Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home

 

____________

 

_____________________________________

_____________________________________

____________

 

 Web de l'ICEC

_____________________________________

Convocatòries d'Europa Creativa MEDIA 


_____________________________________

Per a la promoció a l’estranger 

 

Activitats programades:

Gestió empresarial

Programa CREAmedia. Participa-hi!

17 gen, 13 feb --:-----:--   Almogàvers Business Factory   tancada
El CREAmedia és un programa creat per donar suport a la creació d'empreses del sector de les indústries creatives i culturals. Dissenyat com un itinerari a mida de les necessitats de les persones emprenedores, combina sessions grupals i sessions individuals, amb el suport i l'acompanyament de persones expertes en el sector.
més informació [+] 
Gestió empresarial

Del llibre a les pantalles: les adaptacions audiovisuals de material literari

1 feb, 2 feb 10:00-13:30   EN LÍNIA   oberta
Aquestes jornades tenen com a objectiu, per una banda,  visibilitzar  l’oportunitat que representen les adaptacions audiovisuals de material literari per al sector editorial  català  i, per l’altra,  oferir una introducció per conèixer  els  principals actors  i  tendències  del sector audiovisual.
més informació [+] 
Transformació digital

Internet Update - Tot el que ha passat a la xarxa al 2021

4 feb 10:00-12:30   EN LÍNIA   oberta
Posa’t al dia i descobreix quins canvis ha fet Google en el seu algoritme, com han canviat les xarxes socials, quines són les noves tendències en disseny web i, en general, com ha canviat el màrqueting digital aquest 2021 i què ens espera el 2022.
més informació [+] 
Transformació digital

Quina és la millor xarxa per a una empresa cultural?

8 feb 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Saps quina o quines són les xarxes socials que funcionen millor per a la teva empresa cultural? Ets a les xarxes adequades? Cal ser presents en totes? Com pots saber quina fa servir el teu públic objectiu? En aquest curs respondrem a aquestes preguntes i dibuixarem el mapa de quina ha de ser la nostra presència a les xarxes socials.
més informació [+] 
Creativitat i innovació

Mòdul Noves Narratives | Storytelling

10 feb 10:00-14:00   EN LÍNIA   tancada
Explicar històries o storytelling és, ni més ni menys, el que passa des del principi dels temps: l’intercanvi d’històries que atorguen sentit als relats que donen forma al món com el coneixem
més informació [+] 
Gestió empresarial

Mòdul Videojocs | Com escull un publisher els títols del seu catàleg?

11 feb 12:00-14:00   EN LÍNIA   tancada
Quin és el procés d’avaluació de jocs des de la perspectiva d’un editor o publisher de jocs indie o independents (per a PC i consoles
més informació [+] 
Transformació digital

Adaptació de models de negoci culturals post-COVID-19

15 feb 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
En aquesta sessió veurem diferents empreses culturals que han adaptat els seus models de negoci durant la pandèmia. Com han començat a oferir valor als seus clients de manera online, com han passat a gestionar la relació amb ells i com han accedit a nous mercats. També veurem noves maneres de distribuir els productes i els serveis culturals i noves fonts d’ingressos.
més informació [+] 
Creativitat i innovació

Mòdul Noves Narratives | Transmèdia

17 feb 10:00-14:00   EN LÍNIA   tancada
En aquest taller treballarem de manera pràctica eines i conceptes per poder activar estratègies que ens permetin ser rellevants, transversals i eficaços en les nostres accions de comunicació. Veurem, també, casos pràctics que ens permetran entendre els beneficis d’aplicar una visió transmèdia a la nostra comunicació i màrqueting
més informació [+] 
Gestió empresarial

Mòdul Videojocs | Com trobo el publisher ideal per al meu joc?

18 feb 12:00-14:00   EN LÍNIA   tancada
Com obtenir una visió general de l’àmbit de l’edició i de les diferents fases en què un editor guia un jugador independent perquè tingui èxit
més informació [+] 
Transformació digital

Apunts per fer el pla de comunicació digital del meu projecte

22 feb 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
El món digital té una infinitat de recursos comunicatius que ens poden ajudar a tenir un gran altaveu. Però, per fer-ho bé, cal estratègia i planificació. La comunicació ha d’estar al servei dels objectius del projecte i, per tant, cal tenir clar quina és la nostra essència i on volem arribar. En aquest curs aprendrem els apunts bàsics per saber quina és l’estratègia de comunicació que ens servirà per assolir els objectius del nostre projecte.
més informació [+] 
Creativitat i innovació

Mòdul Noves Narratives | Gamificació

24 feb 10:00-14:00   EN LÍNIA   tancada
Amb la gamificació aconseguim posar l’usuari al centre de l’experiència, detectant-ne les necessitats i donant resposta al seu context real, utilitzant la diversió i el rigor com a eix principal del nostre desenvolupament. Així aconseguim fer-lo partícip d’una cosa emocionant i única
més informació [+] 
Gestió empresarial

Mòdul Videojocs | Què fa un publisher i què podries fer tu per posar el teu joc al mercat?

25 feb 12:00-14:00   EN LÍNIA   tancada
Entendre quins aspectes són essencials i com aplicar-los perquè el teu videojoc arribi a les plataformes amb possibilitats reals de ser descobert pels jugadors i recuperar la inversió.
més informació [+] 
Transformació digital

Cinc idees clau per fer una campanya de comunicació digital

1 mar 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Ens movem en un món sobrecarregat d’informació. En aquest context, necessitem trobar elements que ens permetin destacar i obtenir l’atenció del nostre públic. En aquest curs aprendrem les cinc coses que sempre hem de tenir en compte quan engeguem una campanya de comunicació digital. Convé que els nostres projectes generin excuses de comunicació, relats, que ens permetin en un moment donat sortir a l’escenari i explicar qui som i què oferim.
més informació [+] 
Creativitat i innovació

Col·laboració i treball en equip (part 1) Jo | Autoconeixement

9 mar 10:10-14:00   Sala d'actes Santa Mònica   tancada
Enquadrar les emocions com a informació i energia i posar a disposició eines per tal de poder tenir-hi accés de manera satisfactòria. Generar autoconeixement i reflexió a partir de la identificació de patrons emocionals, així com de les preferències del cervell a l’hora de destriar informació, prendre decisions i trobar motivació.
més informació [+] 
Creativitat i innovació

Col·laboració i treball en equip (part 2) Equip | Diversitat

16 mar 10:00-14:00   Sala d'actes Santa Mònica   tancada
Entendre la necessitat de comportaments i perfils diversos per tal de poder treballar de manera efectiva. Prendre consciència de la importància de la empatia per tal de poder col·laborar. Enquadrar el moment de maduresa d’un equip.
més informació [+] 
Transformació digital

Gestiona equips i tasques àgil i fàcilment amb Trello

22 mar 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Trello és una eina gratuïta al núvol que permet organitzar-ho tot amb tothom fàcilment. Tant si treballem per projectes com si volem organitzar la nostra feina del dia a dia per ser més eficients, Trello ens pot ajudar a fer-ho de manera àgil, ràpida, intuïtiva i col·laborativa.
més informació [+] 
Creativitat i innovació

Col·laboració i treball en equip (part 3) Organització | Complexitat

23 mar 10:00-14:00   Sala d'actes Santa Mònica   tancada
Familiaritzar-se amb l’aproximació sistèmica a les organitzacions. Contactar amb la informació dels diferents sistemes de creences associats a les diferents tipologies d’organitzacions. Vivenciar emocions col·lectives i tenir experiència del seu impacte.
més informació [+] 
Transformació digital

L’eina fa la feina: eines gratuïtes per crear continguts per a les teves xarxes socials

29 mar 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
La creació de continguts per a les diverses xarxes socials, webs i blogs requereix coneixements i temps. Internet ens ofereix un seguit d’eines molt intuïtives i gratuïtes que ens faciliten aquestes tasques. Aquestes eines online ens ajuden a fer tota la feina amb més eficiència i en menys temps. En aquest curs descobrirem quines són aquestes eines i com ens poden ajudar.
més informació [+] 
Creativitat i innovació

Col·laboració i treball en equip (part 4) Jo | Lideratge

30 mar 10:00-14:00   Sala d'actes Santa Mònica   tancada
Conèixer i vivenciar diferents estils de lideratge. Augmentar el repertori disponible i identificar potencial i espai de millora personal. Conèixer eines aplicades per a una comunicació més efectiva i plena. Integració de totes les sessions i pla d’acció.
més informació [+] 
Transformació digital

Community management: eines imprescindibles per a una bona autogestió

5 abr 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Durant el curs repassarem quines són les eines imprescindibles per a un community manager. Ensenyarem com funcionen les eines de gestió i monitoratge principals i veurem com es mesuren els KPI essencials de les xarxes socials més populars.
més informació [+] 
Transformació digital

Enamora els algorismes de Facebook i Instagram i arriba a més públic

26 abr 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Els algorismes de Facebook i Instagram ens condicionen molt. Entre altres coses, fan que ens vegi molta menys gent de la que creiem i, per tant, el nostre abast és limitat. Si coneixem bé aquests algorismes, podrem treballar dins les xarxes fent allò que ens donarà més visibilitat.
més informació [+] 
Transformació digital

WhatsApp o Telegram: què és millor per a una empresa cultural?

3 mai 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
WhatsApp i Telegram són dues eines de missatgeria instantània que ens poden facilitar molt la comunicació, tant interna com externa. Però quina és millor per a una empresa cultural? En aquest curs descobrirem per a què serveix cadascuna, què ens ofereix i, per tant, quina és la millor per a cada cas particular.
més informació [+] 
Transformació digital

Les stories d’Instagram per crear comunitat

10 mai 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Les stories són l’eina més potent a Instagram per fidelitzar la teva audiència i guanyar-te la seva confiança. En aquesta formació descobriràs de què pots parlar a les stories per tenir el teu públic atent al que publiques. Aprendràs consells per a l’edició dels teus vídeos i com pots fer publicacions per aconseguir interaccions i obrir converses amb el teu públic.
més informació [+] 
Transformació digital

Com vendre a Instagram

17 mai 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Instagram està potenciant les vendes a la xarxa, té un nou feed de cistell de consum, on cada vegada es connecten més persones per comprar directament des de l’aplicació. En aquesta formació aprendràs què has de fer perquè les teves publicacions s’enllacin a la teva botiga i apareguin al «famós» cistell de consum (serveix també per a serveis, formacions i entrades) i com ho pots comunicar eficaçment a la xarxa.
més informació [+] 
Transformació digital

Instagram Live i Facebook Live: com han de ser els directes d’una empresa cultural?

24 mai 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Facebook Live i Instagram Live, les eines de retransmissió de vídeo en directe, estan vivint un autèntic boom a les xarxes socials i han mostrat un potencial molt gran. Però, tot s’hi val a l’hora de fer directes? Quin tipus de directes funcionen millor per a una empresa cultural? Com pots aconseguir tenir més audiència? Totes aquestes preguntes trobaran resposta en aquest curs.
més informació [+] 
Transformació digital

Dona vida als teus directes de Youtube

31 mai 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Vols aprendre a editar els teus directes de YouTube perquè siguin més atractius i enganxin la teva audiència a la cadira? Els directes són un format que agrada a l’audiència i ens hi apropa, i YouTube els posiciona a la seva plataforma millor que els vídeos enregistrats prèviament.
més informació [+] 
Transformació digital

TikTok per connectar amb el públic més jove

7 jun 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
TikTok és la principal plataforma d’entreteniment del públic més jove, per davant de Netflix i YouTube en alguns països com ara els Estats Units i el Regne. En aquesta formació coneixerem com són els continguts que es comparteixen a la xarxa, veurem exemples d’èxit d’empreses del sector cultural i descobrirem la base d’una bona estratègia de comunicació a TikTok.
més informació [+] 
Transformació digital

Crea un canal de Twitch i connecta amb el teu públic

14 jun 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Estem en un nou paradigma de la comunicació en el qual l’entreteniment i el contingut en directe són els més ben valorats. En aquest entorn, Twitch s’ha convertit en la plataforma principal per a transmissions en directe, una oportunitat per acostar-te al teu públic i interactuar-hi. En aquesta formació coneixeràs quines són les temàtiques més vistes a Twitch i aprendràs a crear un canal i consells per a la retransmissió dels teus vídeos en directe.
més informació [+] 
Transformació digital

Crea els teus podcast i arriba a més públic

21 jun 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
L’ús del podcast és tendència en el màrqueting digital. La veu és la matèria primera en aquest nou i popular format de comunicació digital que cada cop fan servir més marques i xarxes per arribar a noves audiències. Apunta’t a la nova tendència i crea els teus podcasts amb Audacity.
més informació [+] 
Transformació digital

Ludifica la teva obra o equipament cultural amb Genially

28 jun 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Vols aprendre a crear un escape room de la teva obra o equipament cultural per enganxar el teu públic d’una manera impactant i efectiva? Genially és una plataforma en línia senzilla i gratuïta, i serà la teva gran aliada a l’hora de crear els teus continguts interactius, animats i ludificats.
més informació [+] 
Transformació digital

Juga amb la teva audiència: ludifica les teves publicacions a les xarxes socials

5 jul 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
La ludificació és una eina molt potent per fidelitzar el nostre públic. Com podem ludificar a les xarxes socials? En aquest curs aprendràs com pots convertir, de manera molt fàcil, les teves publicacions a Facebook, Instagram i Twitter en un joc. Faràs participar la teva audiència i, així, la podràs fidelitzar d’una manera lúdica i emocional
més informació [+] 
Transformació digital

Aconsegueix m'agrades i seguidors/es amb els teus mems culturals

20 set 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Els mems són un recurs molt popular per comunicar idees a internet d’una manera divertida. Són un contingut nadiu de les xarxes, i les marques ja han vist el seu potencial i intenten fer-los servir per arribar al seu públic. Vols aprendre a crear mems culturals i seduir la teva audiència?
més informació [+] 
Transformació digital

Introducció al màrqueting: entén el màrqueting i prioritza accions

27 set 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Aquest curs pretén que l’alumne s’endinsi en el món del màrqueting digital perquè entengui com funciona i n’aprengui els conceptes i els canals bàsics. El curs consta d’una introducció al màrqueting, on s’expliquen els conceptes bàsics, i tot seguit aprofundeix en l’ús de cada canal, els beneficis, les aplicacions i les diferències entre si.
més informació [+] 
Transformació digital

Introducció al posicionament orgànic als cercadors (SEO)

4 oct 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
En aquest seminari web s’establiran les bases per a la creació d’una estratègia de posicionament orgànic SEO als cercadors, des del punt de vista d’una empresa cultural que vol fer accions locals o internacionals.
més informació [+] 
Transformació digital

Introducció a l'analítica web

11 oct 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Google Analytics s’ha convertit en l’eina bàsica per a qualsevol microempresa o pime que vulgui mesurar els resultats de les seves accions a internet, especialment de les accions que tenen lloc a la seva pàgina web. Descobreix com mesurar les teves accions de màrqueting digital.
més informació [+] 
Transformació digital

Introducció a Google Ads

18 oct 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Hi ha gent que pensa que aquesta eina publicitària només s’adreça a qui ven productes d’alt consum, però realment és una eina estratègica per dur a terme accions locals i mòbils en qualsevol país del món.
més informació [+] 
Transformació digital

Com pots millorar la conversió del teu lloc web

8 nov 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
En només uns segons, l’usuari decideix si marxa o navega per un web. Naveguem de manera intuïtiva, és a dir, no llegim. Naveguem caminant pel carrer, sortint d’una reunió, drets al mig del carrer, a l’autobús... Una plana que triga a carregar-se o un enllaç que no ens porta enlloc són elements que ens poden fer perdre l’usuari.
més informació [+] 
Transformació digital

Landing pages: aplicacions i bones pràctiques

15 nov 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
En aquest curs farem una introducció a les pàgines d’aterratge (landing pages). Descobrirem què són, per a què serveixen, quins són els elements principals que les conformen i com ha de ser l’estructura, analitzant casos d’èxit i seguint bones pràctiques.
més informació [+] 
Transformació digital

Impacta i guanya clientela amb un chatbot de vídeo al teu web

22 nov 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Els xats basats en vídeo generen converses més naturals i fluides amb la clientela, són molt impactants i permeten diferenciar-se de la competència, així com personalitzar les nostres comunicacions i humanitzar la nostra marca.
més informació [+] 
Transformació digital

Reaprofita els teus continguts i dona’ls diverses vides: mínim esforç, màxim rendiment

29 nov 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Crear continguts per a tots els nostres canals de difusió és una feinada increïble. Imatges per a les diferents xarxes socials, vídeos, articles per al web, textos per al butlletí... I podríem continuar. En aquest curs descobrirem com podem reaprofitar els continguts que ja hem creat i donar-los una segona vida (o una tercera o quarta). És a dir, amb molt menys esforç, obtenir molt més rendiment de la nostra feina.
més informació [+] 

[VEURE TOTA L'AGENDA]
 

 

l'SDE a les xarxes socials:

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?