Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Aproximació al Brexit en l’àmbit de la cultura

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització
Presentació AGM Abogados

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
INTERNACIONALITZACIÓ

SESSIÓ

Aproximació al Brexit en l’àmbit de la cultura

28 mai 2021 12:00-13:30   EN LÍNIA

L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), per mitjà del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) i de Catalan Arts, la marca d'internacionalització de les empreses culturals i creatives catalanes impulsada des de l'Àrea de Mercats, i en col·laboració amb ACCIÓ i l’Institut Ramon Llull, organitza aquesta sessió sobre el Brexit per tal d’entendre’n les implicacions, per prevenir-ne i esquivar-ne els possibles entrebancs i per operar amb èxit i evitar els imprevistos.

 

Sessió adreçada a les empreses dels sectors cultural i creatiu de les arts escèniques, l’audiovisual, la música, les arts visuals, el llibre i la cultura digital.

Programa

12.00 - 12.15 h 
 
   

Obertura de la sessió a càrrec de Miquel Curanta, director de l’Institut Català de les Empreses CulturalsSandra Font, líder d’equip de l’Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització d’ACCIÓ, i Iolanda Batallé, directora de l’Institut Ramon Llull.

12.15 - 13.10 h   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Aproximació al Brexit en l’àmbit de la cultura», a càrrec de Jordi Rovira, soci de l’Àrea Fiscal i Tributària d’AGM Abogados, i de María Eugenia Blasco, sòcia de l’Àrea d’Immigració d’AGM Abogados.

 

1. Dos punts de vista: professional català que vol anar a actuar al Regne Unit i programador o entitat catalana que vol contractar professionals britànics.

 

2. Mobilitat de material: escenografies, instruments, material per assistir a fires, merchandising.

 

3. Qüestions fiscals pel que fa a imposició directa i indirecta.

 

4. Mobilitat de persones:

 

  • Desplaçament de treballadors
  • Contractació a destinació

  • Permisos/vises de treball al Regne Unit
  • Permisos/vises de treball a Espanya

13.10 - 13.30 h

Torn obert de preguntes

 

 

Jordi Rovira és advocat i, des de l’inici de la seva carrera, s’ha especialitzat en dret fiscal i tributari. En l’actualitat és el soci responsable de processos de reestructuració empresarial i fiscalitat internacional. Addicionalment, dins l’estructura d’AGM Abogados, fa la funció de director general de l’empresa. Ha impartit diversos cursos i seminaris, entre d’altres, a l’Associació Espanyola d’Assessors Fiscals i a la Universitat de Barcelona. També ha publicat diversos articles en publicacions especialitzades en matèria fiscal

 

 

María Eugenia Blasco, tot i seguir vinculada uns anys més com a vicepresidenta de l’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya, es va incorporar a AGM Abogados i va posar en marxa el Departament d’Immigració del despatx. Es va especialitzar en la Llei 14/2013 i, des d’aleshores, ha  tramitat nombrosos permisos de residència per a inversors, emprenedors i professionals qualificats.

Des de 2014 coordina també l’Asian Desk del despatx, en connexió amb els col·laboradors a l’Àsia, on viatja amb una certa regularitat.

 

 

En col·laboració

 

 

      

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?