Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > FORMACIÓ > Sostenibilitat ambiental
Sostenibilitat ambiental

En el marc del Pla C_* Cultura pel Clima, el Servei de Desenvolupament Empresarial proposa un programa formatiu per ajudar el sector de la cultura a entendre l’impacte ambiental de la seva activitat i a prendre mesures per reduir-lo, mitjançant continguts teòrics i tallers pràctics, amb l’objectiu d’activar aquelles empreses que no tenen un coneixement específic, però també d’ampliar i aprofundir el coneixement d’aquelles que ja estan treballant en l’àmbit ambiental.

 

La proposta en sostenibilitat ambiental inclou jornades i tallers pràctics adreçats a diversos àmbits: des del sector audiovisual, per millorar la sostenibilitat ambiental en els rodatges o en els festivals de cinema, a l’ecoedició en el sector editorial, passant per la gestió sostenible de les companyies d’arts escèniques, entre d’altres. Es tractaran també continguts relacionats amb l’elaboració d’un pla de sostenibilitat ambiental, eines i recursos per calcular i reduir l’impacte ambiental o com comunicar un projecte ambiental.

 

Podeu consultar les activitats que hem realitzat prèviament aquí.

 

13-12-2022 / Jornada:

V Jornades REDS: Cultura i desenvolupament sostenible. El paper de la cultura per assolir societats sostenibles

L'ICEC, dins del marc del Pla C*_Cultura pel Clima, acull la V Jornada de REDS, El paper de la cultura per assolir societats sostenibles. En aquesta cinquena edició, s’incidirà especialment en el paper de la cultura dins del context de la sostenibilitat ambiental i en la importància de generar noves narratives que impactin i transformin el sector cultural. Es parlarà dels ODS, Objectius de Desenvolupament Sostenible, com el full de ruta per arribar a aquesta transformació. [+]
Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?