Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home

 

____________

 

_____________________________________

_____________________________________

____________

 

 Web de l'ICEC

_____________________________________

Convocatòries d'Europa Creativa MEDIA 


_____________________________________

Per a la promoció a l’estranger 

 

Activitats programades:

Sostenibilitat ambiental

Llibreries i ecoedició | El paper de les llibreries en la sostenibilitat ambiental

30 mai 10:00-12:30   EN LÍNIA   oberta
L’ecoedició és una manera innovadora de gestionar les publicacions amb criteris de sostenibilitat ambiental. En aquesta sessió parlarem del paper que hi juguen les llibreries.
més informació [+] 
Transformació digital

Dona vida als teus directes de Youtube

31 mai 10:00-12:30   EN LÍNIA   oberta
Vols aprendre a editar els teus directes de YouTube perquè siguin més atractius i enganxin la teva audiència a la cadira? Els directes són un format que agrada a l’audiència i ens hi apropa, i YouTube els posiciona a la seva plataforma millor que els vídeos enregistrats prèviament.
més informació [+] 
Gestió empresarial

Abecé per engegar una campanya de crowdfunding

2 jun 10:00-13:00   EN LÍNIA   oberta
En engegar una campanya de crowdfunding, és important dedicar atenció a alguns elements imprescindibles perquè tingui èxit: la confiança que genera qui promou el projecte, la definició de l’objectiu, la solvència de la xarxa relacional a la qual es vol demanar diners, la campanya de comunicació, el calendari, etc. Es tracta de l’abecé imprescindible per engegar una campanya de crowdfunding.
més informació [+] 
Transformació digital

TikTok per connectar amb el públic més jove

7 jun 10:00-12:30   EN LÍNIA   oberta
TikTok és la principal plataforma d’entreteniment del públic més jove, per davant de Netflix i YouTube en alguns països com ara els Estats Units i el Regne. En aquesta formació coneixerem com són els continguts que es comparteixen a la xarxa, veurem exemples d’èxit d’empreses del sector cultural i descobrirem la base d’una bona estratègia de comunicació a TikTok.
més informació [+] 
Gestió empresarial

Experiència de crowdfunding: una eina de finançament que ha transformat projectes

9 jun 10:00-12:30   EN LÍNIA   oberta
Trobada d’experiències que inclourà la perspectiva de dos projectes culturals que s’han finançat via crowdfunding, una de les principals plataformes de projectes de l’àmbit cultural i una agència de comunicació especialitzada en campanyes de captació de fons.
més informació [+] 
Transformació digital

Crea un canal de Twitch i connecta amb el teu públic

14 jun 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Estem en un nou paradigma de la comunicació en el qual l’entreteniment i el contingut en directe són els més ben valorats. En aquest entorn, Twitch s’ha convertit en la plataforma principal per a transmissions en directe, una oportunitat per acostar-te al teu públic i interactuar-hi. En aquesta formació coneixeràs quines són les temàtiques més vistes a Twitch i aprendràs a crear un canal i consells per a la retransmissió dels teus vídeos en directe.
més informació [+] 
Sostenibilitat ambiental

Rodatges sostenibles i la figura de l’ecoassistant

15 jun 09:00-14:00   Sala d'actes Santa Mònica   tancada
Jornada adreçada a professionals del sector audiovisual que vulguin elaborar el seu propi pla de sostenibilitat. L'objectiu de la formació és posar les bases per poder introduir criteris de sostenibilitat en els processos de producció audiovisual i a través de les activitats que es desenvolupen en els rodatges.
més informació [+] 
Gestió empresarial

Claus tecnològiques, fiscals i legals per a la creació d’un crowdfunding

16 jun 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Per a la creació d’un crowdfunding és important tenir en compte alguns aspectes tècnics en relació amb la plataforma des d’on es vol articular la captació de diners, i també consideracions pel que fa a la legalitat i la gestió de les dades de les persones que fan donatius, i amb la fiscalitat que porta implícita la donació, tant per a la persona donant com per al projecte receptor.
més informació [+] 
Transformació digital

Crea els teus podcast i arriba a més públic

21 jun 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
L’ús del podcast és tendència en el màrqueting digital. La veu és la matèria primera en aquest nou i popular format de comunicació digital que cada cop fan servir més marques i xarxes per arribar a noves audiències. Apunta’t a la nova tendència i crea els teus podcasts amb Audacity.
més informació [+] 
Transformació digital

Ludifica la teva obra o equipament cultural amb Genially

28 jun 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Vols aprendre a crear un escape room de la teva obra o equipament cultural per enganxar el teu públic d’una manera impactant i efectiva? Genially és una plataforma en línia senzilla i gratuïta, i serà la teva gran aliada a l’hora de crear els teus continguts interactius, animats i ludificats.
més informació [+] 
Transformació digital

Juga amb la teva audiència: ludifica les teves publicacions a les xarxes socials

5 jul 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
La ludificació és una eina molt potent per fidelitzar el nostre públic. Com podem ludificar a les xarxes socials? En aquest curs aprendràs com pots convertir, de manera molt fàcil, les teves publicacions a Facebook, Instagram i Twitter en un joc. Faràs participar la teva audiència i, així, la podràs fidelitzar d’una manera lúdica i emocional
més informació [+] 
Transformació digital

Aconsegueix m'agrades i seguidors/es amb els teus mems culturals

20 set 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Els mems són un recurs molt popular per comunicar idees a internet d’una manera divertida. Són un contingut nadiu de les xarxes, i les marques ja han vist el seu potencial i intenten fer-los servir per arribar al seu públic. Vols aprendre a crear mems culturals i seduir la teva audiència?
més informació [+] 
Transformació digital

Introducció al màrqueting: entén el màrqueting i prioritza accions

27 set 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Aquest curs pretén que l’alumne s’endinsi en el món del màrqueting digital perquè entengui com funciona i n’aprengui els conceptes i els canals bàsics. El curs consta d’una introducció al màrqueting, on s’expliquen els conceptes bàsics, i tot seguit aprofundeix en l’ús de cada canal, els beneficis, les aplicacions i les diferències entre si.
més informació [+] 
Transformació digital

Introducció al posicionament orgànic als cercadors (SEO)

4 oct 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
En aquest seminari web s’establiran les bases per a la creació d’una estratègia de posicionament orgànic SEO als cercadors, des del punt de vista d’una empresa cultural que vol fer accions locals o internacionals.
més informació [+] 
Gestió empresarial

Taller per a la creació d’un crowdfunding cultural

5 oct, 19 oct, 26 oct 10:00-14:00   Sala d'actes Santa Mònica   tancada
Se seleccionaran 15 projectes amb potencial per engegar i assolir amb èxit una campanya de finançament col·lectiu, que rebran un acompanyament personalitzat per desenvolupar el seu propi crowdfunding. El taller permetrà treballar en detall la definició de l’objectiu i el disseny de la campanya de difusió a través d’explicacions teòriques, exercicis pràctics, intercanvi de punts de vista i treball entre sessions.
més informació [+] 
Transformació digital

Introducció a l'analítica web

11 oct 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Google Analytics s’ha convertit en l’eina bàsica per a qualsevol microempresa o pime que vulgui mesurar els resultats de les seves accions a internet, especialment de les accions que tenen lloc a la seva pàgina web. Descobreix com mesurar les teves accions de màrqueting digital.
més informació [+] 
Transformació digital

Introducció a Google Ads

18 oct 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Hi ha gent que pensa que aquesta eina publicitària només s’adreça a qui ven productes d’alt consum, però realment és una eina estratègica per dur a terme accions locals i mòbils en qualsevol país del món.
més informació [+] 
Transformació digital

Com pots millorar la conversió del teu lloc web

8 nov 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
En només uns segons, l’usuari decideix si marxa o navega per un web. Naveguem de manera intuïtiva, és a dir, no llegim. Naveguem caminant pel carrer, sortint d’una reunió, drets al mig del carrer, a l’autobús... Una plana que triga a carregar-se o un enllaç que no ens porta enlloc són elements que ens poden fer perdre l’usuari.
més informació [+] 
Transformació digital

Landing pages: aplicacions i bones pràctiques

15 nov 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
En aquest curs farem una introducció a les pàgines d’aterratge (landing pages). Descobrirem què són, per a què serveixen, quins són els elements principals que les conformen i com ha de ser l’estructura, analitzant casos d’èxit i seguint bones pràctiques.
més informació [+] 
Transformació digital

Impacta i guanya clientela amb un chatbot de vídeo al teu web

22 nov 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Els xats basats en vídeo generen converses més naturals i fluides amb la clientela, són molt impactants i permeten diferenciar-se de la competència, així com personalitzar les nostres comunicacions i humanitzar la nostra marca.
més informació [+] 
Transformació digital

Reaprofita els teus continguts i dona’ls diverses vides: mínim esforç, màxim rendiment

29 nov 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Crear continguts per a tots els nostres canals de difusió és una feinada increïble. Imatges per a les diferents xarxes socials, vídeos, articles per al web, textos per al butlletí... I podríem continuar. En aquest curs descobrirem com podem reaprofitar els continguts que ja hem creat i donar-los una segona vida (o una tercera o quarta). És a dir, amb molt menys esforç, obtenir molt més rendiment de la nostra feina.
més informació [+] 

[VEURE TOTA L'AGENDA]
 

 

l'SDE a les xarxes socials:

 

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?