Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Deduccions i oportunitats fiscals en les arts escèniques i la música

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

Material sessió

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
JURÍDIC I FISCAL

SEMINARIS

Deduccions i oportunitats fiscals en les arts escèniques i la música

17 mai 2016 12:00-14:00   Sala d'actes de l'Arts Santa Mònica

L’OBJECTIU DE LA SESSIÓ és exposar i analitzar l’aplicació pràctica de les deduccions i els incentius fiscals en l’àmbit de l’impost sobre societats (IS) aplicables a empreses i professionals que operen en l’àmbit de les arts escèniques i la música.

En aquest sentit, la reforma fiscal de l’any 2015 ha creat un incentiu fiscal específic per a la producció teatral i música, la regulació, les característiques i l’àmbit d’aplicació del qual resulten totalment nous al nostre país, i que serà objecte d’anàlisi específica en la jornada.

 

Addicionalment, s’aprofitarà la jornada per analitzar altres deduccions i incentius fiscals que poden resultar aplicables en aquests sectors.

 

L’enfocament de la jornada serà eminentment pràctic, i s’analitzaran els requisits que cal complir per aplicar els incentius fiscals i també les autoritzacions necessàries que cal sol·licitar per validar-los, i se n’exposaran diversos exemples pràctics. 

 

SESSIÓ ADREÇADA a empreses i entitats de les arts escèniques i la música.

 

  • La nova deducció per les arts escèniques i musicals en l’Impost sobre societats: Requisits legals i aplicació pràctica.  
  • Possibles fórmules per atraure la inversió privada a través del mecanisme de la nova deducció.
  • Altres incentius fiscals. 

 

Ponents

     

 

Eduard Gracián Moreno - Durán-Sindreu, Asesores Legales y Tributarios

Advocat i economista, treballa des de fa més de 12 anys en l’àrea d’especialitat d’assessorament tributari integral a clients privats i públics. Té una àmplia experiència en l’assessorament tributari d’entitats públiques relacionades amb el món de la cultura.

És professor associat de la Universitat Pompeu Fabra i del màster de fiscalitat de la Barcelona School of Management (UPF).

 

Gorka Alonso-Cuevillas - Durán-Sindreu, Asesores Legales y Tributarios

Advocat i màster en assessoria i gestió tributària per ESADE, assessora regularment entitats públiques i privades relacionades amb el món editorial, audiovisual i de les arts escèniques.

Té una àmplia experiència en qüestions relatives a la planificació i la tributació nacional i internacional d’espectacles artístics i audiovisuals.

 

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?