Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Bizbarcelona: Davids i Goliats. Com emergir en el sector cultural

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
GESTIÓ EMPRESARIAL

SESSIÓ

Bizbarcelona: Davids i Goliats. Com emergir en el sector cultural

13 jun 2019 12:00-13:00   Fira Barcelona. Recinte Monjuïc. Pavelló 8

L'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), a través de l'SDE, col·labora un any més amb el Bizbarcelona, cita ineludible dels emprenedors i les empreses que volen fer créixer el seu negoci.

 

 

Des de l’ICEC, a més de les línies d’ajut als diferents àmbits sectorials, posem a disposició de les empreses culturals eines de finançament transversals. Aquests ajuts s’adrecen a les diferents etapes del projecte o de l’empresa cultural. Se’n poden beneficiar empreses culturals que tenen projectes en l’àmbit digital i que tot just comencen la seva activitat, empreses que volen incrementar el seu ritme de desenvolupament o explotació de continguts i empreses que per la seva estratègia necessiten un finançament més estructural i tenen dificultats d’accés al crèdit en el sistema bancari actual.

 

Nous actors en el sector cultural expliquen la seva experiència havent-se-les amb grans empreses consolidades. Durant la taula rodona s’exposaran nous models de negoci i de detecció de nínxols de mercat, així com les eines de finançament de l’ICEC de què s’han servit.

 

Si hi esteu interessats, oferim codis d'inscripció gratuïta (100 primeres sol·licituds) per assistir a les activitats del bizbarcelona. Per a la resta, us enviarem un codi de descompte perquè us pugueu registrar.

 

 

Taula rodona

 

 

   

Cristina Torres. Directora general de TEMproductions

 

Ha assumit la direcció i la creació de sis edicions del festival Músiques Sensibles, cinc edicions dels Concerts a Empúries, tres edicions del Festival Vinya&Art i tres edicions del Talarn Music Experience. Ha estat mànager del grup Blaumut i responsable de contractació de diferents artistes (Joan Rovira, Elena Gadel, Jo Jet i Maria Ribot, Dolo Beltrán, Oriol Barri, Ramon Aragall i Guillem Ramisa).

 

 

 

 

      

Yolanda Aguayo. Directora financera de Lynx Edicions

 

Economista especialitzada en direcció financera i estratègia empresarial. Des de fa 18 anys és directora financera de Lynx Edicions, una editorial especialitzada en l’edició de llibres d’ornitologia i natura, en què ha pogut treballar d’allò que tant li agrada: la gestió i la participació en l’estratègia d’una petita empresa creada a Barcelona el 1989. Des de les seves oficines de Bellaterra, Lynx Edicions dissenya, coordina, produeix, imprimeix i distribueix les seves obres a més de 160 països.

 

    

Esteve Lombarte. Director executiu (CEO) d’Acqustic

 

És graduat en Administració i Direcció d’Empreses per ESADE. Va treballar com a líder d’equip a Meridiana, representant l’empresa Reed Exhibitions (líder mundial en organització d’esdeveniments). Al mateix temps, va cursar un màster en negoci mòbil (mobile business) i comerç electrònic (e-commerce) i feia consultories puntuals de màrqueting en línia. El 2017 va fundar Acqustic, una plataforma que permet a músics emergents impulsar la seva carrera musical. Enguany, després de 2 anys, la plataforma ha organitzat més de 500 concerts i té una comunitat de 4.000 músics.

 

 

Modera    

   
   

Montse Grau Arnau. Tècnica de l’Àrea de Desenvolupament Empresarial de l'ICEC

 

 

 

En col·laboració

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?