Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > De la gestió dels riscos a l’assegurança

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Presentació Javier Gómez

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
GESTIÓ EMPRESARIAL

SESSIÓ

De la gestió dels riscos a l’assegurança

4 oct 2018 16:00-18:00   Museu de la Tècnica. Llotja professional Fira Mediterrània

El Departament de Culturamitjançant el Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE), col·labora a les jornades professionals que organitza la 21a Fira Mediterrània  de Manresa.

 

El sector cultural i artístic, en la seva tasca d’organitzador, gestor i promotor d’actes, espectacles, concerts, etc., és responsable i assumeix el risc de tot allò que pot succeir durant el muntatge, la celebració i el desmuntatge de l’activitat.

 

OBJECTIUS:

Fer un resum de què és la gestió del risc i les seves opcions asseguradores, així com dels diferents tipus d’assegurances que ens poden ajudar a reduir les conseqüències d’un sinistre.

Aclarir el funcionament de la llei d’espectacles a Catalunya pel que fa a les obligacions asseguradores.

 

Sessió adreçada a professionals que gestionen els riscos de tot allò que organitzen (programadors, organitzadors de festivals, sales de música i de teatre, autors, artistes, intèrprets i executants, productors fonogràfics, productors de gravacions audiovisuals, etc.) i a tècnics d’ajuntaments.

 

PROGRAMA:

 

16.00 - 17.00 h       De la gestió dels riscos a l’assegurança, a càrrec de Javier Gómez soci d'Arç Cooperativa. És responsable del acords amb col·lectius, especialment en el tractament de col·lectius culturals i educatius. Està especialitzat amb assegurances vinculades a associacions i federacions culturals

 

17.00 - 18.00 h                Experiències pràctiques d’altres festivals i col·loqui

 

·  Alfred Konijnenbelt

Fundador, director i director artístic del festival Spoffin, festival d’arts de carrer que té lloc al centre històric de la ciutat holandesa d’Amersfoort. Amb una audiència de pràcticament 45.000 visitants, la programació del festival inclou teatre de carrer agosarat, dansa urbana, circ, instal·lacions i música. La seva tipologia i les condicions climàtiques han obligat el concorregut festival a tenir una previsió molt estricta pel que fa a les assegurances.

 

· Juan Ramon Campos

Servei d’assistència tècnica per a la gestió de projectes europeus, avaluació de la qualitat dels serveis municipals i desenvolupament de processos participatius (ESMAR).Gestor cultural de l’associació portuguesa Pédexumbo, on coordina projectes com Ethno Portugal o el festival Andanças.

Expert en gestió de fons europeus amb més de 10 anys d’experiència en l’àrea del desenvolupament local sostenible en zones rurals i gerent del GAL Alcarria de Alcalá.Ha participat com a coordinador, formador i expert en projectes de cooperació al desenvolupament transnacionals, interterritorials i regionals a Albània, Bòsnia i Hercegovina, Sud-àfrica, Itàlia o Portugal en àrees diverses, com el medi ambient, la mobilitat sostenible, les energies alternatives, la cultura, la formació...

 

 En col·laboració amb:

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?