Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Programa CREAMEDIA

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
COL·LABORACIONS EXTERNES

COL·LABORACIONS EXTERNES

Programa CREAMEDIA

9 gen 2023, 12 feb 2023 --:-----:--   Almogàvers Business Factory

 

El Departament de Cultura, de la mà del Servei de Desenvolupament Empresarial de l’ICEC, Barcelona Activa i la Fundació Catalunya Cultura (FCC)amb la col·laboració de Productores Audiovisuals de Catalunya (PAC), la Fundació Carulla i l’ESCAC llancen una nova edició del programa CREAMEDIA, que té com a objectiu promoure la creació d’empreses en el sector cultural i creatiu.

 

El CREAMEDIA és un programa creat per donar suport a la creació d'empreses del sector de les indústries creatives i culturals. El programa se centra a donar suport a noves iniciatives amb l'objectiu de transformar-les en empreses viables que puguin prosperar en un dels sectors econòmics estratègics. 

 

El programa d'adreça als projectes que provenen de les arts escèniques, de l'audiovisual, de l'editorial i el llibre, de les arts visuals, dels videojocs, de la cultura digital i de la música, entre altres.

 

   Ampliació del termini d'inscripcions fins al 12 de febrer!!!

 

 

El programa CREAMEDIA consta de 3 fases:

 

  • La primera fase (Bootcamp) tindrà una durada de cinc dies i es treballarà per definir i validar el model de negoci així com millorar les habilitats emprenedores de les persones participants.

 

  • La segona fase (Programa) consisteix en la incubació del projecte durant 6 mesos, on es disposarà d'un espai de treball gratuït. Les persones participants també rebran assessorament personalitzat, realitzaran tallers pràctics (workshops) i participaran de manera activa en una comunitat emprenedora on es desenvoluparan activitats per fomentar sinergies i cooperació amb l'objectiu de madurar i enriquir els projectes.

 

  • Per finalitzar el programa es farà un "Demo Day", on els projectes es presentaran davant d'un jurat format per persones expertes externes i per les entitats promotores, i on el millor projecte obtindrà un premi de 5.000 €. 

 

En col·laboració amb

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?