Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Agenda > Bizbarcelona. Finançament de projectes culturals
GESTIÓ EMPRESARIAL
31-05-2018 / SESSIÓ:

Bizbarcelona. Finançament de projectes culturals

El Departament de Cultura, a través de l'SDE, col·labora un any més amb el Bizbarcelona, cita ineludible dels emprenedors i les empreses que volen fer créixer el seu negoci.

 

Des del Departament de Cultura i mitjançant l’Institut Català de les Empreses Culturals, a més de les línies d’ajut als diferents àmbits sectorials, posem a disposició de les empreses culturals eines de finançament transversals. Aquests ajuts s’adrecen a les diferents etapes del projecte o de l’empresa cultural. Se’n poden beneficiar empreses culturals amb projectes en l’àmbit digital que tot just inicien la seva activitat, empreses que volen incrementar el seu ritme de desenvolupament o explotació de continguts o empreses que per a la seva estratègia necessiten un finançament més estructural i tenen dificultats d’accés al crèdit en el sistema bancari actual.

 

Es tracta de presentar oportunitats o solucions de finançament, sovint poc conegudes per diferents casuístiques de les empreses culturals en el seu desenvolupament empresarial. En aquesta sessió informativa tres empreses del sector cultural presenten tresalternatives de finançament diferents que l’ICEC posa a disposició de les empreses del sector cultural i creatiu.

 

Si hi esteu interessats, oferim codis d'inscripció gratuïta (100 primeres sol·licituds) per a assistir a les activitats del bizbarcelona. Per a la resta, us enviarem un codi de descompte perquè us pugueu registrar.

 

Programa

 

14.00 h. Obertura a càrrec d’Àlex Pi, Cap de Finançament de l’Àrea de Desenvolupament Empresarial de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)

 

 Presentació de les tres experiències empresarials: 

 

a) Emprenedoria (sector videjocs)

 

Finançament per a  joves empreses de serveis o productes culturals en l’àmbit digital, en fase llavor.

Katoid, SL, presentació a càrrec de Raul Herrero, cofundador iCEO

 

b) Creixement (sector editorial)

 

Finançament per a empreses amb trajectòria i coneixement del mercat que volen aixecar nous projectes de continguts culturals, atenuant el risc en cas de fracàs.

Cep i Nansa, SL, presentació a càrrec d’Aleix Mestres, gerent

 

c) Estructura empresarial (sector audiovisual)

 

Finançament d’inversions en actius fixes o en actiu circulant.

Life & Pictures, SL, a càrrec de Sebastian Mery, CEO

 

 

14.50 – 15.00 h. Torn obert de preguntes.

 

Modera Àlex Pi, Cap de Finançament de l’Àrea de Desenvolupament Empresarial de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)

 

 

En col·laboració amb

 

 

 

 

SESSIÓ

Bizbarcelona. Finançament de projectes culturals


INSCRIPCIONS OBERTES. El Departament de Cultura, a través de l'SDE, col·labora un any més amb el Bizbarcelona, cita ineludible dels emprenedors i les empreses que volen fer créixer el seu negoci.

HORARI

31-05-2018. 14:00h-15:00 hores

ESPAI

Fira de Barcelona. Recinte Montjuïc. Pavelló 1 – Sala Finançament
Av. Reina Mª Cristina, s/n.
Barcelona 08004.
Veure mapa
Fes clic per tancar el mapa

OBSERVACIONS

Si hi esteu interessats, oferim codis d'inscripció gratuïta (100 primeres sol·licituds) per a assistir a les activitats del bizbarcelona. Per a la resta, us enviarem un codi de descompte perquè us pugueu registrar.

Fes clic per pre-inscriure't a l'activitatPassatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?