Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > 12es Jornades de L’Alternativa Professionals

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
CREATIVITAT I INNOVACIÓ

COL·LABORACIONS EXTERNES

12es Jornades de L’Alternativa Professionals

19 nov 2021 10:00-17:30   CCCB

L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), a través del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE), col·labora amb les 12es Jornades de L’Alternativa, Professionals, i us convida a assistir a les sessions següents: «Finançament de cinema experimental» i «La música que sona: consells i recursos per a professionals».

 

 

P R O G R A M A

 

Finançament de cinema experimental: el gran repte de fer pel·lícules no comercials | De 10 a 11.30 h a l’Auditori CCCB

 

En aquesta taula rodona s’intentaran resoldre amb exemples pràctics els dubtes dels professionals del sector pel que fa a les estratègies per finançar i coproduir pel·lícules de caràcter experimental. Per parlar d’un cinema que té dificultats per aconseguir aliats fora del seu circuit inherent, comptarem amb:

 

Antoni Pinent, curador d’art contemporani, artista visual, arqueòleg dels mitjans, productor i cineasta d’animació i experimental, a més de professor convidat a museus, centres culturals, cinemateques, escoles de cinema i universitats.

 

Bryan Konefsky, gestor cultural, artista fílmic, mestre, conferenciant i director de festivals de cinema. Ha ensenyat producció a la Universitat de Nou Mèxic, a la Universitat de Califòrnia i a Dongguk (Corea del Sud). És el fundador i director d’Experiments in Cinema, un festival en què es mostra l’experimentació cinematogràfica d’arreu del món.

 

Kamila Kuc, artista, professora a diverses universitats de Londres i escriptora multimèdia. Les seves obres híbrides exploren el potencial transformador dels aparells, els somnis i els records en la creació de mites i narratives socials.

 

Mira Staleva, que ha estat involucrada en la direcció, la programació, la producció, l’assessorament, la distribució i l’exhibició de festivals i mercats durant els últims 25 anys. Després de completar els seus estudis en teologia i psicologia, es va unir a l’equip del Festival Internacional de Cinema de Sofia des dels seus inicis.

 

Teniu més informació sobre les ponències aquí. Servei d’interpretació simultània de l’anglès al català.

 

 

Inscripcions aquí (a l’apartat de Promocions disponibles heu d’afegir el codi SDEALTPRO21 per accedir a la sessió gratuïtament)

 

 

La música que sona: consells i recursos per a professionals | De 16 a 17.30 h a la Sala Raval CCCB

 

La música és un dels recursos que més enriqueixen qualsevol contingut visual, ja que contribueix a crear una atmosfera que condueix l’espectador a l’interior del contingut. Però l’ús de la música ens enfronta a moltes qüestions que sovint desconeixem, com ara la dels drets d’autor, no tan sols des d’una perspectiva legal sinó també moral, pel respecte i la defensa que mereix la tasca creativa.

 

En aquesta sessió explicarem quins elements bàsics cal tenir en compte per a la utilització de la música en les produccions cinematogràfiques. També explorarem què pot aportar la música a les creacions artístiques, així com la relació especial que existeix entre elles, i oferirem una visió general dels recursos musicals disponibles per a creadors, amb exemples reals de continguts cinematogràfics.

 

Aquesta sessió estarà conduïda per Marta Sancho, responsable del Departament de Copyright de Music Library &SFXi representant en exclusiva a Espanya del catàleg de música de producció Audio Network. Parlarem de drets d’autor i llicències, de sincronització musical i de diferents recursos musicals, des de la composició original fins a la música de llibreria.

 

També hi participarà Gerard Marginedas, productor de Distinto Films, per compartir l’experiència de Trini, el projecte guanyador del premi de Music Library & SFX al 8è Mentoring Projects de l’Alternativa 2020.

 

Teniu més informació sobre el programa aquí.

 

Inscripcions aquí (a l’apartat de Promocions disponibles heu d’afegir el codi SDEALTPRO21 per accedir a la sessió gratuïtament)

 

 

La sessions es retransmetran també en streaming pel canal de YouTube de L’Alternativa.

 

 

  

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?