Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > FORMACIÓ > Sostenibilitat ambiental
Sostenibilitat ambiental

En el marc del Pla C_* Cultura pel Clima, el Servei de Desenvolupament Empresarial proposa un programa formatiu per ajudar el sector de la cultura a entendre l’impacte ambiental de la seva activitat i a prendre mesures per reduir-lo, mitjançant continguts teòrics i tallers pràctics, amb l’objectiu d’activar aquelles empreses que no tenen un coneixement específic, però també d’ampliar i aprofundir el coneixement d’aquelles que ja estan treballant en l’àmbit ambiental.

 

La proposta en sostenibilitat ambiental inclou jornades i tallers pràctics adreçats a diversos àmbits: des del sector audiovisual, per millorar la sostenibilitat ambiental en els rodatges o en els festivals de cinema, a l’ecoedició en el sector editorial, passant per la gestió sostenible de les companyies d’arts escèniques, entre d’altres. Es tractaran també continguts relacionats amb l’elaboració d’un pla de sostenibilitat ambiental, eines i recursos per calcular i reduir l’impacte ambiental o com comunicar un projecte ambiental.

 

Podeu consultar les activitats que hem realitzat prèviament aquí.

 

12-12-2023 / Jornada:

Jornada Cultura pel Clima

La Jornada Cultura pel Clima neix com un punt de trobada pels professionals de la cultura per, d’una banda, reflexionar al voltant de l'emergència climàtica des de diferents punts de vista i de manera transversal; i de l’altra, mobilitzar el sector, presentar projectes inspiradors i donar idees per passar a l’acció. [+]
Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?