Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Agenda > Aprèn a crear campanyes d'e-mail marketing amb Mailchimp
TRANSFORMACIÓ DIGITAL
SESSIÓ:

Aprèn a crear campanyes d'e-mail marketing amb Mailchimp

13 jul 10:00-13:00   EN LÍNIA   tancada

 

Mantenir les relacions amb els clients a través del correu electrònic

 

L’e-mail marketing és una de les tècniques per mantenir el contacte directe amb els nostres clients i, per tant, val la pena saber com funciona i quines eines podem emprar per fer els nostres enviaments. En aquesta sessió veurem, a més, com ens afecta la Llei de protecció de dades, d’on podem extreure les dades i els factors clau d’èxit d’una bona campanya d’e-mail marketing. La sessió es complementa amb un taller pràctic que tindrà lloc més endavant.

 

OBJECTIUS

 

Aconseguir crear butlletins i correus electrònics puntuals de manera efectiva i amb la millor ràtio d’obertura possible.


CONTINGUTS

 

  • Què és l’e-mail marketing.
  • D’on podem treure els correus electrònics per crear una base de dades.
  • La llei de protecció de dades i l’e-mail marketing.
  • Eines per fer els enviaments: Mailchimp.


Sessió adreçada a professionals i empreses del sector cultural i creatiu.


Requisits mínims
Disposar d’un compte de Mailchimp.

 

 

 

FORMADORA

 

 

 

Montserrat Peñarroya | 3ISIC - Quadrant Alfa

 

Directora de l’Institut Internacional per a la Investigació de la Societat de la Informació i el Coneixement (3ISIC), ha estat sòcia fundadora i directora general de l‘empresa Comercio Digital, SA, que pertany al Grupo Intercom (creadors d‘Infojobs, Softonic, eMagister, etc.). També ha estat CEO de Noticias.com i sòcia fundadora de diverses empreses relacionades amb internet. És professora de Màrqueting Digital i d‘e-Business en màsters i postgraus de diverses universitats: UAB, ESCI-UPF, UB, UdG, UOC, UVic i CETT-UB, i dirigeix el grau en Emprenedoria Digital a La Salle - URL. És experta i facilitadora de coneixements de l’Organització Mundial del Turisme i especialista en la creació de plans estratègics per a la promoció en línia d’empreses i territoris.

 

SESSIÓ

Aprèn a crear campanyes d'e-mail marketing amb Mailchimp


En aquesta sessió aprendrem què és el màrqueting per correu electrònic (e-mail marketing) i com podem utilitzar aquesta tècnica per mantenir les relacions amb els nostres clients, sigui amb correus electrònics puntuals, sigui amb un butlletí o una newsletter.

HORARI

13-07-2021. 10:00h-13:00 hores

ESPAI

EN LÍNIA

AFORAMENT

100 places

OBSERVACIONS

Aquesta activitat s'impartirà a través de la plataforma gratuïta ZOOM. Les persones inscrites rebran l'enllaç amb la invitació per correu electrònic el dia abans.

En les activitats en línia es considerarà com a "assistides" a totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 30 minuts de la formació i que s’hagin identificat, dins la sessió, amb les seves dades d’usuari SDE. Les persones que s'incorporin més tard es comptabilitzaran com a "no assistides" i no se'ls generarà el justificant d’assistència corresponent.


Procés d'inscripció pendent d'obertura.Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?