Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > FORMACIÓ > Sostenibilitat ambiental
Sostenibilitat ambiental

En el marc del Pla C_* Cultura pel Clima, el Servei de Desenvolupament Empresarial proposa un programa formatiu per ajudar el sector de la cultura a entendre l’impacte ambiental de la seva activitat i a prendre mesures per reduir-lo, mitjançant continguts teòrics i tallers pràctics, amb l’objectiu d’activar aquelles empreses que no tenen un coneixement específic, però també d’ampliar i aprofundir el coneixement d’aquelles que ja estan treballant en l’àmbit ambiental.

 

La proposta en sostenibilitat ambiental inclou jornades i tallers pràctics adreçats a diversos àmbits: des del sector audiovisual, per millorar la sostenibilitat ambiental en els rodatges o en els festivals de cinema, a l’ecoedició en el sector editorial, passant per la gestió sostenible de les companyies d’arts escèniques, entre d’altres. Es tractaran també continguts relacionats amb l’elaboració d’un pla de sostenibilitat ambiental, eines i recursos per calcular i reduir l’impacte ambiental o com comunicar un projecte ambiental.

 

Podeu consultar les activitats que hem realitzat prèviament aquí.

 

10-05-2024 / Sessió:

Ecoedició. Presentació de la guia i dels requisits de sostenibilitat ambiental de l’Àrea del Llibre

Dins del marc del Pla_C* Cultura pel Clima, i amb la col·laboració de l’Àrea del Llibre de l’ICEC, organitzem una sessió per presentar la Guia de l’ecoedició. Criteris per un sector editorial més sostenible i per informar dels requisits de sostenibilitat ambiental que s’incorporaran en les línies d’ajut per a la producció editorial de l’ICEC. [+]
Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?