Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home

 

____________

 

_____________________________________

_____________________________________

____________

 

 Web de l'ICEC

_____________________________________

Convocatòries d'Europa Creativa MEDIA 


_____________________________________

Per a la promoció a l’estranger 

 

Activitats programades:

Gestió empresarial

Convocatòria al taller per a la creació d’un crowdfunding cultural

16 jun, 15 jul --:-----:--      tancada
Se seleccionaran 15 projectes amb potencial per engegar i assolir amb èxit una campanya de finançament col·lectiu, que rebran un acompanyament personalitzat per desenvolupar el seu propi crowdfunding. El taller permetrà treballar en detall la definició de l’objectiu i el disseny de la campanya de difusió a través d’explicacions teòriques, exercicis pràctics, intercanvi de punts de vista i treball entre sessions.
més informació [+] 
Gestió empresarial

Com funcionen les licitacions en l’àmbit de les arts visuals?

4 jul 10:00-14:00   EN LÍNIA   oberta
Afavorir l’accés obert i transparent de les professionals en actiu a convocatòries públiques d’oposició i licitacions, amb una formació específica sobre criteris de selecció, aspectes legals i presentació de mèrits a les convocatòries
més informació [+] 
Transformació digital

Juga amb la teva audiència: ludifica les teves publicacions a les xarxes socials

5 jul 10:00-12:30   EN LÍNIA   oberta
La ludificació és una eina molt potent per fidelitzar el nostre públic. Com podem ludificar a les xarxes socials? En aquest curs aprendràs com pots convertir, de manera molt fàcil, les teves publicacions a Facebook, Instagram i Twitter en un joc. Faràs participar la teva audiència i, així, la podràs fidelitzar d’una manera lúdica i emocional
més informació [+] 
Gestió empresarial

Presentació de la convocatòria de subvencions per ampliar i diversificar l’oferta cultural en àrees no urbanes amb càrrec als fons Next Generation de la Unió Europea

7 jul 12:00-14:00   EN LÍNIA   oberta
La línia d'ajuts per ampliar i diversificar l’oferta cultural en àrees no urbanes és una iniciativa de la Unió Europea que, en el marc dels fons Next Generation, té per objecte dinamitzar l’activitat cultural en àrees no urbanes
més informació [+] 
Gestió empresarial

Licitacions per a professionals i tècniques de l’Administració pública

19 set 10:00-14:00   EN LÍNIA   tancada
Formació relacionada amb la gestió i la planificació de projectes expositius, contractació d’artistes, comissariat i captació i fidelització de públics en art contemporani, i adreçada als tècniques municipals i gestores culturals que estiguin al càrrec dels centres d’art o de les sales d’exposicions.
més informació [+] 
Transformació digital

Aconsegueix m'agrades i seguidors/es amb els teus mems culturals

20 set 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Els mems són un recurs molt popular per comunicar idees a internet d’una manera divertida. Són un contingut nadiu de les xarxes, i les marques ja han vist el seu potencial i intenten fer-los servir per arribar al seu públic. Vols aprendre a crear mems culturals i seduir la teva audiència?
més informació [+] 
Transformació digital

Introducció al màrqueting: entén el màrqueting i prioritza accions

27 set 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Aquest curs pretén que l’alumne s’endinsi en el món del màrqueting digital perquè entengui com funciona i n’aprengui els conceptes i els canals bàsics. El curs consta d’una introducció al màrqueting, on s’expliquen els conceptes bàsics, i tot seguit aprofundeix en l’ús de cada canal, els beneficis, les aplicacions i les diferències entre si.
més informació [+] 
Transformació digital

Introducció al posicionament orgànic als cercadors (SEO)

4 oct 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
En aquest seminari web s’establiran les bases per a la creació d’una estratègia de posicionament orgànic SEO als cercadors, des del punt de vista d’una empresa cultural que vol fer accions locals o internacionals.
més informació [+] 
Transformació digital

Introducció a l'analítica web

11 oct 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Google Analytics s’ha convertit en l’eina bàsica per a qualsevol microempresa o pime que vulgui mesurar els resultats de les seves accions a internet, especialment de les accions que tenen lloc a la seva pàgina web. Descobreix com mesurar les teves accions de màrqueting digital.
més informació [+] 
Transformació digital

Introducció a Google Ads

18 oct 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Hi ha gent que pensa que aquesta eina publicitària només s’adreça a qui ven productes d’alt consum, però realment és una eina estratègica per dur a terme accions locals i mòbils en qualsevol país del món.
més informació [+] 
Transformació digital

Com pots millorar la conversió del teu lloc web

8 nov 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
En només uns segons, l’usuari decideix si marxa o navega per un web. Naveguem de manera intuïtiva, és a dir, no llegim. Naveguem caminant pel carrer, sortint d’una reunió, drets al mig del carrer, a l’autobús... Una plana que triga a carregar-se o un enllaç que no ens porta enlloc són elements que ens poden fer perdre l’usuari.
més informació [+] 
Transformació digital

Landing pages: aplicacions i bones pràctiques

15 nov 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
En aquest curs farem una introducció a les pàgines d’aterratge (landing pages). Descobrirem què són, per a què serveixen, quins són els elements principals que les conformen i com ha de ser l’estructura, analitzant casos d’èxit i seguint bones pràctiques.
més informació [+] 
Transformació digital

Impacta i guanya clientela amb un chatbot de vídeo al teu web

22 nov 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Els xats basats en vídeo generen converses més naturals i fluides amb la clientela, són molt impactants i permeten diferenciar-se de la competència, així com personalitzar les nostres comunicacions i humanitzar la nostra marca.
més informació [+] 
Transformació digital

Reaprofita els teus continguts i dona’ls diverses vides: mínim esforç, màxim rendiment

29 nov 10:00-12:30   EN LÍNIA   tancada
Crear continguts per a tots els nostres canals de difusió és una feinada increïble. Imatges per a les diferents xarxes socials, vídeos, articles per al web, textos per al butlletí... I podríem continuar. En aquest curs descobrirem com podem reaprofitar els continguts que ja hem creat i donar-los una segona vida (o una tercera o quarta). És a dir, amb molt menys esforç, obtenir molt més rendiment de la nostra feina.
més informació [+] 

[VEURE TOTA L'AGENDA]
 

 

l'SDE a les xarxes socials:

 

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?