va dirigir diverses pel·lícules d'animació abans de crear el 2008, amb Eugenia Mumenthaler, Alina Film, una productora especialitzada en pel·lícules d'art i assaig i coproduccions internacionals.

 

 

 

 

 

 

 

 

Moderador: Àlex Navarro, coordinador de l'oficina Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 

11.00 - 11.15 h Pla del mercat únic digital

 

 

Eduardo Escudero és director de Negocis d'A Contracorriente Films, de la qual és soci fundador, i membre de la junta d'Europa Distribution, una associació que agrupa més de 140 empreses distribuïdores europees.

 

 

 

 

 

 

 

 

11.15 - 11.45 h Pausa

 

11.45 - 13.15 h Distribució i exhibició

 

 

Ena Rahelić treballa des del 2010 com a directora de desenvolupament empresarial al Sarajevo Film Festival i és cap de vendes i compres de l'Obala Art Centar, organitzador del festival.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nico Marzano és el programador de cinema de l'Institute of Contemporary Arts de Londres (ICA),on ha programat pel·lícules independents i socialment rellevants.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ramiro Ledo és soci fundador de Numax, Societat Cooperativa Gallega, on és responsable de la coordinació general, de la Sala Numax i de Numax Distribució.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Moderador: Jaume Ripoll, director de Filmin i director de l'Atlàntida Film Festival.

 

13.15 - 13.30 h La Unió de Cineastes

 

Mar Coll, guionista i directora de cinema, forma part del comitè de coordinació de la Unión de Cineastas, associació concebuda com una unió transversal necessària i contrària a tota l'afiliació que domina avui dia el cinema espanyol, ja que agrupa professionals de tots els àmbits.

 

 

 

 

 

13.30 - 14:00 h Networking-vermut 

 

 

En col·laboració amb

 

 

 

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?