Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Clústers: una eina de cooperació empresarial a favor de la competitivitat

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

Clústers,una eina de cooperació empresarial a favor de la competitivitat

GESTIÓ EMPRESARIAL

SEMINARIS

Clústers: una eina de cooperació empresarial a favor de la competitivitat

19 mai 2011 -   ACC1Ó | Sala d'actes


Des de l’SDE, en col·laboració amb ACC1Ó, ens hem proposat el repte de facilitar i promoure la innovació a les empreses culturals. És per això que durant el 2011 continuarem amb la línia de treball endegada el 2010 per mostrar el camí per començar a innovar en les empreses culturals.

OBJECTIUS

 

Presentar els clústers com a instrument per millorar al competitivitat de les empreses, exposant casos reals de clústers catalans de sectors diversos que estan impulsant projectes transformadors. Desmitificar la manca de predisposició dels empresaris catalans envers la col·laboració empresarial. Debatre sobre les possibilitats de futur de tot sector si compta amb empreses que segueixen les estratègies adequades.
 16:00 h - 16:30 h. "Els clústers com a eina de millora competitiva per a les empreses", a càrrec de Joan Martí, gerent de Dinamització de Clústers d'ACC1Ó.

16:30 h - 18:00 h. Casos d'èxit de clústers catalans:
 

  • "Optimisme en el futur de la indústria catalana basada en l'alt valor afegit", a càrrec de Marta Amorós gerent del Clúster Gourmet.
  • "L'enfocament a mercat com a clau per generar col·laboracions empresarials d'impacte", a càrrec d'Antonio Naranjo, gerent del Kid's Cluster.
  • "Com fer front a una revolució tecnològica: intentar ser líders i no seguidors", a càrrec d'Inocencio González, gerent del Clúster de Motos


18:00 h. Debat

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?