Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Com aprofitar la Fira Mediterrània de Manresa per donar a conèixer la meva marca

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
COL·LABORACIONS EXTERNES

SEMINARIS

Com aprofitar la Fira Mediterrània de Manresa per donar a conèixer la meva marca

6 oct 2011 -   Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior ColetEl Servei de Desenvolupament Empresarial de l'ICIC i la Fira Mediterrània de Manresa organitzen aquest seminari de formació amb la finalitat de donar eines i mecanismes perquè les empreses converteixin la fira en una plataforma de promoció i contractació dels seus espectacles o productes culturals

OBJECTIUS


La Fira Mediterrània de Manresa és un mercat de noves creacions artístiques, inspirades en la tradició catalana o aquella més comuna a la riba de la Mediterrània. És una factoria d’arrel i vol impulsar la programació dels espectacles. Vol fer mercat.

Per a fer mercat i saber donar a conèixer els productes artístics, pensem que l'eina prioritària és la comunicació. La sessió de formació que avui us presentem té com a objectiu compartir eines i coneixements per treure el màxim partit de l’aparador de difusió que suposa la Mediterrània. La 14a Fira Mediterrània té el repte de ser una fira en xarxa més difusora que mai per a totes les companyies i professionals que hi participen. Aquest seminari, que s'imparteix 4 setmanes abans de la fira, ens donarà eines per treure’n el màxim profit.9.30h - 9:55 h.  Arribada assistents.

9.55 h - 10:00 h.  Obertura de la sessió.

10:00 h - 11:0 h.  "Eines de promoció  a la Fira  Mediterrània de Manresa" a càrrec de Jordi Bertran, gerent,  Tere Almar, directora artística i  Lídia Hinojo, responsable d'atenció als professionals.

11:00 h. Pausa

11:30 h - 13:00 h.  "Saps com aprofitar la Fira Mediterrània per donar a conèixer la teva marca?", a càrrec de Cristina Salvador, directora de l'empresa de comunicació aPortada.

13:00 h - 14:00 h. "Col·labora en una Mediterrània 2.0", a càrrec de Bàrbara Branco, àrea de comunicació cultural de l'empresa de comunicació aPortada.Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?