Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Mòdul de Videojocs | Consells per a un bon posicionament del vostre videojoc a les plataformes de distribució

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
CREATIVITAT I INNOVACIÓ

SESSIÓ

Mòdul de Videojocs | Consells per a un bon posicionament del vostre videojoc a les plataformes de distribució

11 oct 2023 10:00-12:30   En línia

La Direcció General d'Innovació i Cultura Digital en col·laboració amb el Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) presenta un mòdul formatiu sobre videojocs. El mòdul constarà de tres sessions on es treballaran diversos processos i reptes a l’hora de desenvolupar, finançar i distribuir videojocs per a petites productores.

 

1. Del 1r al 2n videojoc o com passar de 5 a 10 treballadors en una empresa de videojocs (29/09/23)

2. Consells per a un bon posicionament del vostre videojoc a les plataformes de distribució (11/10/23)

3. Recomanacions a l’hora de desenvolupar campanyes de micromecenatge per als vostres videojocs (27/10/23)

 

 

 

2. Consells per a un bon posicionament del vostre videojoc a les plataformes de distribució

 

Som conscients que, si volem tenir èxit en el desenvolupament de qualsevol projecte, és imprescindible una bona estratègia de màrqueting.

 

En aquesta sessió ens endinsarem en les estratègies de màrqueting, però fent una ràpida immersió en recomanacions i bones pràctiques a l'hora de posicionar un videojoc, per exemple, a la plataforma Steam si el projecte és per a PC o consoles i a les apps stores si es tracta d'un joc de mòbil.

 

Sessió adreçada a porfessionals del sector i petites empreses de desenvolupament de videojocs.

 

 
 Formulari d’inscripció *AQUÍ*

 

 

PONENTS

                                  

Lionel Zajdweber, chief marketing officer i studio head a Barcelona de Nimble Giant Entertainment, un estudi de videojocs de PC i consoles pertanyent al grup Embracer. En el passat, entre altres feines, va treballar en màrqueting a Gameloft i va estar més de 12 anys a Turner Broadcasting, on va ser director de Digital Media de Cartoon Network a Llatinoamèrica i general manager de GLOUD, el primer servei de cloud gaming de la regió.
Claudia Trujillo, Gameloft. Meravellada pel món del màrqueting, fa més de 12 anys que Claudia Trujillo es va començar a moure entre algorismes i l'analítica de dades. Aconseguir entrar a Gameloft el 2020 va ser el pas per convertir la seva passió pels videojocs en la seva realitat del dia a dia.
Jesús Fabre, co-fundador i director de màrqueting a la publisher BlitWorks Games (Spelunky 2, They Are Billions, Fight'N Rage). A més, és consultor independent de màrqueting i negocis per a publishers i estudis de videojocs, i ha col·laborat amb SNK (Samurai Shodown), Epic Games Brasil (saga Horizon Chase), PLAION (Road 96), Ustwo (Monument Valley) o Coffee Stain (Valheim). Al llarg de la seva carrera ha treballat intensament a Amèrica Llatina com a director de publicació a la incubadora Games Starter a Mèxic, co-organitzador del summit LEVEL UY a l'Uruguai, i col·laborant com a curador de continguts amb el BIG Festival al Brasil.

 

MODERADOR

                                   Óscar Sahun. El 2011 va reorientar la seva carrera d'enginyer industrial estudiant un màster en disseny i desenvolupament de videojocs on es va especialitzar en art 3D i game design. Cofundador de Blowing Minds, estudi indie especialitzat en jocs educatius on va exercir de game designer i productor.
Des del 2017 dirigeix el programa d'incubació GameBCN, on també fa de mentor de producció dels equips. També és cofundador i mentor de producció en el programa Indie Game Incubator (iGi) del Japó, així com coordinador i mentor al F2P Campus, a Vitoria-Gasteiz.

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?