Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Aplicació del reglament de la llei orgànica de protecció de dades (LOPD)

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Material de la sessió

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

Aplicació del reglament de la llei orgànica de protecció de dades (LOPD) (Part1)

Aplicació del reglament de la llei orgànica de protecció de dades (LOPD) (Part2

GESTIÓ EMPRESARIAL

SESSIÓ

Aplicació del reglament de la llei orgànica de protecció de dades (LOPD)

20 mar 2018 08:45-11:00   Sala d'actes de l'Arts Santa Mònica

ATENCIÓ! Canvi de data: 20/03/18

ATENCIÓ! Canvi d'espai, per ampliació de l'aforament.

 

A partir del 25 de maig de 2018 s’aplicarà a tots els països de la Unió Europea el Reglament general de protecció de dades (RGPD). Aquest Reglament estableix nous drets, que se sumen als tradicionals ARCO (accés, rectificació, cancel·lació i oposició). Aquests nous drets i elements milloren la capacitat de decisió i de control sobre les nostres pròpies dades personals. Exercir aquests drets serà gratuït (tal com succeeix actualment amb els drets ARCO) a excepció del supòsit en què es formulin sol·licituds manifestament infundades o excessives. Les empreses hauran d’adaptar-se a aquesta normativa.

 

Aquesta ­«adaptació» obligatòria afecta també les empreses i societats culturals i les que desenvolupen el seu objecte social en l’àmbit artístic, de producció i de gestió d’espectacles, com també de creació de continguts audiovisuals. És important que aquesta sessió formativa serveixi per saber com cal implantar correctament el Reglament de la Llei orgànica de protecció de dades (LOPD).

 

Sessió adreçada a companyies, productores i professionals del sector de l’entreteniment i de la cultura.

 

Programa

 

8.45 - 09.00 h  Registre inscripcions

 

9.00 - 10.45 h Aplicació del Reglament de la llei orgànica de protecció de dades (LOPD. 

 

  • Punts clau del nou Reglament general de protecció de dades
  • Objectius del nou Reglament
  • Com s’ha d’implantar?
  • Visió de futur sobre aquesta matèria

 

10.45 - 11.00h    Torn obert de preguntes

 

Ponents

 

Jordi Bacaria, advocat especialitzat en dret de les noves tecnologies i protecció de dades. Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, fundador del despatx d’advocats Global Legal Data. Del 2011 al 2017 ha estat president de la Secció de Drets de Propietat Intel·lectual i Drets d’Imatge de la Comissió de Cultura de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i, del 2007 al 2010, president de la Secció de Dret de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la Comissió de Cultura de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. Director i membre del Comitè Científic i professor del màster en Dret de la Societat de la Informació CAMPUS‐Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

 

Julia Bacaria, llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i advocada del despatx Global Legal Data. Especialitzada en protecció de dades de caràcter personal: assessorament en l’àmbit públic i privat, redacció d’informes i al·legacions, implantació de la LOPD, el RGPD, auditories i compliance.

 

Modera

 

Cristina Calvet, advocada especialitzada en drets de la propietat intel·lectual, drets d’imatge i dret de l’entreteniment; coneixedora del funcionament del sector cultural i membre del Comitè Científic i docent del màster en Propietat Intel·lectual i Industrial de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, entre d’altres.

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?