Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > CATALUNYA EN EL MÓN 3.0. Síntesi i palanques de futur

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
MÀRQUETING I COMUNICACIÓ

JORNADA

CATALUNYA EN EL MÓN 3.0. Síntesi i palanques de futur

9 gen 2015 09:30-14:00   Auditori de la Pedrera

 
Vídeos de la jornada disponibles a http://www.catalunyaenelmon30.cat/videos.html

 

Us convidem a assistir a la  jornada "CATALUNYA EN EL MÓN 3.0. Síntesi i Palanques de futur"organitzada pel Tricentenari, impulsat per la Generalitat de Catalunya.

 

L’acte tindrà lloc divendres dia 9 de gener a l’Auditori de La Pedrera ( Provença, 261-265).

 

CATALUNYA EN EL MÓN 3.0. Síntesi i Palanques de futur vol sintetitzar les tendències que configuraran els principals vectors del món del futur des d’un punt de vista social, econòmic, tecnològic i científic i identificar els elements que seran clau per impulsar els canvis que han de venir.

 

La inauguració de la jornada anirà a càrrec del Molt Honorable Artur Mas i Gavarró, President de la generalitat de Catalunya i Miquel Calçada i Olivella, Comissari de la Generalitat dels actes commemoratius del Tricentenari.

 

En el primer bloc El Mapa del Futurquatre ponents presentaran els cinc grans canvis que s’esperen en l’entorn científic i tecnològic i analitzaran l’impacte que tindran en la societat, definint els 20 vectors que vertebraran el nostre futur.

 

El segon bloc, Les Palanques del futurexplorarà com des de diferents perspectives podrem activar aquestes palanques. Es parlarà sobre la importància de l’educació i del talent en la capacitat de desenvolupament, el paper de la innovació i de l’emprenedoria com a motors de la dinamització social i econòmica el rol que tindran el pensament i de la política en la construcció del futur.

 

CATALUNYA EN EL MÓN 3.0. Síntesi i Palanques de futur  es tancarà amb la conferència World 3.0 del professor de la NYU Stern i l’IESE Business School, Pankaj Ghemawat.

 

La clausura de la jornada anirà a càrrec de l'Honorable Ferran Mascarell i Canalda, Conseller de Cultura.

 

La resta de convidats són Joan Parra, director del Centre Tecnològic LEITAT; Joan Xavier Comella, director de l’Institut de Recerca de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron; Oriol Amat, catedràtic d’Economia financera i comptabilitat de la UPF; Mercè Gisbert, membre del plenari del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts de Catalunya, Josep Juan Moreso, director de l’Agència de Qualitat Universitària; Felip Vidiella, Director R&D Performance Plastics Europe;  Ventura Ruperti, Consultor d’empreses a Ineo Corporate i Virginio Gallardo, soci fundador d’ Humannova.

 

Per a més informacíó, consulteu el web 

http://www.catalunyaenelmon30.cat/

 

 

HORARI i ESPAI

Divendres 9 de gener,  de 09:30 a 14:00 h.

Auditori de La Pedrera. Provença, 261-265, 08008 Barcelona

 

(INSCRIPCIONS LIMITADES. 200 PLACES DISPONIBLES)

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?