Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home

 

____________

 

____________

 

_____________________________________

_____________________________________

____________

 

 Web de l'ICEC

_____________________________________

Convocatòries d'Europa Creativa MEDIA 


_____________________________________

Per a la promoció a l’estranger 

 

Activitats programades:

Gestió empresarial

AJORNAMENT ACTIVITATS SDE (MARÇ I ABRIL)

25 mar, 30 abr --:-----:--  
AJORNAMENT ACTIVITATS SDE (MARÇ I ABRIL) D'acord amb les mesures preses per evitar la propagació del COVID-19, l'SDE ajorna tots els tallers i sessions formatives dels mesos de març i abril.
més informació [+] 
Creativitat i innovació

ACTIVITAT AJORNADA. PENDENT DE NOVA DATA - Noves Narratives | Transmèdia

15 abr 10:00-14:00   Arts Santa Mònica
El relat de marca o storytelling és un concepte de moda, però perquè tingui èxit requereix una estratègia i un pla d’activació que sigui coherent per connectar amb els nostres públics. A partir dels beneficis d’aplicar una visió transmèdia a la nostra comunicació i màrqueting treballarem de manera pràctica eines i conceptes per poder activar estratègies que ens permetin ser rellevants, transversals i eficaços en les nostres accions de comunicació.
més informació [+] 
Transformació digital

ACTIVITAT AJORNADA. PENDENT DE NOVA DATA - Videomàrqueting: com comunicar en format audiovisual

22 abr 09:00-14:00   UPF. Edifici ESCI-Born
Durant l’agost del 2016, YouTube va superar Facebook al rànquing d’Alexa, cosa que va convertir aquesta eina social en la més important després de Google. És per això que dins l’estratègia de comunicació en línia és fonamental que les empreses culturals sàpiguen com implementar estratègies de videomàrqueting.
més informació [+] 
Gestió empresarial

Com fer un pla d’accessibilitat per als museus i els centres i espais d’arts visuals

12 mai 09:30-14:30   Arts Santa Mònica
Formació que pretén assessorar i dotar els equipaments d’eines metodològiques per elaborar el Pla d’accessibilitat, l’instrument que identifica i planifica les actuacions que cal dur a terme en l’equipament per tal que s’assoleixin les condicions que estableixen la Llei 13/2014, del 30 d’octubre, d’accessibilitat i la normativa de desplegament corresponent.
més informació [+] 
Transformació digital

Fes servir Whatsapp com a eina de màrqueting

13 mai 09:00-14:00   UPF. Edifici ESCI- Born
Whatsapp és actualment una aplicació present en més del 90% dels mòbils de l’Estat espanyol. Poden les empreses fer servir aquesta eina tan present en les nostres vides com a eina de màrqueting? La resposta és que sí. En aquest curs veurem com s’ha de fer servir Whatsapp per fer campanyes de màrqueting, tipus de continguts, atenció al client, tipus de llenguatge, etc.
més informació [+] 
Gestió empresarial

Jornada d’intercanvi de bones pràctiques per a l’impuls de l’accessibilitat i la inclusió social en les arts escèniques i la música

19 mai 09:00-14:00   Arts Santa Mònica
Formació que pretén assessorar les persones responsables de programació i les companyies i intercanviar propostes, metodologies, exemples i bones pràctiques en el foment de l’accessibilitat i de la inclusió social en organitzacions, festivals i espais escènics i musicals.
més informació [+] 
Creativitat i innovació

Noves Narratives | Gamificació

20 mai 10:00-14:00   Arts Santa Mònica
La gamificació és una metodologia que ens permet transformar accions del nostre dia a dia en experiències lúdiques utilitzant els principis del disseny de joc (game design) per aconseguir posar l’usuari al centre de l’experiència, detectant-ne les necessitats i donant resposta al seu context real, utilitzant la diversió i el rigor com a eix principal del nostre desenvolupament.
més informació [+] 
Transformació digital

ADS: Publicitat a Facebook, Instagram i Twitter

22 mai 09:00-14:00   UPF. Edifici ESCI-Born
Les xarxes socials són una de les principals eines de màrqueting de les empreses. Els propietaris de les xarxes socials també són conscients d’aquest fet i han anat modificant els algoritmes que ordenen els missatges que les empreses publiquen per perjudicar-ne la difusió natural a favor de la difusió publicitària. Així doncs, conèixer com funciona la publicitat en aquestes eines és una necessitat real si volem que els nostres missatges tinguin la repercussió desitjada.
més informació [+] 
Transformació digital

Comunicació i sostenibilitat

27 mai 09:00-14:10   UPF. Edifici ESCI-Born
Els professionals artístics i les organitzacions culturals de tot el món estan transformant la gestió de la seva activitat mitjançant la implementació de plans d’acció sostenibles de manera pràctica i tangible amb la finalitat de reduir el consum d’energia, utilitzar materials responsables i, en definitiva, reduir l’impacte ambiental de la seva activitat cultural. En aquest taller aprendrem en com comunicar aquesta tasca tan estratègica i necessària.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller de Google Ads I (SEM)

3 jun 09:00-14:00   UPF. Edifici ESCI-Born
Alguns pensen que aquesta eina publicitària només és per als que venen productes d’alt consum, però realment és una eina molt estratègica per dur a terme accions locals i mòbils, i a qualsevol país del món! En aquest taller aprendrem com una empresa cultural pot treure el màxim profit de Google Ads, planificant i construint campanyes de manera pràctica.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller de Google Ads II (SEM)

10 jun 09:00-14:00   UPF. Edifici ESCI- Born
En la segona sessió de Google Ads seguirem practicant la configuració, l’estratègia i l’aplicació de les campanyes de display, remàrqueting i vídeo. Configurarem el seguiment de conversions de les campanyes i, finalment, crearem un quadre de comandament per poder fer un seguiment eficient en el temps.
més informació [+] 
Transformació digital

Gestió de crisis en xarxes socials

17 jun 09:00-14:00   UPF. Edifici ESCI-Born
Les xarxes social són una autèntica arma de doble fil: són la millor eina per promocionar i posicionar la nostra empresa, però també provoquen una exposició i una susceptibilitat als errors i a la mala praxi que poden comportar greuges per a la nostra imatge. En aquest curs donarem eines per minimitzar errades o desactivar crítiques, tinguin el to que tinguin. Aprendrem a tractar les opinions de l’audiència a les xarxes socials com un actiu per al nostre negoci.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller d’analítica web

1 jul 09:00-14:00   UPF. Edifici ESCI-Born
Google Analytics ja és l’eina d’analítica més utilitzada en la indústria cultural. Sense informació de com actuen els nostres usuaris, es fa impossible determinar estratègies i futures accions digitals per anar millorant el nostre retorn d’inversió (ROI). En aquest taller intentarem extreure el màxim profit d’aquesta eina, des d’entendre i aprendre les mètriques més importants a partir de la configuració inicial fins a crear un quadre de comandament personalitzat propi.
més informació [+] 
Transformació digital

Com hauria de ser el lloc web d’una empresa cultural

18 set 09:00-14:00   UPF. Edifici ESCI-Born
Taller especialment rellevant per a les empreses que estan pensant a renovar el seu lloc web durant el 2020. Donarem a conèixer a les empreses culturals les característiques i necessitats que han de tenir en compte a l'hora de crear o actualitzar el seu lloc Web. Veurem solucions als principals problemes que els emprenedors i les empreses es troben en iniciar un projecte Web.
més informació [+] 
Gestió empresarial

L’accessibilitat en la comunicació en els museus i els centres i espais d’arts visuals

6 oct 09:30-14:30   Arts Santa Mònica
La comunicació accessible és determinant a l‘hora d‘ajustar la nostra oferta a les necessitats reals del públic, i és un factor estratègic per al desenvolupament de nous públics. Sessió que té per finalitat donar a conèixer les diferents estratègies comunicatives per comunicar l’accessibilitat.
més informació [+] 
Màrqueting i comunicació

Com em puc comunicar millor amb els altres?

7 oct 09:00-14:00   Arts Santa Mònica
Comprendre quin és el nostre estil relacional, saber com ens comuniquem i adaptar la nostra comunicació a l’estil de la persona a la qual ens adrecem fa que puguem entendre’ns millor i que la nostra comunicació arribi millor als altres
més informació [+] 
Transformació digital

Taller de WordPress I, II i III

9 oct, 16 oct, 23 oct 09:00-14:00   UPF. Edifici ESCI-Born
En aquest taller veurem com funciona el gestor de continguts més utilitzat pels dissenyadors web per crear llocs web corporatius. Durant els tres dies que dura el curs veurem com s’activa aquest gestor que ja està preinstal·lat en el nostre allotjament web, com es creen les pàgines, com s’instal·la i es configura una plantilla amb disseny professional, com hauria de ser un «qui som», un «què fem», un catàleg de productes, etc., i quines extensions (plugins) cal instal·lar per millorar-ne la rendibilitat i el posicionament.
més informació [+] 
Creativitat i innovació

Creativitat i Innovació | La importància de la creativitat en el sector cultural

14 oct 10:00-12:00   Arts Santa Mònica
La creativitat és el motor de la innovació. En aquest mòdul organitzat en una sessió inaugural i tres tallers, l'SDE planteja un treball per estimular la innovació cultural i impulsar la creació de nous models de negoci.
més informació [+] 
Creativitat i innovació

Creativitat i Innovació | Oportunitats (Taller)

28 oct 10:00-14:00   Arts Santa Mònica
El taller d'oportunitats del mòdul treballarà sobre com trobar oportunitats de negoci, tant oportunitats noves, per als participants que vulguin aconseguir generar nous negocis culturals, com existents, per a les empreses o projectes culturals ja consolidats que vulguin explorar i obrir-se a enfocaments més creatius i trobar noves idees amb què poder innovar.
més informació [+] 
Transformació digital

Taller d’usabilitat - Com millorar la conversió del teu lloc web

4 nov 09:00-14:00   UPF. Edifici ESCI-Born
En només uns segons, l’usuari decideix si marxa d’una web o hi navega. Naveguem de manera intuïtiva, és a dir, no «llegim». El context també ha canviat: naveguem caminant pel carrer, sortint d’una reunió, drets al mig del carrer, a l’autobús... Una plana que triga a carregar, un enllaç que no ens porta enlloc, són elements que ens poden fer perdre l’usuari. En aquest taller treballarem els elements que permetin una navegació àgil i intuïtiva per la nostra web.
més informació [+] 
Creativitat i innovació

Creativitat i Innovació | Ideació (Taller)

11 nov 10:00-14:00   Arts Santa Mònica
En aquest taller abordarem la ideació en el sentit ampli de la paraula, és a dir, en el context de la innovació. Per a això hem de tenir en compte els processos de generació i selecció d’idees. En aquest taller coneixerem el procés d’ideació i el complementarem amb una part pràctica per aprendre a idear amb una sèrie de tècniques creatives per enriquir i solucionar reptes de les organitzacions culturals.
més informació [+] 
Transformació digital

Com hem d'escriure per a webs i blogs

13 nov 09:00-14:00   UPF. Edifici ESCI-Born
No llegim igual en un paper que a una pantalla, per tant a webs i blogs és evident que hem d’escriure diferent. Hi ha diversos paràmetres que cal tenir en compte quan escrivim a la xarxa, com el fet que el lector ho vol tot i ho vol ràpid, l'existència dels enllaços i la lectura en pantalla. En aquest curs, dividit en dues sessions, abordarem aquestes i altres qüestions, i també analitzarem els textos dels blogs i webs dels assistents.
més informació [+] 
Creativitat i innovació

Creativitat i Innovació | Prototipatge (Taller)

25 nov 10:00-14:00   Arts Santa Mònica
El prototipatge s’ha d’entendre com un procés de descobriment. Veure què funciona, què no i recollir un retorn d’informació necessari que permeti validar les nostres hipòtesis, tant de client com de mercat, i continuar endavant en el nostre camí. L'últim taller del mòdul analitzarà el procés per dur a terme i fer tangible el nostre projecte o model de negoci.
més informació [+] 
Transformació digital

Comunicació a les xarxes socials i igualtat de gènere

2 des 09:00-14:00   UPF. Edifici ESCI-Born
Dins de les xarxes socials, el paper de la dona també està molt invisibilitzat, infravalorat i estereotipat. En aquest curs donarem claus per a una comunicació més equitativa, inclusiva i creativa. Treballarem el tipus de llenguatge, temàtiques i enfocaments, i analitzarem com aplicar aquesta mirada a les nostres xarxes.
més informació [+] 

[VEURE TOTA L'AGENDA]

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?