Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > 2016Cultures. Cultura és canvi. Inspira’t en el futur

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
GESTIÓ EMPRESARIAL

JORNADA

2016Cultures. Cultura és canvi. Inspira’t en el futur

21 abr 2016, 22 abr 2016 --:-----:--   CaixaForum

 

El Departament de Cultura, de la mà de l'SDE, col·labora enguany amb el 2016Cultures, una trobada internacional de professionals de la cultura organitzada per l’Obra Social ”la Caixa” i la Fundació Contemporània.

 

2016Cultures, amb el lema de “Cultura és canvi. Inspira’t en el futur”, orbitarà al voltant de la cultura en temps de canvi: canvis en els formats i en els processos creatius, irrupció de tecnologies i nous camps de creació, canvis en els suports i en els canals per donar a conèixer la cultura, canvis en la percepció i en la participació dels públics i, com a conseqüència de tot plegat, canvis en el paper i en les eines professionals dels gestors culturals.

 

PROGRAMA

 

El programa consta de més de 50 activitats en diferents formats. ZOOM posarà el focus en l’estat de l’art de vuit sectors concrets: museus, música, videojocs, arts escèniques, patrimoni, sector editorial, sector audiovisual i biblioteques. SCREEN presenta una selecció d’inspiracions en format audiovisual; KEYNOTES aplega comunicadors destacats de la cultura; RESET ens reinicia i inspira per reinventar els nostres projectes, la manera de fer les coses i d’explicar les nostres idees; UN CAFÈ AMB... és una ocasió de trobada directa amb professionals destacats; BABEL proposa debats cara a cara: quines polítiques culturals? Cultura pública o privada? Cultura local o global? GERUNDI reflexiona sobre tres moments en el procés cultural: pensant, comunicant, educant; FLASH presenta una selecció de 10 projectes culturals per canviar la societat; CULTURE-BLOGGING concentra els bloguers més actius en un taller intens; ART IN PROGRESS proposa un projecte artístic participatiu, i VISITES PROFESSIONALS ens acosta a alguns dels focus culturals més actuals de Barcelona.

 

 

PONENTS

 

Entre d’altres, hi intervindran Pepe Serra, director del Museu Nacional d’Art de Catalunya; Carles Capdevila, director i fundador del diari ARA; Francesc Casadesús, director del Mercat de les Flors; Ignasi Miró, director de l’Àrea de Cultura de la Fundació Bancària ”la Caixa”; Javier Celaya, soci-fundador de Dosdoce.com; Alberto Fesser, president de la Fundació Contemporània i soci de La Fábrica; Xavier Fina, fundador i director d’ICC Consultors; Tomás F. Flores, director de Radio 3; Jofre Font, periodista cultural de TV3; Alberto Guijarro, director i fundador del festival Primavera Sound; Isona Passola, presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català; Marisol López, directora de l’Àrea Digital de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC); Daniel Martínez, president del Grup Focus; Toni Puntí, periodista cultural de TV3; Genís Roca, soci-president de RocaSalvatella; Leticia Rodríguez, directora de Mitjans Socials de Moritz Barcelona; Conxa Rodà, directora d’Estratègia i Innovació del Museu Nacional d’Art de Catalunya, i Gemma Sendra, vicepresidenta del Consell Nacional de la Cultura i les Arts.

 

Consulta aquí tots els detalls del programa.

 

ADREÇADA A

 

Perfils professionals vinculats a les institucions culturals públiques i a organitzacions culturals privades, professionals autònoms, emprenedors culturals, comunicadors de la cultura o estudiants de gestió cultural en tots els camps, des de les arts plàstiques fins a l’àmbit literari i editorial, les arts escèniques, la música, el cinema i l’audiovisual, els mitjans de comunicació cultural, el patrimoni, els espais culturals, les biblioteques o els videojocs.

 

HORARI I ESPAI

 

La jornada tindrà lloc al CaixaForum Barcelona els propers 21 i 22 d’abril.

 

Dijous 21: De 9.00h a 14.00 hores i de 16.30h a 20.00 hores.
Divendres 22: De 9.30h a 14.30 hores.

*Les visites professionals tindran lloc el divendres 22 a partir de les 16.00 hores.

 

INSCRIPCIONS

 

Gràcies a aquesta col·laboració, l’SDE t’ofereix un 40% de descompte sobre el preu de les entrades del  2016Cultures. Per inscriure’t, omple el formulari,  selecciona el tipus d’inscripció on indica SDE i aplica el codi SDE16.

 

 

 

 

Una iniciativa de: 

 

 

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?