Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > FORMACIÓ > Sostenibilitat ambiental
Sostenibilitat ambiental

En el marc del Pla C_* Cultura pel Clima, el Servei de Desenvolupament Empresarial proposa un programa formatiu per ajudar el sector de la cultura a entendre l’impacte ambiental de la seva activitat i a prendre mesures per reduir-lo, mitjançant continguts teòrics i tallers pràctics, amb l’objectiu d’activar aquelles empreses que no tenen un coneixement específic, iperò també d’ampliar i aprofundir el coneixement d’aquelles que ja estan treballant en l’àmbit ambiental.

 

La proposta en sostenibilitat ambiental inclou jornades i tallers pràctics adreçats a diversos àmbits: des del sector audiovisual, per millorar la sostenibilitat ambiental en els rodatges o en els festivals de cinema, a l’ecoedició en el sector editorial, passant per la gestió sostenible de les companyies d’arts escèniques, entre d’altres. Es tractaran també continguts relacionats amb l’elaboració d’un pla de sostenibilitat ambiental, eines i recursos per calcular i reduir l’ impacte ambiental o com comunicar un projecte ambiental.

 

15-10-2022 / Sessió:

Green Film Lab | Sessió oberta per a professionals locals

El Green Film Lab de Sitges obre les portes als professionals locals de l'audiovisual que vulguin familiaritzar-se amb el sistema de certificació Green Film [+]
Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?