Has oblidat la teva clau?
Contacta
Home > Històric agenda > Esmorzars Label Lab. Els nostres mitjans: oportunitats i reptes

Històric agenda SDE/

MATERIALS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap document disponible en aquests moments.

VÍDEOS DE L'ACTIVITAT

No hi ha cap video disponible en aquests moments.
MÀRQUETING I COMUNICACIÓ

SESSIÓ

Esmorzars Label Lab. Els nostres mitjans: oportunitats i reptes

1 des 2017 09:00-11:00   Sala d'actes del Museu Dr. Melcior Colet

On som? On volem anar? 
Com s’organitza el mapa radiofònic de Catalunya? 
Quina hauria de ser la relació entre els mitjans públics i els privats? Tenim cobertes totes les sensibilitats amb el panorama actual?

 

És un fet indiscutible que la irrupció d´internet ha canviat el panorama dels mitjans de comunicació. Però com ha afectat i com afectarà la disrupció digital al mitjà de comunicació musical per excel·lència, la ràdio? Quina és la problemàtica amb la qual s´enfronta aquest mitjà actualment? Analitzarem les oportunitats i els reptes dels mitjans de comunicació en el nou entorn de consum digital. Saül Gordillo ens aportarà la seva experiència, no només com a director de Catalunya Ràdio sinó també com a responsable de l´àmbit digital de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. El consum radiofònic, i molt especialment el consum de radio-fórmula musical està canviant radicalment amb internet i hi juga un paper fonamental. El rellançament d´Icat Fm com a emissora convencional, després d´un període d´emissió exclusiva per internet, ens servirà per  reflexionar sobre les noves perspectives de la ràdio i, molt en particular, sobre els plantejaments de present i de futur de la ràdio musical a Catalunya. També podrem analitzar els projectes digitals de la Corporació per a la potenciació i difusió de la música produïda al nostre país.

 

 

PROGRAMA

 

09.00 - 09.15 h    Registre i inscripcions

 

09.15 - 09.30 h  Obertura de la sessió, a càrrec d’Edgar Garcia, director de l’Àrea de Desenvolupament Empresarial, i d’Eva Faustino, gerent de l’APECAT. 

 

09.30 - 10.30 h    ELS NOSTRES MITJANS: OPORTUNITATS I REPTES

 

Ponent

 

Macintosh HD:Users:Eva:Desktop:saul.jpg

 

Saül Gordillo

Director de Catalunya Ràdio i Mitjans Digitals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA)

Consultor en matèria de mitjans socials i comentarista polític de El Periódico de Catalunya. Ha estat un dels impulsors del domini «.cat», va ser fundador del portal Poliblocs i va ser director de l’Agència Catalana de Notícies (ACN) entre el 2007 i el 2011. Anteriorment, va ser redactor en cap del diari El Punt.

 

Entrevistador

 

Miquel Curanta Girona

Director del TR3SC

Llicenciat en Comunicació Audiovisual, màster en Direcció de Màrqueting i Comunicació.

‪Professional dels mitjans audiovisuals i de la gestió cultural. Transformador de projectes que fidelitzen audiències.

Ha desenvolupat gran part de la seva activitat professional vinculat al món de la ràdio. Després de passar per emissores com Cadena SER Girona, Grup Flaix, Ona Catalana i Cadena SER Barcelona, arriba al Club TR3SC l’any de la seva fundació per encarregar-se de l’àrea de música del club.

Paral·lelament a la seva activitat principal, és membre fundador d’Acció per la Divulgació Cultural de Catalunya (associació cultural creada per difondre la llengua, la cultura i les tradicions de Catalunya a través dels mitjans audiovisuals), fundador de l’emissora Ràdio Capital i responsable de diverses iniciatives en el sector audiovisual per a la normalització de l’ús de la música en català en els mitjans de comunicació.

 

 

Conductora de la sessió

 

Eva Faustino

Gerent de l’Associació de Productors i Editors Fonogràfics i Videogràfics Catalans (APECAT). Advocada especialista en propietat intel·lectual. Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Màster en Mediació i postgrau de Transformació Digital de les Organitzacions per la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra (UPF-BSM). Docent en diversos màsters i formacions especialitzades.

 

En col·laboració amb

 

 

Passatge de Banca, 1-3
08002 Barcelona
T +34 93 556 51 99
F +34 93 316 28 43
Crèdits: Programació web  |  Disseny
{text_loading}
Comprovant l'usuari...
Enviant les dades...
Has oblidat la teva clau?