Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Formulari d'alta

Formulari: Alta

Si voleu formar part de la base de dades de l'SDE i rebre tota la informació de les activitats programades ens heu de facilitar la següent informació.

DADES DE L'EMPRESA

Sector cultural (1 o 2 valors)*
  • Arts escèniques
  • Música
  • Arts visuals
  • Gestió cultural
  • Llibre i edició
  • Audiovisual
  • Videojocs i cultura digital
L'empresa No està relacionada directament amb els sectors culturals esmentats anteriorment.
Breu descripció de l'activitat cultural que realitzes (màx. 250 caràcters) *

DADES PERSONALS DE L'USUARI

DADES ESTADÍSTIQUES

Tipus d'empresa/entitat * 
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat.

Finalitat: La finalitat d’aquest fitxer és exclusivament la subscripció a les comunicacions i informacions per correu electrònic de la obertura d’inscripcions de les nostres activitats, ofertes especifiques d’acreditacions a activitats externes exclusives del sector cultural i enviament d’enquestes de satisfacció de cada activitat de l’SDE-ICEC

Legitimació: consentiment de la persona interessada.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció.

Destinataris: les dades no es comunicaran a terceres persones, excepte per obligació legal.

Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació mitjançant la petició mitjançant la petició al correu electrònic sde.icec@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.
Al formulari, a la casella de consentiment, podeu posar alguna cosa com:

En omplir el formulari consento que l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) tracti les meves dades amb la finalitat d’informar per correu electrònic de la obertura d’inscripcions de les nostres activitats de formació, ajuts Consultoria Cultura, ofertes especifiques d’acreditacions a activitats externes exclusives del sector cultural i enviament d’enquestes de satisfacció de cada activitat de l’SDE-ICEC.
Sí desitjo rebre periòdicament el butlletí d'informació SDE al meu correu electrònic.
* Sí accepto la política de privacitat. Les activitats que organitzem des del Servei de Desenvolupament Empresarial són adreçades únicament a Empreses o Entitats del sector cultural. * camps obligatoris
Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
Procesant la teva alta. Espera...
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?