Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Taller d'usabilitat

Històric agenda SDE/

Material encara no disponible

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
TRANSFORMACIÓ DIGITAL

TALLER

Taller d'usabilitat

data: 01-01-1970 | lloc: Espai Bital

Després de les sessions sobre com crear un lloc web amb el gestor de continguts Wordpress, ha arribat el moment d'assegurar-se que el lloc web aconsegueix els objectius de marketing que ens hem proposat. La usabilitat és la tècnica que vetlla per al correcte ús d'alguna cosa, en el nostre cas d'un lloc web, així que en aquesta sessió veurem com hauria de ser el lloc web per convertir el màxim de visites en contactes o en clients.

 

 

OBJECTIUS

 

Capacitar les persones assistents perquè entenguin les normes bàsiques d’usabilitat Web, i sigui capaç d’aplicar-les al seu lloc de manera que els usuaris arribin a l’objectiu que es proposa el lloc Web, millorant la imatge de marca i incrementant les vendes.

 

Taller adreçat a professionals de les empreses i entitats del sector cultural i creatiu i responsables de la comunicació online. 

 

PREINSCRIPCIÓ I PAGAMENT

 

El taller té una durada de 5 hores i és de pagament. El preu és de 15 € en total.

 

L’aforament és limitat a 32 persones.

 

CONTINGUTS

 

 1. 1. Què és la usabilitat: veurem què és exactament la usabilitat, per a què serveix i de quines eines disposem per a utilitzar aquesta tècnica.
 2.  
 3. 2. Les normes bàsiques: veurem quines fonts són les més adequades per a un lloc web, com ha de ser el disseny perquè realment sigui efectiu, com hem de persuadir als usuaris perquè facin el que volem que facin i com hem de transmetre confiança, entre altres coses.
 4.  
 5. 3. Arquitectura de la informació: veurem com crear estructures d'informació dins del nostre lloc web de manera que de forma intuïtiva els usuaris trobin el que cerquen i acabin fent el que és l'objectiu del lloc web.
 6.  
 7. 4. Bones pràctiques: veurem alguns exemples que ens serviran d'inspiració.
 8.  
 9. 5. Alguns errors: veurem alguns errors que a vegades es cometen per millorar l'estètica d'un lloc web, sense adonar-se que s'està perjudicant l'experiència d'ús i per tant empitjorant els resultats.
 10.  
 11. 6. Google Analytics per a la usabilitat: veurem com aquesta eina ens pot ajudar a millorar la usabilitat del nostre lloc web i per tant com podem millorar-ne la conversió.
 12.  

 13. REQUISITS

   

 14. Es tracta d'un taller pràctic així que els participants hauran d'assistir amb els seus ordinadors portàtils. En algun moment de la sessió, s'entrarà al Google Analytics, és per tant convenient que els participants coneguin el login i la paraula de pas del seu compte de Google Analytics.

 15.  

FORMADOR

La Montserrat és la Directora del Grau en Digital Business de La Salle - Universitat Ramon Llull. Al llarg de la seva carrera ha estat socia fundadora de diverses empreses relacionades amb internet entre les que es troben SoloStocks.com (part del Grup Intercom, creadors d'Infojobs, Softonic i eMagister entre altres), Alt64.com (empresa especialitzada en usabilitat amb Eyetracking) , Quadrant Alfa i l'institut de recerca 3ISIC. És experta en Marketing Digital Turístic per a la Organització Mundial de Turisme, organisme que pertany a les Nacions Unides, i és professora de Marketing Digital a diverses universitats catalanes entre la que destaca la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya on la Montserrat va crear el Màster en Marketing Digital i Xarxes Socials que s'imparteix 100% online.

 

 

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?